thumbnail

Tuesday, March 26, 2013

"GIVEAWAY : EDY 3 DESTINASI"

hari ini hari malas buat entry..hehehe..takde idea!




FM dari 3 destinasi utk dimenangi dari GA Daniel Zaidi/The Beauty In Ugly.
Korang kalo nak join klik sini pun boleh :)


nota kaki : lama sgt ko menyepi ni dik, ronda dunia ke?

28 comments:

wantie said...

kalau rajin eden join k

Zana Adieyza said...

nanti kalau free zan anak join jugaklah.. mana tau ada rezeki boleh menang ke kan..

Fizalinolie said...

Macam best. Nanti free fiza terjah yer :)

Hanis Azla said...

salam izwa..

menarik betul fmnya.. cantik..

RamRamCute said...

good luck izwa... :-)

eLLy said...

good luck!

Qhaifa Nur said...

menarik....
gud luck...

NM03 said...

haah... patutla lama dia mendiamkan diri

Puan Awin said...

meriahnya FM dia...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

saya suka FM ..cute je tepek kat kabinet besi kat ofis ni ..:)

~ayusleeping~ said...

rasa macam nak join jugak la.. ^_~

PinKy MoMMa said...

nak beli boleh tak itu FM huhu..aduh sawan tgk FM sana sini..

Nurzakiah Hanum said...

best nie

LiLy @ MaMaQiStInA said...

good luck ye..^^

faraherda.razalan said...

Moga berjaya awak! Hehehehehe....

Kesuma Angsana said...

gd luck, mcm menarik aje ni

Fiza Rahman said...

Good luck. Menarik nih.

IntaNBerliaN said...

good luck :)

Remy hazza said...

yang thailand tu cantik sangat... semoga berjaya kak...

Edy Zaidi said...

Tq kerana join giveaway ni...good luck then :)

Cik Zara said...

dtg dr ga sama http://blueyarns.blogspot.com/2013/03/giveaway-edy-3-destinasi.html

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. sheila datang dr GA yang sama. good luck ya (^__^)

aiin baharom said...

gud luck
http://noraiiiiiin.blogspot.com/2013/03/giveaway-edy-3-destinasi.html

Cik Fie said...

dari GA yang sama . dah folow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/03/giveaway-edy-3-destinasi.html

iietamalek said...

Jarang bebeno nak join GA ni..hehe

shida said...

salam kenal...
dtg dr segmen yang sama.. :)
~~

Salmi Khairil said...

singgah & follow sini dari GA yang sama
http://salmikhairil.blogspot.com/2013/03/giveaway-edy-3-destinasi.html

Cik Puan Fadli said...

tahniah!...ekau monang ketigo² FM nie...beshh!!...den monang FM dr Jakarta..hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang