thumbnail

Thursday, February 21, 2013

“Pakej Pulau Malaysia Bersama Jomlahcuti.Com”


Yeahhhh...Jomlah Cuti telah buat contest dengan hadiah yang terkumpul bernilai RM1,270!!Weehuu....

Hadiah pertama : 

Voucher penginapan 3H2M di Langkawi + Kereta Sewa + T-shirt Jomlah Cuti bernilai RM690

Hadiah Kedua :

02 Tiket masuk taman tema Lego Land + Tshirt Jomlah Cuti bernilai RM350

Tempat Ketiga : 

Voucher penginapan 2H10 di Port Dickson + Tshirt Jomlah Cuti bernilai RM230


Okey korang, pada yang tak tahu ape itu atau siapa itu Jomlah Cuti ni boleh la terjah ke web mereka!Juga..utk sesiapa yang sedang mencari pakej percutian di pulau sekitar Malaysia, yang nak berurusan sesimple ABC boleh berhubung atau boleh la amik pakej dengan Jomlah Cuti ni.Kebanyakkan pakej yang disediakan oleh Jomlah Cuti ni adalah sangat-sangat sempoi & berharga mampu.Family vacation paling senang sebab semua diuruskan..best tak?

Malah di web Jomlah Cuti terdapat banyak pilihan pakej pulau disekitar Malaysia yang disediakan, malah ia dibahagikan mengikut negeri.Tak caya?Cuba korang klik sini.Sape nak honeymoon kat pulau pun boleh tengok promosi bulan madu ni ye.Yang bujang pun boleh terjah jugak!Ini utk semua org okey...best!best!~

 Lupa nak bagitau Jomlah Cuti juga sentiasa mengadakan promosi hebat terutama sekali ke Singapore, ye ye ke USS!Iyeeee...ke USS!Yupppp....ke USS tempat idaman aku! (*sentap sekejap!agagagaa....)

Senang, sempoi berurusan dgn Jomlah Cuti ni!Jom korang bercuti atau lebih senang join contest ni!Mane tau takde rezeki aku, ade rezeki utk korang :) psstt..aku target tiket legoland tu jek *untung-untung aku boleh terlajak ke USS (harapan lagi tuu..pffttt~)* hahaha..tak pun PD pun okey dah.Nak bagi yang Langkawi?Alhamdulillah..he.he.he..

Oh sebelum terlupa kalau korang masuk contest ni masukkan slogan korang sendiri tau, ini slogan aku :
"Saya ingin bercuti bersama Jomlahcuti.com kerana ia menyediakan pakej yang sangat friendly, sempoi dan berharga mampu utk poket aku!" 
(tak boleh lebih dari 15 perkataan tau, korg jgn la buat esei plak..hahahaa...)

Ehhh...dia nak gambar kiter sendiri la sebagai bonus...jap jap..ade bnyk nie!
Okey tempat idaman hati yang berjaya ku jejak tahun lepas : 

1. Pulau Manukan, Kota Kinabalu

anak bujang tak nak balik biler tgk ikan ni..hehehe...

I loveeee Manukan!!The best memory ever~

2. Grand Lexis, Port Dickson

Happy time!Splashhh splashhh... :)

Love Grand Lexis too..so much!

3. Ho Chi Minh, Vietnam

Sungai Mekong u!

1st time ke oversea :)


Psstt...teruja terbakar tengok pakej kat Jomlahcuti.com ni...lagi-lagi ke USS..pffttt...tak habis-habis dgn USS aku..hahaahhaa...incik hubby : help!help! :)


nota kaki : korang apa lagiii....jom lah bercuti bersama Jomlah Cuti!

34 comments:

Asyifa Mustaffa said...

Mnarik...! Nnti nak try join....:-)

Nurzakiah Hanum said...

jom2

Zee Suhaini said...

bestnyer..jom cuti..

Fiza Rahman said...

Good luck.

fieda said...

mmg menarik ni..

Kesuma Angsana said...

wah mmg menarik ni

Cik Puan Rara said...

wow! hadiah sume best2.

sal ya said...

menarik hadiahnya.

♥ Wina ♥ said...

woweeee!

all the best!

Syira Qahira said...

salam

alhamdulillah, semoga apabila anak-anak besar kelak, mereka juga mampu membahagiakan ibu dan ayahnya sebagaimana ibu dan ayahnya telah berikan kepadanya. amin..

Eye_nee said...

hah kannn nampak tak akk baru ckp tak dpat USS ditakdirkan dapat gi JOMLAH cuti ni lagi berbaloi....jimat duit kutu pas tu tambah sikit boleh gi USS thn depan 2 minggu...hahahahaha....

mrs puex said...

kasi terjah jugekkk..untung2 dpt pegi langkawi sbb x penah pegi langkawi..peghakk kannn???

nik ros said...

good luck..semua hadiah menarik .

SumeSakan said...

Menariknya hadiah..gud luck tau..

Amanda Suria said...

mak ai...bestnya hadiahnya...

HeNRieTTa JoSe said...

menarik nie....jap nk p trjah....

ashra said...

Gud luck..

Bestnye..percutian bersama keluarga adalah yang terindah kan..walaupun coti dekat dgn rumah..hehe..kitaorang selalu wwat gitu..ahaks...

mizah said...

bestnye izwa bercuti...mizah 2 tahun sekali baru bleh bercuti..haha,eh mcm mau try contest ni,msnalah tau menang boleh bercuti gak..muahaha,goodluck!

Remy hazza said...

wah...meanrik semua pakej tu.......
remy nak pi terjah lah....

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

best klu dapat bercuti nie.. hehehe

iietamalek said...

Nak terjahlah web tu...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

teringin nak pergi lego land :)

Violet Myu said...

Wah bestnya...
Good luck :)

Mimi Azirah said...

gud luck

wantie said...

walawei.. menarik ko.

Nurul Aini said...

Waaa...menarik..nanti nak try intai2..Semoga berjaya kak. ^____^

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, bestnye jalan2.. hihi

Novelgurl said...

good luck kak ^_^

Mas Zull said...

assalamualaikum mrs.eady...semoga berjaya yer...;)

MAZLIZA ABD RAZAK said...

bestnya..g bercuti

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wow menarik sgt2 ni

nini said...

bestnya dapat bercuti nga family

Papa Mifz said...

teringin juga hendak ke Pulau Manukan suatu hari nanti...:)

~♥dieyba_baby♥~ said...

wahhh best g lexis kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang