thumbnail

Thursday, March 14, 2013

Dimurahkan Rezeki

Entry taip laju-laju, smlm busy giler hari ni ade kursus pulak sampai tengahari!
Nanti aku lari-lari ke rumah korang okey :)

Ayam Penyet Kegemaran

Yang ni kawan a.k.a bos dari Kemaman datang meeting kelmarin then terus ajak mkn.
Dia juga belanje..malu ade segan ade sebab tiap kali dia turun KL mesti dia belanje makan.
Jenuh bagi duit, jenuh nak bayar tak nak dia amik..TQ Naja :) semoga ALLAH SWT murahkan rezeki Naja sentiasa & semoga ALLAH SWT permudahkan segala urusan Naja sekeluarga, amin~!

Coklat dari Langkawi

Yang ni dari orang yang aku panggil auntie sekadar aku kawan kat FB je, tak pernah jumpe so smlm 1st time jumpe kat office sebab beliau nak pas barang yg aku kirim dari Langkawi.
Terima kasih bnyk auntie Farida Salleh :) semoga ALLAH SWT merahmati auntie sekeluarga sentiasa, amin~


nota kaki : agak kebetulan sejak mengandung ni sentiasa dimurahkan rezeki dari segi makanan, ada sahaja yang baik hati nak bagi or belanja..syukur!

69 comments:

MrS. F!zA said...

alhamdulillah..murah rezeki baby n mama..

NM03 said...

alhamdulillah.. rezeki tak putus2...

Asyifa Mustaffa said...

ait...! ada isi da ke...? ketngglan lrt sy ni....:-)
tahniah....alhamdulillah la tu rezeki kan....:-)

iduraz said...

alhamdulillah, dimurahkan rezeki selalu..byw nampak sedap ayam penyet kamu!

Mrs Madin said...

tergoda sungguh tgk aym penyet tu...

ashra said...

Wah..rezki mengandung kan..

Tang cekelat tu tak tahan saya tgknyeeee....kalu ada sebelah izwa,da pau da,,,hehe

Mimie_Zatun said...

Murah rezeki ibu mengandung.. hehe

PuanGojes said...

sempat lagi. hehe. selamat berkursus ya :)

mamyharraz said...

alhamdulillah.
rezeki mama dan baby :)

♥ Wina ♥ said...

alhamdulilah :)

rostina76 said...

terliurnya tgk ayam & sambal tu. btw org ckp rezeki jgn ditolak, baby mesti happy tu

Nurzakiah Hanum said...

moning singgah pagi

Fiza Rahman said...

Alhamdulillah...rezeki ibu mengandung.

mama leen said...

rezeki2... hehe

*∽ IZAN ∽* said...

Ayam penyet kalau kena dengan sambal nyer yg sedappp memang boleh teringat2..!!!

cheqna said...

alhamdulillah
moga makin bertambah rezeki ko kak =)

Rozita said...

alhamdulillah.. rezeki ibu mengandung ni..

Ratu Hatiku said...

Alhamdulillah...rezeki org pregnant.. :D

Aziela said...

Alhamdulillah.... Seronoknyaaa.

eLLy said...

Alhamdullilah.. rezeki ibu mengandung :)

sal ya said...

alhamdulillah... rezeki.

Kesuma Angsana said...

rezeki2 untuk kita & baby juga tu. Doakan saja kawan2 yng memberi.

Mrs Lurve said...

ayam penyet tue nmpk sedap sgt!!

QasehnyaRania said...

alhamdulillah rezeki utk mommy :)

Pen Biru said...

wuiii..bandung dia...terliur pulak tgok air tu..

mrs puex said...

alhamdulillah..rezeki utk baby..mama pon merasa lah sekali ye dakk...

Ema Blog said...

Alhamdulillah..

[PCL] said...

owh..lepas makan sambil berlari2 eh Mrs Eddy, patutlah mcm terkedu jer komen tgk pcl makan tadi...haha, nway thnks sbb singgah ...sedap lah npk lauk ayam penyet tu, ada rasa teringin dah ni..hemmm..

aizamia3 said...

Alhamdulillah.. rezeki.. ;)

tengok tang coklat tu wat rasa nak g beli buat stok kat office.. ;)

AyueJean AJ said...

Wahhh... Murah rezeki mak buyung...
Sedap tu..

faraherda.razalan said...

Alhamdulillah! Rezeki awak.

Awak, ayam penyet tu kat ne eh? Kitorang mmg cri restoran ayam penyet yg sedap. Tapi, tatau nak cri kat ne...

Qashmere said...

Sedapnya tgk ayam tu...best nye dpt chokolat!

wantie said...

ais bandung tu nak segelas. leleh plak nengok nyer

working mom... said...

aminnnnnn....alhamdulillah.. :)
murah rezeki mama + baby..

Nizam Ijam said...

terliur tengok.. sedap pulok :P

Nizam Ijam said...

saya dah update :)

Daddy Ziyyad said...

mak ai...menggoda betul ayam penyet tu

Bitt (double IS) said...

alhamdulillah...wahh ayam bakar kah itu

RamRamCute said...

alhamdulillah ...ini lah katanya rezeki baby...memang sentiasa dimurahkan.. aminn :-)

ieda immi said...

alhamdulillah .. rejeki ! ;)

Mia Kassim said...

Wahh sedapnya nasi ayam penyet + air bandung..mantap....

Mooniqueen said...

Ala rindu nak makan ayammmm... :(

Cho Zila said...

orang belanja kita berdoa untuk kebaikan dia, moga dia dimurahkan rezeki boleh belanja kita lagi..

Qhaifa Nur said...

alhamdulillah...rezeki ibu gan anak...

4feet8 said...

sy masuk kedai coklat kat langkawi, dah konpius harganya.. sbb kat luar pun tak beli coklat, jadi taktaulah harga kat sana murah atau sama.. hehe

nea lopah said...

yuhuuu...sedap nye!

With Julia said...

wahhhhhhh ari2 ada je rezeki....syukurrr...selamat berkursus ye :)

eiela said...

sedapnya makan.. rezeki ibu mengandung

Papa Mifz said...

murah rezeki baby dalam perut tuh...alhamdulillah...;)

umie said...

salam perkenalan..
alhamdulillah rezeki tu..:-)

Dee said...

orang yang suka belanja org mkn ni biasanya murah rezeki..

yang menerima pulak biasanya kenyang perut..kihkihkih...

maszmadi said...

nampak sedaplah ayam penyet tu, siap ada sayur kangkung lagik.....

erm, sejak preggy ni entry pon penuh ngan makanan yerk..... hehe alhamdulillah, murah rezeki

Nazayiena Ayiena said...

Rezeki ibu mengandung....Alhamdulillah.

sudipVSsenduk said...

kalau org belanja mesti kita malu-malu kucing kan... hihihi

che mid said...

lepas makan sipenyet tu, makan colat lak..

Violet Myu said...

Rezeki anak ;)

nieda said...

Ya allah sedapnya.. Moga sentiasa dmurahkn rezeki

nini said...

Alhamdulillah..murah rezeki

HeNRieTTa JoSe said...

Yummy.....teringin plak tgk kitkat tu....ada x erk jual kt cni.....

wanie amerie said...

salam tuan rumah..singgah sini & follow..
ermm,rezeki org mengandung tu..appapun take care dear..
sudi2lah follow kita yer.tq

Nurul Aini said...

Alhamdulillah, murah rezeki akak..Harap2 tersangkut juga dekat saya..hehe..

irsah imihar said...

WOW jika hari2 macam nih.. ada meeting pun takpe... makan free.... dan paling best... yg sodap2 ajer... rezeki babies kot??? hmmm... nice share

Myra Jay said...

Alhamdulillah rezeki :D

Amanda Suria said...

ko preggy nok..pesal aku mcm x tau erk..hari2 singgah sini...hihi..neway congrats

Remy hazza said...

alhamdulillah... rezeki akak!!!!

nik ros said...

lama dah tak makan ayam penyet.teringinnyer

Nora Karim said...

alhamdulillah murah rezeki tu... :)

Mas Zull said...

assalamualaikum mrs.eady....bestnya rezeki lagi...;)

wan nurul hezrina abd halim said...

wahhh entri makang2 jah..jeles!hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang