thumbnail

Thursday, February 14, 2013

Promo Photoshoot



Mari dekat, mari rapat!
Promo photoshoot utk ibu mengandung & utk newborn yang diadakan oleh Fotohati, best & pakej yang ku rasakan agak murah.Tak caya? Cuba baca kat gambar tu pelan-pelan..

Baca tak?Ha...murah kan?So ape lagi..cepat-cepat terjah ke FB Fotohati atau sila email ke : asniza.kz@gmail.com utk book!Lai lai lai....nak tgk betapa cantik nyer gambar-gambar yang pernah Fotohati ambil, sila terjah & like page Fotohati ye!


nota kaki : syok ooo layan gambar baby ni! :)

16 comments:

Hanis Azla said...

Subhanallah.. cantiknya gambar tu.. mmg pricelesslah utk buat kenangan..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

ala...xde baby lagi..huhuhu

Dunia Wilma said...

Cutenya...
Tapi, Wilma belum kahwin lagi ^_^

SURIA AMANDA said...

aku nak kena kahwin then preggy baru leh hire kan nok? doakan aku eh...hihihi

AyueJean AJ said...

Alamak..... Semua takde lagi...
Tapi AJ suka sangat tengok photoshoot baby ni....
Comel sangat....

mrs puex said...

laki photoq tapi die takmo amek gmba bby ai tauu..kecik atii..

Fiza Rahman said...

Teringin nak buat photo-shoot.

Daddy Ziyyad said...

newborn photography mmg payah tau....saya pernah cuba ambik gambar anak saya masa baru lahir...nak posisi kan baby tu..tu yg payah..

~AmyLiana86~ said...

wah mmg murah.. =)

nea lopah said...

salam..comel nye bby tu. tq share!

jeBateja said...

wow...ada gak bisnes mcm ni...baru taw...adehhh den ni ketinggalan sungguh...

Myra Jay said...

Comelnyer tengok baby tu..
senyuman yg sangat menggoda ;D

Bui Junaidi said...

SUCI BETUL MUKA BABY TU

Kesuma Angsana said...

oklah noyt bad rega dier

Fieda Rafli said...

rasa mcm nk cium jer baby tu..

Remy hazza said...

ala tomei nyer baby tu......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang