thumbnail

Monday, February 25, 2013

Touch My Heart Sis!

komen dari sini

bersambung pulak komen beliau kat entry ini..

kelakar + sweetsss okey kak!

Tu dia kakak aku Eye Nee yang sangat memahami!
Kak Eye Nee, yang sangat meruntun hati ini ialah gigih main kutu dari awal tahun 2012, ditambah lagi dgn main kutu tahun 2013 dengan niat dihati utk bawa dia ke sana, apakan daya mgkn terpaksa tunggu hingga ke 2014 (kot?), semata utk dia kesayanganku.

AturanNya sangat cantik sis, adikmu ini akan cuba terima dgn hati terbuka (akan ye & m a s i h lagi berusaha utk terima kenyataan bahawa perlu bersabar utk sedikit tahun lagi..hehehe...) insya Allah sis :)


nota kaki : hari ni kami cuti, dating ber-dua (setengah?), mungkinkah masih boleh dipujuk si dia?
Harapan lagi tu..harharharr....

30 comments:

Mia Kassim said...

Ada harapan lagi tu...hehe

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
singgah pagi :)
hapy monday

Puan Ira said...

bestnya cuti2

Marya Yusof said...

As salam Izwa,

Tak tahu cerita hujung pangkal! Anyway, happy holiday ya! :))

♥ Wina ♥ said...

selamat berdatingggg!

Nieyl said...

singgah di pagi ari isnin.. :)

the malay male said...

rajin main kutu yee

HeNRieTTa JoSe said...

mna tahu....hasil pujukan tu positif nnti...err...berdua setengah? betul ke nie? klu betul tahniah...klu xbetul...salahkan hari isnin rietta yea...ekekeke....

eLLy said...

Selamat pagi .. Walau pun tak tahu cerita sebenar, just nak share eLLy pun akan gunakan duit kutu for holiday or nak beli sesuatu yg di idamkan :)

Eye_nee said...

Dear sis...
Hidup hari semalam kita tahu kesudahannya bila telah 24 jam itu berlalu..hidup hari ini yg masih berbaki waktu tidak akan kita tahu apa akan jd di penghujungnya dan hidup untk esok kena redha dan berdoa supaya apa yg kita ingini akan dimakbulkan..jika tidak jgn terlalu kecewa kerana esok yg kita tunggu itu hanya ada dua kemungkinan sahaja.... :) or :( ....battle to faced it ok....

Sayang kamu...thanks utk N3 ni juga...seems that i'm really somebody...

wahida said...

aku pun main duit kutu utk travel...mmg dari dulu lagi...itulah support utk belanja bila travel...

Dee said...

selamat memujuk ye sis..jgn putus asa..tak dpt hari ni maybe dapat di lain kali..or silap2 dpt pegi tempat yang lagi best kan..

Hanis Azla said...

salam izwa..

komen dari kak eye-nee mmg selalu best..

selamat berdating ya.. wah.. berdua setengah ya? hmm.. yg ketiga is on the way ke? :))

Qhaifa Nur said...

lama tak main kutu...
selamat berdating...

faraherda.razalan said...

Susah nak grab semua yg kite idamkan. Maklum, kite bkn menteri. Huuuu~

Ratu Hatiku said...

Selamat berdating :)

wantie said...

urut janggut sambil pujuk...
hahahaha..

Kesuma Angsana said...

tak mungkin kita kan dpt semua yang kita ingin2kan bersyukur ajelah !

Nurul Aini said...

hehe..ada rezeki.

ieda immi said...

insyaallahh
sabar itu ada ganjaran yg kita x nampak skrg ;)

Mas Zull said...

assalamualaikum mrs.eady...harapan tetap ada...;)

kay_are said...

tak bape nak faham entri ni tapi macam percutian yang ditangguhkan je.. takpe2.. bersabar menunggu.. =)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kalau xdpt apa yg kita nak skang ni ada yg lebih baik menunggu di depan hihi

are_lin@yu said...

apa yg jadi ada hikmah tu.hehe

Novelgurl said...

Assalamualaikum Kak Izwa.Hehe.ye ke nama tu? Salam ziarah.ye.sabar ye.ada rezeki x ke mana.InsyaAllah.

ashra said...

Bertuah kalu punya kawan cam kak aini..kan.
Hati kita ni legaaaa dipujuk.ye ar,izwa..kita ni sama.kadang meruntun hati mau bercoti...tapi simpan jedalam hati..hahaha...

sal ya said...

belum berhenti berharap.

BUNDA a.k.a KN said...

Assallamualaikum, selamat pagi..semoga rukun damai selalu...aamiin..

intanfirdaus247 said...

sy tengah main kutu dengan geng2 opis..heheh

RamRamCute said...

hahahaha.....pujuk izwa mana tau ada rezeki...gud luck

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang