thumbnail

Friday, February 15, 2013

From Korea With Love


Hoyehh hoyehh!

Rezeki lagi dipagi hari!Kali ni dari cousin aku yang bercuti di Korea last week..best ooo tgk diaorg main salji.Aku telan air liur sambil simpan impian yang ntah biler nak jadi kenyataan nyer ntah..

Mungkin anniversary kawin yang ke-10 kot..(in shaa Allah!) so kene start menabung dari skrg utk lagi 3 thn akan dtg.Harap mase tu anak-anak dah besar & takde baby time tuh..thihihiii....

Paling-paling-paling aku suka ialah magnet tu sebab aku memang kaki kumpul magnet!
Dah ar comel magnet tuh!Jadi nyer bukan lah di peti ais aku letak tapi di office nie supaya setiap hari aku boleh tgk & jadikan ia semangat utk penuhkan tabung gajah..



nota kaki : incik hubby ckp tak semesti nyer ke korea je bleh main salji, kat beijing pun bleh jugak tapi feel dia lain ye dak?walaupun aku sikit pun tak minat citer korea..hehehe..

56 comments:

Asyifa Mustaffa said...

Bestnya.....cntik magnet tu....:-)
Sy pun minat korea lgi dri beijing....

pena rozie said...

Best g melancong ni...l.

Mia Kassim said...

Best kan kalau dapat pegi melancong.... :D

Kakzakie said...

Dah pasang cita-cita kakak percaya 10th anniversay daptakan Izwa ke sana.

Cantiklah FM - kakak pun penggemar FM

~aYu~ said...

sama la. tringin je nak gi sana. mungkin tunggu anak2 dah besar baru best berjalan nak main salji ke. skali ada baby kecik lagi kan.. hihi.. nak tunggu duit ada pun ntah la asyik cpt je abisnya. huhu.. kalau ada yg gi memaner suka je kirim FM ni.

Cik Kamoo said...

comeynye patung couple tuh....sweet je...

eLL said...

saya pun dah jatuh cinta dengan Korea sekarang. jom menabung utk ke Korea. Agak-agak bila Air Asia nak buat tambang murah RM1 ke Korea ye kak?

Syaz Blackrose said...

bestnyer.. comel sgt magnet tu..
sayapun simpan angan2 nak ke sana...

Eye_nee said...

Semoga 3 thn yg dinantikan tu jd kenyataan yer sis....semangat kuat lagi sis tuk menabung...

♥ Miss Hearty ♥ said...

bestnyerr :)

Cik Awin said...

bertambah koleksi FM kak...

Fiza Rahman said...

Cutenya FM tu. Bertambah lah koleksi.

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Comelnye FM tu..

Mrs Lurve said...

cantik fm tue..key chain tu pun cantik

Ratu Hatiku said...

Bestnya.. cantik FM tu.. :D

♥MAMASYAZA♥ said...

alahaiii cantiknya fm tu. betul sekrg mmg tgh salji kat korea nun. kwn akak pun pegi jugak. bestkan

AyueJean AJ said...

Cute gila fridge magnet tu......
Sukaaaa.... =D

Btw, minta tolong LIKE ni sekali boleh tak....??

http://ayuejean.blogspot.com/2013/02/1-like-1-love.html

Tina Othman said...

bestnya

comel gila fm tu

♥ Wina ♥ said...

tak minat cite korea jugak tp kalau barang dari korea ai sukeeee :)

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

cantiknya magnet tu
cute...
akak pun tak minat citer korea...

Cho Zila said...

kalau dapat kita gi alangkah bahagianyakan.. memang tengok kengkawan dah ramai sampai situ...
ps.. keje kat bangunan maraler yerk... baru tau...

Hanis Azla said...

comelnya semua souvenir tu.. jom kita pakat2 kumpul duit.. boleh pi main salji jugak nnt.. insyaAllah kalau ada rezeki..

Bitt (double IS) said...

cantik...my sil pon baru balik dari sana..tu la hubby kita pon sama...dia siap tanya saya kenapa pompuan suka sangat p korea...entah saya pon taktahu sebab saya pon tak tengok cite korea...aekkekekkee dulu syok boleh buat biz skang kedai korea kat malaysia pon merata2..hehhee

wahida said...

aku pun ada FM couple laki pompuan tu...mmg comel!! kwn blogger yg bagi...

can opener ko tu pun comel la nok...

NM03 said...

bagus... simpan hajat dari skang, moga menjadi kenyataan okeh...

Cik Puan Rara said...

mak rara pon skrg ni tgh berjinak2 beli FM,rara kalau ada umah nt nk kumpul gak =)

::EIDA:: said...

Nak main salji, genting pon boleh.. miahahhaa

Dee said...

beijing lagi murah dari korea kot..tp yelah kan..korea ni ramai fans..tu yg feeling lagi awesome kot..apa2 pun..fm tu mmg cantik..

wantie said...

cutenya patung kecik kecik tu...

HeNRieTTa JoSe said...

chantek....sukeeee.....sangat sukeee....

Alin Marlini said...

Kak Alin pun telan air liur bl tgk org pi Korea. Tempat impian tu...pi Beijing tak sama feeling ngan Korea..hehehe

I'allah...satu hari akan sampai gak kita...

ariana said...

cantik FM tu..In Sya allah, ada rezeki blh jejak kaki ke Korea tu..akak pun blm sampai lg, Beijing je sempat pg thn lalu..

Myra Jay said...

Bestnyer dapat FM dari KOREA..
Kiut je tengok :D

Bui Junaidi said...

WAH,BESTNYA...BUI MMG BERANGAN NAK G KOREA TP X TAU NTAH BILA LA JD KENYATAAN..HUHU

ashra said...

insyaallah ada rezki tu nanti.hehe.penah gaks gi beijing,tapi salji tak sempat turun pun.

*kempunan* ngam dua tiga hari kitaorang balik,salji stat.haha

maszmadi said...

wah so sweet... erm, berangan dulu boleh kan.. hehe

Kesuma Angsana said...

wah bestnyer.. cute sgt !

are_lin@yu said...

wahh unik nya..bertambah koleksi hadiah.hehe

Fieda Rafli said...

wah..bestnyer..

Fadilah Aziz said...

rezeki...alhamdulillah, comel2 sgt

Papa Mifz said...

tuh la..den teringin jugak nak main salji...huhu

aira shahira azmi said...

nak pegi korea one day!naty aira belikan hadiah pulak.hehe

Zamani Abe said...

comel giler ~

Hanim Irsyad said...

comel laa.. hehe. best!

Dunia Wilma said...

Wah...Bestnya dapat ole2 dari Korea :-)

nur anis said...

comel comel.

nur anis said...

comel comel.

jeBateja said...

walaaaaa......lawa giler....den plak yg jeles ni...bila lah kilang den nak hantau den poei korea ni...uhukz...

iietamalek said...

Cute fridge magnet tu...

nea lopah said...

Alhamdulillah rezeki,cntik2 blaka.

Elya Roza said...

kumpul2 magnet..lepas tu tampal bnyk2 kat peti sejuk kann..ehhee
nnt asal tetamu masuk dapor jee...die akan godek2 fridge kite,..haha

Amanda Suria said...

seronok kumpul2 souvenir kan..

MrS. F!zA said...

comel banget!

~AmyLiana86~ said...

wah cantiknya..ada org nk bagi tak tuk amy? hehehe

ayut said...

best2x...org bg mmg best :)

Remy hazza said...

best dan sungguh comel...... jeles nyer....he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang