thumbnail

Monday, March 18, 2013

20 minggu



Atas permintaan kak Ieda :)
Baru 20 minggu kak hari nie, lagi 18 minggu je lagi nie.
Ohhh kenapa lagi 18 minggu?kenapa tak 20 minggu?Yang ke-3 no more option terus ke operation setelah yang dua sebelum ni c-zer jugak.

Insya Allah akan di c-zer minggu ke-38, tarikh akan kami pilih kemudian yang penting tetap la kene dalam bulan puasa jugak..uhuhh.Now baby tengah sihat berseronok berjoget lambak kat dlm ni siang mlm.Biler tido nyer ntah..he..he..he..

So far takde masalah sangat, kalau setakat sakit-sakit pinggang & kaki tu biase la kan.Nak mengembang la katakan.Yang lain semua okey je..alhamdulillah.


nota kaki : biase sakit-sengal ni kat umh je..kekeke..nampak sgt nak mengada sgt dgn incik eady tuh!~

69 comments:

Mrs Lurve said...

xnmpk lagi pun perut tue...masih slim jer pun

ZazaMyMoon said...

alaaa teciknya perut.. cute je :)

~Beb~ said...

ya ampun! ko berbadan due ke? masyaALLAH.. tahniah. and alhamdulillah. bertambah lagi hamba ALLAH. eh bestnye... mesti comel lagik.. tahniah.

Mama Vogue said...

berseri-seri muka preggy mommy ni..!

Lynda Che Lah said...

comel..bestnya kak izwa..hehe

mama leen said...

alololo.. comel jek.. :)

Rara Nasiha said...

Take care urself dear. :)

SYANI said...

Berseri2 ibu mengandung.

Kuazue Mohd said...

dah ke 3 ...tahniah....n comel ghupa nyer preggy mum ni kans...

mrs puex said...

jage diri elok2 ye..nnti uplod bile perut boyot plak..lagiii comeyy!!

ros_reeza said...

comelll akak !

Dandelion Putih said...

x nampak perut tu..mama hot! :)

Nooriah Abdullah said...

tahniah dik masih slim pun tak nampak sngt kecik comey je

Mia Kassim said...

Kecik jak perut....tp muka tetap berseri2....:D

eB said...

comelnyer u, bb boy ker? :)

Mas Zull said...

assalamualaiakum mrs.eady...kecik lagi masih x nampak perut tu...semoga selamat semuanya...:)

Fikri said...

Tahniah.. :)

Remy hazza said...

best nyer...... siap buat joget lambat dia ye......

Mrs Madin said...

mom-to-be, take care ye...

Amanda Suria said...

makin berseri nok sejak hang preggy...sweet sgt..

RamRamCute said...

maintain lagi walaupun dah 20 minggu...kalaulah akak tu dah alamat memboyot sarat dah tu...apa pun ..all the best untuk Izwa dan baby...take care

Qhaifa Nur said...

comel...berseri jugak..

Kesuma Angsana said...

sukanyer tgk sgt2 sweetlah

cheqna said...

comel nyer..auwwwwwww

kiera'sakura said...

baby tido time mamanya tido la kot hihihi

wan nurul hezrina abd halim said...

akk nie org kata ngandung..hehe sbb badan makin naik bila amik perancang..huhu..

btw lawa ngan baju peplum2=)

Asyifa Mustaffa said...

x nmpk muncit sngt lgi....nmpk slim lgi....:-)

Nurhayati Mohd said...

semoga selamat semuanya ye.. In Sha Allah :)

maszmadi said...

masih menten cun, cantik, mungil, solid..... moga semuanya selamat yerk.....

Lia Ilnia said...

Moga selamat dan sihat ibu serta bayi dalam kandungan. :D

shuhaida saad said...

tahniah kak.. dah yg ketiga? alhamdullillah rezeki. sama macam mak ss. 3orang saja mampu. semoga baby dan mamanya sihat selalu... :)

~ yus ~ said...

Semoga Izwa dan baby sihat2 saja.

Kak yus dah 27 minggu this week, due sebelum puasa, harap2 dapat 38 minggu juga mcm Izwa...hihi sbb dulu masa Arif pun 38 minggu dia dah keluar...:)

nieda said...

Berseri2 ibu preggy ni.. Omey sgtt

mamyharraz said...

cepat je ..tau2 dah masuk 20 minggu
apapun semoga sampai tarikh due awk dan baby sihat.

take care :)

nana kamarul said...

Ahhh baby! Can't wait to seee. Mesti comel kan nanti. Hikhik! Semoga semua sihat dan selamat. Aminnn :)

erna said...

dah 20minggu tapi x berapa nampak sangat. ataupun mungkin penangan peplum tu..

kawan erna haritu plan nak bersalin normal anak kedua sebabnya anak pertama dah czer. tp x dapat juga sebab baby besar. so czer la jugak.

last doc dh bgtau anak ketiga nanti czer dan tutup ye..huhu

- dieyana - said...

sori, lambt wish. tahniah! jaga diri elok2! ;-))

Bitt (double IS) said...

hope dipermudahkan :) cepat je masa berlalu tu kan ::)

Marya Yusof said...

As salam Izwa,

Comel! :) Kita samalah dear... Kena pun bulan2 puasa atau awal syawal... cantiklah preggy pakai peplum! Sweet :))

ieda immi said...

aah lahh dikk
awwww atas permintaan akk erkk ekeke .. malu lak ;))

akk ingatkan anak dara mana lah tadi , seyess awek mudee ! ...
alhamdulillahhhh .. memang peyut x nampak since masih 18 week , nak2 bila tgk wajah tuu ;)

semoga selamat dik ,sama lah akak nie .. c-zer tiga2 .. nak buat camnoo bukan kita nak , dah ketentuan kan ..
apa2 janji semua selamat , ibu dan bb sihat ! ;) ...

nanti nak tahu info2 dlm pantang org c-zer nie , jgn segan2 tanye akak .. i'm ready for u ! ;)

aizamia3 said...

baju pregnant lawa2.. suka lak ai tengok.. hehehe.. ;)

HeNRieTTa JoSe said...

Mkin berseri seri......sweet jew.....moga segalanya selamat.....

nea lopah said...

masih boleh bergaya dgn peplum..cntik nye!

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Makin berseri2...cantik...

wahida said...

lama giler aku x masuk blog ko nok...

harap ko sihat2 je hendaknya..

eLLy said...

tomey jer peyut mummy :)

✿ pink velvet ✿ said...

kite dah 34 weeks, hehe!
nervous sgt sbb anak sulung, huhu!

Fiza Rahman said...

Comelnya perut. Berseri2 muka mak yung nih. Take care.

♥ ROS ♥ said...

Ros doakan akk sakit sebelum czer tu,,. Mana tau leh normal.. Slim je tgk, ros klupreggy mmg besar gedabak walau bru 20mggu..ekekkeke

jeBateja said...

Wow...elegant sungguh.....serius....ahakz....ahakz...

+qasih nadira+ said...

tahniah! ^___^

iietamalek said...

Biasala tu nak mengada dengan en.suami...

Nieyl said...

take care akak ...

Ema Blog said...

tak nampak pun perut

eynda said...

Comelnya :-)

Papa Mifz said...

oh den teringin nak tengok wife den mengandung lagi...:)

Hanis Azla said...

salam izwa..

comelnya.. masih maintain lagi badan tu walaupun dah byk bulan.. itu macam saiz biasa akak he..he..

Cho Zila said...

slim melim gitu.. tak nampakpun tau...

eLL said...

tahniah kak. lebih kurang je kita. tak sangka akak pun preggy, slim je. hehe

Rozita said...

hahaha... biasa kan..org ngandung nak bermanja.. oppps bukan ngengada ye..hihi..

Cik Nurul Siezuka said...

alooo x nampak pun perut.. Take care dear.. :)

Nora Karim said...

pregnant pengalaman yang menyeronokkan... !

aLyNnZ said...

owhh..tuan tanah berbadan dua..seronoknyer..walauapapun jalannyer yg penting semuanyer selamat kan?

faraherda.razalan said...

Ala...comel je, dgn peplum pink. Hehehehe...

Awak bt sy rindu zaman preggy.

ashra said...

seri ibu ngandung...hehe.mudahan dimudahkan ya bersalin nanti..

hehe..chumelllllnyeeeeee

intanfirdaus247 said...

cantiknya tuan tanah ni...lawa tol...seri ibu ngandung..suka la akak tgk..:)))

Qasey Honey said...

tahniah izwa..nmpk bolattt..bseri :)

♥ Wina ♥ said...

tak kira!!! nanti nak datang tengok baby jugak..kalau tak ai mogok kat kg cheras baru tu ahahhhh :)

kate na said...

berseri seri muka mama pregnent ni..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang