thumbnail

Monday, February 18, 2013

Contest Kaca Mata PapaMifz.com


JUJUR : masuk Contest Kaca Mata PapaMifz.com hanya utk dptkan hadiah kaca mata rabun utk incik suami je nie.Dah lama tak berganti kaca mata dia tu, siap dah calar & getah hidung tu dah patah!Ajak beli baru asyik tak nak je..so doa-doa-doa-doa-doa supaya boleh menang contest nie...(amin~)

1. Tajuk & entry : Done~
2 & 3. Sila letakkan gambar kaca mata rabun/hitam dan nyatakan mengapa anda suka dan bencikan kaca mata tersebut...(selambe aku letak gambar aku yg pakai kaca mata hitam tu bukan letak gambar kaca mata!harharhar...) : Done~

me

me & my love!

Okey serius ckp aku paling suka kaca mata hitam ni sebab dalam bnyk-bnyk kaca mata hitam yang ade dan yang pernah dibeli yang ini paling-paling aku rasa kene & ngam dgn muka aku yg bujur & bulat ni..hehehe...

Jenama nyer ialah RayBan gred AAA (itu je mampu pun..hehee..) yg dibeli secara online (dah lupa link nyer..).Sebenar nyer kaca mata ni dibeli bertujuan utk hadiahkan pada adik lelaki aku tapi apakan daya tak kene dgn selera dia so apa lagi aku la yg gunakan nyer!Harga kaca mata hitam ni mase tu RM139 (mahal kan tapi murah la berbanding yg ori..huhuhuu...)

Pengalaman manis atau pahit tu takde la sangat cuma apa yang aku rasa setiap kali pakai aku rasa aku cantik sangat..(giler perasan ni  tapi ini adalah jujur apa yang aku katakan!hahahahaa.....).Yang penting sekali kaca mata hitam ni la penyelamat aku sewaktu naik kereta dalam keadaan panas!Yupp..aku ada migrain yg teruk sekiranya terkena terik matahari.Pakai kaca mata hitam dlm kereta diwaktu siang adalah wajib bagi aku..

4. Sudi-sudikan LIKE Fanpage FB Papa Mifz, tiada paksaan : Done~

5. Sila linkkan permalink entry ini di dalam entry anda : Done~

6. Tinggalkan permalink entry anda di ruangan komen entry ini : Done~

7. Tarikh tutup penyertaan ialah pada 15hb Mac 2013 : okey~


**********************************************************************
Okey part paling best : 

Hadiah nyer!!

1. Hadiah Utama : sepasang kanta cermin mata CR39 Photogrey Multicoated bernilai RM 350.00 (siap pasang)
RABUN JAUH TIDAK LEBIH daripada -5.00 & RABUN SILAU TIDAK LEBIH drpd -2.00.

2. Hadiah Keduasepasang kanta cermin mata CR39 1.6 Photogrey Multicoated bernilai RM 250.00 (siap pasang)
RABUN JAUH TIDAK LEBIH daripada -6.00 & RABUN SILAU TIDAK LEBIH drpd -4.00.

3. Hadiah Ketigasepasang kanta cermin mata CR39 1.5 Photogrey Multicoated bernilai RM 150.00 (siap pasang)
RABUN JAUH TIDAK LEBIH daripada -4.00 & RABUN SILAU TIDAK LEBIH drpd -4.00.

*CR39 : Plastic

Jika anda tidak rabun ataupun power anda melebihi had power tersebut, hadiah tersebut boleh dipindah milik kepada mereka yang layak..mungkin adik anda rabun..mungkin kakak anda rabun..mungkin mak anda rabun..MUNGKIN SUAMI ANDA YANG RABUN (yang ni aku tambah sendiri ek..hehehehee..) terpulang pada anda kepada siapa nak dihadiahkan..



nota kaki : doa-doa-doa-doa semoga aku menang contest ni demi incik hubby sayanggg :) amin~

25 comments:

mama leen said...

macam nak join jek.. hehe

Papa Mifz said...

terima kasih sebab sudi join contest PM yer...

semoga berjaya...;)

SSulieana said...

Good luck izwa...

Nurzakiah Hanum said...

good luck :)

Kesuma Angsana said...

gd luck yer

Rahmah Abd Mutalib said...

Gud Luck Izwa...hahah statement tak leh blah tentang pengalaman manis tu hikhikhik

faraherda.razalan said...

Peh! Mcm menarik ni!

Mia Kassim said...

Good luck...!!! saya pula akan menyusul nanti...n3 sedang dlm draft skg ni..hehe

Dee said...

cun seh...good luck ye sis!

~AmyLiana86~ said...

gud luck ye sis..hehe

Kakcik Nur said...

Semoga ada rezeki Izwa, InsyaAllah. :)

ashra said...

Gud luck...hehe.chumel gambo dgn hubby tu..
Mudahan ada rezeki izwa

Nazayiena Ayiena said...

Good luck...

Fadilah Aziz said...

Goodluck izwa...kita pun on the way nak masuk juga ni:)

Tina Othman said...

good luck darl

eLLy said...

Gud luck!

eh rumah baru awak pun cantek .. i like :)

Empayar Utama said...

Semoga berjaya

Remy hazza said...

menarik segmen nie kak.......

jeBateja said...

wahhhh...ada pesaing plak ni....moga berjaya jugak kat hang....ahakz

MAZLIZA ABD RAZAK said...

SELAMAT BERSEGMEN
GOOD LUCK :)

Bitt (double IS) said...

good luck bebeh...tak tahu la sempat ke tidak nak join hehe

fieda said...

good luck.

sal ya said...

gud luck.

Hans said...

semoga berjaya :-)

Mohd Lokman Bin Ramli said...

memang nampak cantik pakai cermin mata.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang