thumbnail

Monday, March 25, 2013

Biler Nak Jun ni?


Samada rezeki incik suami atau rezeki baby aku tak tau tapi yang pasti aku dapat complimentary stay disalah satu tempat impian yang aku nak pergi selepas TAK DAPAT pergi ke USS.

Dan yang pasti tarikh yang kami dapat adalah tarikh anniversary perkahwinan kami yang ke-7!
Walaupun dapat hanya untuk 1 mlm, insya Allah ade rezeki (tunggu duit kutu thn ni..) aku nak tambah untuk 1 mlm lagi.Uhhh..1 malam mane puas je dak..

Tersenyum-senyum dari hari sabtu selepas dapat call & e-mail confirmation berkenaan complimentary ni tapi apakan daya terpaksa rahsiakan dulu dari incik suami sampai dia pun pelik "apesal asyik senyum je dari tadi ni?" mane bleh bagitau awal-awal kan.Tak suprise la kan..

Tak tau dah nak ckp ape kecuali hati gembira & hati dah tentu la TAK SABAR nak tunggu bulan Jun!Almaklum la aku ni kalo tak memang tak menyempat punyer.Hahahaa....
Sabar izwa sabar, bulan Jun lagi 2 bulan suku je lagi nie..Uhhh...pangkah kalender hari-hari!!


nota kaki : biler nak JUN niiii?!harharhar... :)


34 comments:

mama leen said...

putar jam bagi cepat.. hehe..

sasha @ mumyalyaqil said...

pssstt..kemana kali ni?heheh

Dee said...

wow..yg paling best sbb free kan..hope u enjoy sis..

Mama Vogue said...

Encik hubby tak baca blog ke? Hihihi..

Mila Ahmad said...

nak g mane la tu ye jeng..jeng..jeng..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Bestnye nak cuti²..^^

KhaiZa said...

wau... mesti tak sabar nak tunggu kan... bestnya..

NM03 said...

ikot leh tak?







kikikiki

Cik Anita said...

wahhh! Bunyi mcam best ni. Suspen je. kemanakah? ehemm. :)

HeNRieTTa JoSe said...

tahniah.....moga ada rezki utk tmbah stu malam lagi....klu rietta pown...senyum melebar....

ieda immi said...

wah2 bilelahhh jun nie ! ;)

lieyalatif said...

X lame lagi dah tu~

BUNDA a.k.a KN said...

bestnyer nak bercuti...

Amanda Suria said...

SA pun x sabar nak tunggu bulan June..my 35th birthday...

mrs puex said...

alhamdulillah..rezeki bby...hepi holiday darl!!

PinKy MoMMa said...

ni ocnfirm kalendar ada di mana mana..tak pun check hp setiap masa hehehe..bestnyer..

::EIDA:: said...

Free? manyak syokkkkkkkk OOooooooo

faraherda.razalan said...

Kan? Sy pun tak sbr tgu jun sbb nak cuti2 gak. Weeee~

Hanis Azla said...

salam izwa..

akak pun tak sabar nak tahu he..he.. Alhamdulillah.. seronok dengar tentang kemurahan rezeki izwa...

With Julia said...

Yeyyy holidayy ...nanti update tauuu...nak tauuu

Kesuma Angsana said...

wah seronoknyer....

wantie said...

tukat je head kat kalender tu. tular April tu ke perkataan June. hahahaha..


wash best nya nak berholiday

Ratu Hatiku said...

bestnya....tahniah...

nea lopah said...

Suprise ni..jeng jeng jeng...

Qhaifa Nur said...

memang dah rezeki...
bestnya....

Fiza Rahman said...

Tahniah. Rezeki ibu mengandung. Ke mana kah tempatnya ☺☺

Golden Rose said...

wahh rezeki tu...ALHAMDULILLAH tahniah

GreenJade said...

whaa rejki tu..dh dekat tu ..

AyueJean AJ said...

AJ pun tak sabar nak tunggu bulan Jun kak.....
Hehheeh..

Mas Zull said...

Assalamualaikum izwa...wah bestnya x sabo nak tunggu bln 6 yer...:)

Remy hazza said...

menghitung hari lah yg buat kita resah gelisahkan...he3

iietamalek said...

Sabarsabar...saya pun tgh plan nak go somewhere.hehe

kiera'sakura said...

adoiiii lama lagi nak jun tue ihihhi

ashra said...

yay! mudahan berjalan lancar ye apa dirancang ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang