thumbnail

Friday, March 01, 2013

Kerana Ini..


Aku sangat comel...weeeee :)

Ye..kerana perut yang berusia 4 bulan setengah aku tak dibenarkan jalan merata termasuk la ke Singapore..sobsobsob...sedih tau!Tau la dia sayang anak lagi dari mak nyer..ehh ehh.. :)

Yup, tak cakap dengan siape pun kecuali family terdekat je & sorg dua kwn alam maya (u know who u are dear..he he he...thank's sebab simpankan rahsia..)

Kat office ade jugak yang tanye tapi saya tak mengaku dan tak menafikan, don't know why tak suka diberi concern yang teramat sangat..huhuuu...just go with the flow.Dah nampak diam-diam je dah la (gitu la pemikiran aku) tapi biasa la orang kan, sure nak bersuara juga nama pun manusia, hidup pun dgn manusia izwa oi..

Yeaahh...alhamdulillah, sihat semua nyer :)


nota kaki : incik hubby - mengidam nak pegi USS ni mcm mane?hahahahaa...

76 comments:

cik kumbang said...

wewwit tahniah akak, xsabar nk tgk next baby comel akak kui3~

mama leen said...

tahniah.. tahniah.. hehe..

wahida said...

wah...tahniah...Alhamdulillah...aku tumpang hepi...

ko take care tau...jgn angkat brg berat2 tau!!

Mrs Lurve said...

wahh..tahniah2...diam2 je nie..terkejut nie, hanya ucapan tahniah je yg boleh dilontarkan skrg!

fAtrinA said...

Yeayyy tahniah awak :)

Mama Vogue said...

Wahh.! Tahniah..

Fiza Rahman said...

Patutlah tgk gambo smalam tu mcm nampak lain jer ko nok. Ada isi rupanya. Tahniah. Selamat dgt ke kelab ibu tiga anak ☺☺

Selamat menempuh 40 minggu nan indah. Take good care of yourself. Dan doaku smoga dpt bersalin normal kali nih.

Fadilah Aziz said...

Alhamdulillah...semoga Izwa dan kandungan sihat sentiasa..take care:D

Hanis Azla said...

Alhamdulillah.. betullah apa yg akak ingatkan hari tu.. anyway, tahniah dear :)).. take care ya.. patutlah cik abg tak approve nak pergi uss.. akak pun tak setuju he..he.. tggu lepas pantang ajelah ya..

NM03 said...

ha?????? gluppp!!!

yey yey...... ada baby, ada baby!!!

tahniah beb!!!!

jaga diri, jgn ngengada nak poi jalan2 eh... rehat cukup ok!

Fauziah Mohamad said...

laaaa tu yg emosi lah, hormon lah...ngeh ngeh ngeh....jaga diri n kandungan ye:)...ala USS tu tak kemana pun...tak lari..lain kali ye baby dalam perut...tunggu kuar dulu nanti leh main ngan abang kakak kat USS tu

ainnoraini said...

waaa...ada isi dalam pewutt...tahniahhh

♥ ROS ♥ said...

Wah lama xjenguk sini.. Sekali jenguk dh pregnt akk comel ni..tahniah kak,, :)

nini said...

tak pe....nanti jalan2 sama baby...=D

iduraz said...

wahh..seronoknyer...congrates sis

GreenJade said...

ohhh tahniah sis..take care...jgn lasak2..dh masuk 3rd trimester nnt boleh le gi USS..hehe

mcm sy gak ler..walopon dh gi..tp time pegnen meronta2 nk pegi lg USS..sabo je ler..

GreenJade said...

ohhh tahniah sis..take care...jgn lasak2..dh masuk 3rd trimester nnt boleh le gi USS..hehe

mcm sy gak ler..walopon dh gi..tp time pegnen meronta2 nk pegi lg USS..sabo je ler..

MrS. F!zA said...

entri ken aberehat kt umah haitu dh agak dh..hehe pndai u simpan resia..

With Julia said...

Comel sgt2 4 bulan preggy...chaiyok2

RamRamCute said...

alhamdulillah Izwa...padanlah tengok pakai baju kembang2 nak tanya tapi takut kena marah pulak...TAHNIAH!! jaga kesihatan ye..

SSulieana said...

Tahniah....jaga diri K!

♥ Miss Hearty ♥ said...

comel jer mummy neh :) semoga baby dalam pewot tuw sihat2 selalu :)

QasehnyaRania said...

akak pregnant ye..tahniah :)
tumpang happy jugak :)

Nurzakiah Hanum said...

salam jumaat yang indah
semoga 1 march membawa kebahagian dlm idup
hehe

Aziela said...

Wah, patutlah berseri semacam jerr.... Tahniah yer Izwa..

umma sharifah said...

pregnant mummy mmg comei...:)

Qhaifa Nur said...

alhamdulillah, tahniah.....
pandai simpan rahsia...macam akak dulu he..he..

4feet8 said...

wah..tahniah.
mengidam tu mcm kena pergi je.. hehe

Arina Shamsul said...

tahniah dear :) moga ibu dan baby dalam kandungan dalam kondisi yang baik sll :)

tahun depan la pegi uss ye..sebab kalau pegi sekarang banyak benda yang takleh main..rugi nanti..hahaha.

Ratu Hatiku said...

Alhamdulillah.. tahniah...
Seronoknya tgk org pregnant.. x sabar plak nk tggu next year :P

Cho Zila said...

tahniah.. tahniah.. semoga dipermudahkan lah hendaknyer.. mengidam USStu kita mengidamker!!!

SYANI said...

Wah..wah.. senyap2 berisi rupanya ko.. Tahniah! Takpe lepas beranak nanti pegi la USS tu...

Knor said...

ibu mengandung mmg comel selalu:)

Kayna said...

tahniah... moga selamat semuanyaa.. hehehe

Mia Kassim said...

ooo patutlah asben tak bagi...ada 'isi' rupanya....tahniah !!!

Kesuma Angsana said...

he he tahniah dear.. 4 Bulan stgh pandai sorok ye !

♥ Wina ♥ said...

uhuk uhuk! terbatuk pulak ehehehee

am so happy for you dear..moga semuanya dipermudahkan ye

ala tunggulah..baby pun nak gi USS gak :)

*∽ IZAN ∽* said...

tak pe leh pergi USS lepas bersalin nanti hihihi

SumeSakan said...

Comelnya perut....ttiba rindu perut muncit rituh....x pe nant baby kuar bawak baby sekali baru syiok

man said...

xlama 2..hehehe

Kakzakie said...

Dlm hal ini kakak terpaksa 100% sokong en hubby Izwa. Kalau pergi pun tak boleh pusing-pusing main semua tu baik tangguh dululah...

Tukar ke Sentosa island jenjalan makan angin - sambil tu boleh ziarah USS tapi jgn main bahaya. Jaga diri dik...

Eye_nee said...

Sebelum tu...Tahniah sis....patut ar di reject permintaan ke USS tu...

Nota kaki: budak ni kan..nak kena kaki ker apa.....tak abis-abis nak try tanya....hahahahahahahaha....

Fikri said...

Tahniah.. selamat mnempuh baki 5 bln yg bermakna :D

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tahniah..! Happy for you...^^

Dee said...

ler..dah kalau gini k dee pun tak bagi gi USS tu..dpt penat je nanti..rehat ok..jaga diri...hehehe..

Nur farahiza said...

tahniah aka , bestnye , fara belom ade rezeki lagi , masuk blog aka tgk wow lawannye background aka ittew ,

wantie said...

tahniah.. wewewewewe.. org peknen memang comel.

PoohGumux said...

owh pandai simpan rahsia ek..
tahniah...mmg patut dah + org baru, ank2 dah besarkan..
hihihi

HeNRieTTa JoSe said...

tahniah....sukenye....mkin berseri tuan punya badan....err ngidam g USS?

Syaz Blackrose said...

wah.. tahniah.. bab ngidam tu suruh dia g sengsorang ler nampaknyer...

seronoknyer... tahniah.. weee....

ashra said...

wah.tahniah.hehe.hepi for you ;) mudahan chat semuanya k.jaga ksihatan leklok tau.

yay.

Papa Mifz said...

tahniah...teringin juga nak tengok wife den mengandung lagi...

Nurul Aini said...

Akak cantik plus comel..hehe..muka akak berseri2..mungkin itu petandanya baby bahagia..hehe..Semoga kandungan akak sentiasa sihat. ^__^

Nurul Aini said...
This comment has been removed by the author.
shameel Iskandar said...

Tahniah.. mengidam ke USS lagi tu. Hehehe.

sal ya said...

alhamdulillah... tahniah ye.

jeBateja said...

adehhhh....ni jeles ni.....dah 6 tahun tak de baby baru ni.....adehhhh

Zamani Abe said...

buat biasa2 je kan.. tak perlu diheboh2kan.. btw, tahniah kak :))

Cik Nurul Siezuka said...

Aloooo comelnyer tummy dia... take care.. :)

Violet Myu said...

Wah tahniah :)
Semoga ibu dan anak sentiasa dalam keadaan sihat. Aamiin.

ros_reeza said...

Alhamdulillah, tahniah kak :) jaga kesihatan ye kak :)

Elya Roza said...

TAKE CARE KAK:)

Aisy Nasiha said...

Tahniah...semoga dapat lahirkan bayi yg sihat dan comel ye...

sue zainun said...

fewittt..alhamdulillah..tahniah :D take care yer

bee2312 said...

tahniah kak..take care yer

mrs puex said...

congrats dear..akhirnye tercapai impian nak tmbah bby lagi..

jage diri elok2 ye..

semoga dipermudahkan segala urusan sepanjang kehamilan..

xoxo : ayang..

alin said...

terus macam nak tambah lagi satu..hehe :)

Bitt (double IS) said...

tengok pic ni kat fb baru tau awak preggy..hehehe take care yer alhamdulillah...

Kella said...

tapi memang sangat comey pun... =)
bestnya mengandung....
tahnniah..

iietamalek said...

Wah! Mengidam ke uss tk tahan tu...hehe

Nora Karim said...

Wah.. bestnya! moment masa pregnant moment paling best! moga dipermudahkan Allah semuanya...

mamyharraz said...

Tahniah dear.
jaga diri baik2 ya.
:)

IntaNBerliaN said...

tahniah!!
take care tau

Zana Adieyza said...

comel sgt perut tu.. doakan lps ni ada rezeki zana yer dear..

take care..

ct rahani said...

tahniah izwa.. dh lama x singgah sini terlepas berita baik rupanya.. jaga diri n baby baik2 yer..

hari tu ader beberapa kali dgr dj kat suria FM baca tweet izwa.. plg ingat masa tarikh istimewa tuh.. 14feb.. masa drive tuh terus teringat izwa.. nak bgtau terlupa plak.. ngeee.. pg2 daku mmg suka dengar celoteh HO n adibah tuh.. hiks.. :)

Remy hazza said...

tahniah kak....... kena tunggu tahun depan ler ke uss tu......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang