thumbnail

Tuesday, March 05, 2013

Al-Rawsha Restaurant




Sedap wehhh!!

My adiksss with Lamb Mandy

Ahli majlis makan

Yang hjg sekali tukang belanje : my abg!Thanks abg..

Jujur kata, nasi arab is not my tekak..agagaga...tekak aku is nasi yang berkuah or lebih tepat makanan kampung la senang citer :) western tu kdg-kdg boleh la..


nota kaki : okey kiter lupa kan entry tadi!hehehee...yg ia tak mengusik hati pun :)

42 comments:

Nurzakiah Hanum said...

NYUM2

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

Kakzakie said...

Ohh Izwa tak suka nasi arab. Kakak suka sangat apa lagi kena dgn lauk kambing - nasi dia panjang-panjang sedapnya..:)

mama leen said...

sama la kita.. :)

iietamalek said...

Mmg sedap makankat sini...

mamyharraz said...

sedapnya makanan arab!
teringin nak makan.

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tak pernah lagi makan nasi arab..nampak sedap tu..~

♥ Wina ♥ said...

bukan tekak saya jugak tapi dessert tue memang tekak saya eheheheee

MrS. F!zA said...

yg 1st tu bananan split ke..sedap je rupa nyaaa..haihh

Aziela said...

Tak berapa variasi macam nasi campur kita kan...hehehehee

Cho Zila said...

akakpun kurang sikit ngan nasi arab yerk... rasa cam bolehler makan tapi takler mengidam ngat...

Dee said...

dee suka gak gi al-rawsha..bolehlah layan..tapi xleh selalu..sbb kering sketkan food dia..hehehe..

ZazaMyMoon said...

Izwa, sodapppppppnyaa.. ni alrawsha dekat kg pandan tu yer?

IntaNBerliaN said...

dh lama xmkn ns arab...

With Julia said...

Weee belum pernah rasa nasi arab...nk pi lah nanti sini nak rasa...seronok tgk family you lah...meriahhh

sal ya said...

aiskrim tu sedap. i like walaupun tgk pic je.

Kella said...

sangat menyelerakan!! =D

aizamia3 said...

bila orang belanja.. layan je.. ;)

Hanis Azla said...

salam izwa..

kalau akak.. nasi arab pun layan.. he..he.. semoga semakin murah rezeki abang yg belanja makan tu..

Ratu Hatiku said...

Sesekali mkn ns arab nie ok jerk..tp ank2 mmg x suka..

Eye_nee said...

Sesekali menu padang pasir...Layannnn...

Nieyl said...

amboi...sedap nyer lelagi org belanje..hehehe~

pink.plate.liyana said...

suka suka.. ai is suka nasi arab. tp suka lamb. ;)

wantie said...

pestime makan nasi arab. terus tak jatuh cinta pun. sekarang kalau ada offer kat arabian restaurant buat tak tau je.

my hubby pun tak suka jugak sebab sup dia tu tak macam sup pun. hahahaha...

nea lopah said...

Saya sukew mandy lamb @ chicken. Kalau maqlubah atau yg lain2 kurang cikit.

NM03 said...

abang,

nnt belanja saya jugak tau. hehehe

Daddy Ziyyad said...

saya pulak, mmg tekak suka nasik arab..hahaha

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

uiiiiii sungguh menggoda tengok makanannyaa.....

Qhaifa Nur said...

memang sedap...

Zana Adieyza said...

terus rasa lapar sesangat..

Kesuma Angsana said...

oklah... company pernah belanja makan kat sini hehehe

Fiza Rahman said...

Sedapnya.

Mia Kassim said...

Sedapnya makanan tu semua.....

~aYu~ said...

xpenah makan nasi arab ni.. dessert tu je yg menarik.. hihi

umma sharifah said...

tringin & suka makan nasi arab but smp skrg tak berpeluang lagi...kat penang mmg kurang restoran arab ni....yg femes pun mahal bukan main

Ema Blog said...

cepat kenyang makan nasi arab ni

ashra said...

Sedapnye..tak pernah try lagi...

Nora Karim said...

Seronoknya bila dpt mkn ramai2 mcm ni...

nini said...

macam sedap je semua makanan ni...ish......lapar

*∽ IZAN ∽* said...

Nasi Arab memang terbaekkK!! walopon jenis menu 'kering' tapi sedappp je masuk tekakkkkk nyummmmmmmmmm

Remy hazza said...

menarik kak nasi arab tu.... tapi itulah...kekadang terlalu kering...... takde kuah...tak laju lah nak telan....he3

Mrs Lurve said...

aiskrim tue apa atu? banana split kah, sedapnya nmpk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang