thumbnail

Friday, March 22, 2013

Dari 3 ke 4 bakal ke 5 & 6!

Ariff Yamin, Syahmi Irsyad & Ammar Ikram

Mase mereka berusia sekitar 2 thn lebih

Kini mereka dah besar dari kiri : Ammar Ikram, Syahmi Irsyad, Alif Rayyan (adik ammar) & Sufiya Irdina. *Ariff Yamin tengah menunggu kelahiran adik beliau yang dijangka pada bila-bila masa dari skrg*

Mereka sebaya, seusia di tahun yang sama. Syahmi satu kelas dgn Ammar dari usia baby, ptg-ptg Ariff Yamin transit ke kelas diaorg. Sufiya satu kelas dgn Alif dari usia baby & kami mak-mak bapak bapak berkawan dari usia bujang belaka.Err..mane ntah gambar kami mase muda (sekarang pun muda lagi okey..!) balik nak kene korek gambar lama kat dalam portable hardisk..

BTW..Ammar Ikram & Alif Rayyan ni ade sorg lagi adik lelaki Awwal Hakimi (yg ni aku tak sempat nak follow mama dia..hehehe...) tapi in shaa Allah adik Syahmi & Sufiya akan sama usia dgn adik Ariff Yamin :)


nota kaki : anak makin besar, mama makin dewasa u..hehehe...

50 comments:

PoohGumux said...

hehehe pasni + adik sufiya pulak

The ShomeL TwinZ said...

coomeel sngat mereka semua :)

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
salam jumaat yang indah
singgah pagi :)

4feet8 said...

sufiya comel..

mama leen said...

comel2 jek sepupu ni..

Fiza Rahman said...

So sweet. BFF lah ni yer ☺☺

~aYu~ said...

dah besar anak2 leh la menambah anak kecik..

Tina Othman said...

bestnya, dari mak2 hingga anak2 berkawan kan

maknanya nanti adik arif dgn adik syahmi sebaya jugak lah kan

mamyharraz said...

comeinya abg waktu kecik2..

Kuazue Mohd said...

harap ukhwah berkekalan..

nens cellection said...

bertambah lagi umat Nabi Muhammad..;)

RamRamCute said...

Cumel cumel.....

Aziela said...

Ala mama....jangan jadi dewasa lagi....

Mia Kassim said...

Tak sedar kan dorang membesar.... mama semakin tu.....opps dewasa....hehe

BERT said...

boleh tambah adik dah tu hehehehehhehe


p/s : jum join contest nuffnang saya buat jom ?

diana said...

membesar bersama...nanti dah besar jadi kawan rapat la..

ieda immi said...

simpan elok2 pic nie
dah besar nanti show off pada mereka , pasti mereka teruja ! ;)

ashra said...

seronokkan izwa.
saya pun ada geng2 rapat dari bujang.masing2 kawin dgn byfren masing,maka da kenal sangat la kan...kawin tahun lebih kurang sama..dapat anak pertama pun sebaya...

makanya,famili jadi besar.bila gahtering kat kedai ke restoran mana2...aishh.orang pun nyampah kitaorang gelak tawa bagai nak rak..keke

Ratu Hatiku said...

comelnya.... :)

nea lopah said...

seronok nya..murah rezeki ada anak ramai ni. semuanya comel2..mcm mama dia.

Miss Volvo said...

handsome gila anak lelaki akak tu HEHEHEHE. nta dah berapa kali saya puji kan? HAHAHAHA

Mila Ahmad said...

Alolo cutenye pandai buat peace ye ;)

fieda said...

anak makin besar mama makin muda...kikiki

maszmadi said...

best la kan tengok anak2 berkawan., moga persahabatan dorang sampai dewasa n sampai bila2 lah...

NM03 said...

dari kecik membesar sesama, sesok mereka dah besar, tgk mereka mesti rasa best

AyueJean AJ said...

Alahai... Comel2 je... =D

faraherda.razalan said...

Ololololo...suke kanak-kanak. Lagi suke kalau kanak-kanak keliling pinggang. Lagi-lagi suke kalau kanak-kanak keliling pinggang tu anak kite sendiri. Haaaaaaaaaa~

Fadilah Aziz said...

sekejap je kan anak anak membesar;)

Nieyl said...

bertambah murah rezeki...
singgah pagi..:)

Mimi Azirah said...

anak anak dah besar leh tmbh lg sorg

che mid said...

anak makin besar, mak makin tueeee..

With Julia said...

seronok ye tgk anak2 makin besar :)

Qhaifa Nur said...

seronoknys membesar bersama..

wantie said...

membesar bersama sama. memang best. dorang mesti closed kan

Cik Nurul Siezuka said...

Alooo comelnyer...

Kesuma Angsana said...

hehehe comey2 belaka, payah2 buat jd calom menantu ajelah hehehe

pha is said...

usia meningkat x pe.. selagi berjiwa muda remaja.. hehehe

Marya Yusof said...

As salam Izwa,

Nama2 tu glamour2 sungguh! Sesuai dgn muka yang comel lote! Skrg cite pasal anak2, di fasa usia yg lain kita cite pasal cucu pulak ye! What a wonderful life kan dear :)

Aisy Nasiha said...

Syoklah diorang ni.. Usia lbh kurang, byk buat aktiviti sama2...

Lady Rina said...

suka tgk yg pakai baju kuning tu....:-)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Comel² semuanya.. ^^

Nizam Ijam said...

bakal ke 11 da 12..hahaha

saya dah update... cuti2 di Bukit Bendera

jeBateja said...

Mama makin dewasa....? dewasa jerk...tak de perkataan lain...? ahakz

Si Matatajam said...

Mesti meriah dengan keletah depa setiap hari kan.

khairul hassan said...

anak2 cepat membesar depan kita

nur said...

suka tengok muka budak2 ni.. bersihsuci je..
nur dari ALL IN ONE

KY said...

2 2 tu kembar ekk....patutlah nampak sebaya je

PinKy MoMMa said...

lepas ni adik baby pulak keluar..boleh penuhkan gambar lagi hehehe..

semua dah besar2..tak lama lagi tau tau diaorang dah jadi ank bujang dan anak dara..cepatnyer masa berlalu

Golden Rose said...

cute2 je bebudak ni

Remy hazza said...

seronok bila tgk anak2 membesar depan mata kan kak.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang