thumbnail

Friday, February 08, 2013

Hujan Diluar Hujan Didalam


Sejuk kan hari ni..sesejuk sedamai pemergian adik Ahmad Adam.Hujan diluar hujan juga didalam, ntah kenapa syahdu sangat.Mungkin kerana cuaca yang amat syahdu hari nie...

Pagi-pagi BW ke blog kawan-kawan & singgah ke blog  sorg kawan yang wajib saya masuk setiap kali beliau update..Ashra, kawan yang pada pendapat saya seorang yang kuat & tabah juga sweet..he he he...don't know why tapi bila masuk ke blog dia rasa mcm damai.Oh...kerana cuaca atau hormon kah ini?.

 Syahdu & 'hujan' bila baca entry-entry beliau yang lepas, walaupun dah pernah baca tapi setiap kali baca lagi setiap kali tu syahdu.Termasuk entry-entry beliau dgn husband, so sweet!Sweet like honey & sugar u... :) *okey fine..aku syak ini masalah hormon bukan masalah cuaca ni!thihihihiii....*

Nak tambahkan lagi rasa syahdu yang ade nie, boleh pulak terjumpa gambar cincin kat FB yang sebijik serupa dgn cincin tunang aku yang ntah apa cerita..sobsobsob...syahdu menggamit memori u!

copy from 916 jewelleries *harga dia skrg ni RM750*

Sama sebijik serupa!Rasa mcm nak hantar porposal kat incik hubby je mintak belikan balik, tapi itu cuma sekadar terlintas dihati je.Kata nak mintak mcm tu je tak mungkin la..bnyk lagi benda penting dari nak beli ni, cincin kawin still ade lagi so apa keperluan nyer skrg ni kan..(apesal mcm ayat penyedap hati sendiri je nie..hihihiii....), sekadar TERgamit kenangan je pagi nie.

Hidup bersama ni bermakna susah senang bersama bukan menyusahkan sama sendiri, lagipun sudah lama aku sudah anggap tiada rezeki dgn cincin tunang tu cuma biase la hati perempuan kan..he he he...salahkan hormon lagi nie :)



nota kaki : ade harapan tak incik hubby baca entry nie?hahahahaa....

54 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantik cincin

Nieyl said...

nice cincin nie...:)

Aisy Nasiha said...

harap suami awak baca entr ni lah....

♥ Wina ♥ said...

al-fatihah untuk arwah adik adam..sebak tengok MHI pagi tadi

suka baca penulisan ashra jugak..very creative!

eh, cantik cincin! :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Cantik cincin tu..Moga moga incik hubby baca entry ni..^^

Mila Ahmad said...

wow, cantiknyaaa..

Wana Owen said...

bersinar-sinar permatanya.=)

eynda said...

Cincin cantik...

MRS. K said...

wah dah tukar langsir baru... nice

nea lopah said...

Ala kesian nya.... mcmane bole hilang? Tak apa..ada rezeki en hubby beli yg baru.

~AmyLiana86~ said...

menda tu xpeting mane kak..yg penting kasih syg selamanya.. =)

MizzTina said...

jgn sedey²..

pena rozie said...

Al-fatihah untuk adik ahmad adam

4feet8 said...

cantik cincin tu.. emas tgh murah ke sekarang..? sy aim nak beli gelang yg syiling bersusun tu.. gelang mcm org dulu2.. tapi nak tunggu harga turun dulu..

Fauziah Mohamad said...

alalala hormon tak stabil ye, need rest kot, nanti mintak beli cincin na

anie said...

da lama xsinggah..da cat baru rumah ye..hehehe

KesumaMaruku SueQistina said...

cantik cincin tu untie !

Mama Vogue said...

Cincin tunang saya pun ilang..! huhuhu..

btw, cantik 'langsir' baru.. ijau dan itam :)

Miss Volvo said...

suruh je hubby belikan ;)

Miss Layaleya said...

cantik.. *patut beli*

wahida said...

aku sedih dan nangis teresak2 bila tau kematian adik Adam tu...Al Fatihah utk arwah...syurga tempat dia...


cincin tunang aku dah lama x muat nok...huhu...

Kakzakie said...

Februari dah menggamit dua jiwa bersatu. Jgn takut Mr Eady walau tak baca blog tapi boleh baca hati mrs dia. Cantiklah cincin tu Izwa.. nak cari ganti macam ini juga ke?

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

memang la sedih bila hilang cincin tanda pertunangan tu ..tapi nak buat macammana kan...tak pe ..yang penting hidup berkeluarga tu bahagia sampai bila-bila... Insyaallah amin ...:)

ashra said...

Alahai....lagi jumaat yang mendung,tersyahdu laks hati kita ye..thanks izwa,walaupun belum kenal realiti,harap persahabatan kekal..one day mmg berhajat jumpa terserempak ke kan dgn izwa satu famili..hehe..u ols pun sweet like candy okey.... ;p

Cantiks la cincin tu....izwanye hilang eh.xpe xpe.ada rejeki,mesti hubby izwa terbaca entry nih..fuh...kutiupkan angin jumaat..hehe.



mamyharraz said...

cantiknya cincin tu.
kalau suami awk baca confirm dia belikan nih. ;)

Hanis Azla said...

Salam izwa..
insyaAllah.. kalau ada rezeki cincin tu akan berada di jari izwa juga.. kalau tak dapat memori bersamanya tentu masih mencukupi kan..

Qhaifa Nur said...

memang jumaat yang syahdu...
suka juga cincin tuh....

Amanda Suria said...

semua cincin2 aku yg ex pernah bagi dulu sudah ku tukar..hahahahha...kejam kan...

Mayang ABDUL RAZAK said...

hilang ke awak? tak pe nanti kalau ade rezeki bleh beli lagi...

Ujie said...

Brg yg lps dikenang jangan...^__^

:: Riri-Fatieha ::~ said...

mmg cantik la cincin ni...

Cik Nurul Siezuka said...

Cantik cincin.. Suh lah suami akak baca.. hehehe :)

ieda immi said...

hormonn nie dikk ekekek

btw .. cantik cincin tuu ! ;)

Kesuma Angsana said...

mmg cantik cincin tu

maszmadi said...

wah, blog berwajah baru, sejak bila yerk.. dah lama x dtg sini... sori yerk..

erm, cantik cincin tu, nak propose kat hubby masz lah, haha tetiba.....

Cho Zila said...

samalah akakni dah hilang cincin tunang dulu... sedih gak.. tapi dah tak hengat camner rupanya...

Eye_nee said...

dlam kata tak perlu dan byk keperluan lain yg harus difikir terselit juga nota harapan agar suami dapat baca n3 ni.....hhahahahaha...naluri perempuan kan...hormon selalu sgt tidak seimbang.....

::EIDA:: said...

beli emas byk xpe... pelaburan... heeee

C.T.K said...

incik hubby akk buat2 xnmpk entri ni..hehehe

man said...

minta je

Hidayatul Afzam said...

anda ditag : http://izzam4eva.blogspot.com/2013/02/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html

Cik Awin said...

kak, sama sebijik, seiras ngn cincin tunang saya juga..teringt pulak saat2 bakal MIL sarung cincin ritu...

nabila biela said...

gudluck akak mmbodek hubby akak..hehehe

Papa Mifz said...

eh blog berwajah baru yer...nice...:)

ariana said...

Cantik cincin tu..mana tau ada rezeki cik abg belikan yg lebih cantik lg..
Al fatihah buat adik Adam, moga kedua ibubapanya tabah menghadapi ujian Allah ini..

Mia Kassim said...

Al fatihah buat arwah....
cantik cincin tu...harap2 en suami awak baca n3 ni..hehe

Syaz Blackrose said...

cantik cincin nih, saya pun berkenan
sgt cantik...

BUNDA a.k.a KN said...

cantik cincin...takziah utk keluarga adam ...Al Fatihah..

syafiqakarim said...

amboi. hujan di luar hujan di dalam
tajuk nya haha

moga dpt lah nanti

HeNRieTTa JoSe said...

Ada rezki, mungkin encik suami baca...haaa pastu ksi hadiah....Amin...hati wanita, mmg mudah tersentuh....

Dunia Wilma said...

Cantik cincin tu ^_^
Harap2 Encik Hubby baca entri nie bah...

wan nurul hezrina abd halim said...

laindah umah nie.ingat salah masuk umah..hikhiknik..hijau sungguh mendamaikan=)

skangn nie harga emas mmg mahai.huhuhu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cincin tu cantik

Mas Zull said...

assalamualaikum mrs.eady...cantik2 cincin tu...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang