thumbnail

Tuesday, March 12, 2013

Kluang Station


Lokasi : Kluang Station, Tesco Ampang
Hari : Sabtu

Kluang Station

Bandung & Soda Gembira

Coffee Ice Blanded

Kopok Lekor pembuka selera

Nasi Goreng Incik Hubby punyer

Nasi Lemak Rendang Daging aku punyer....sedap!!

Asam laksa Kluang Station ibu punyer..nice!


Overall : 4/5 bintang.

Hari ni tak bleh nak taip bnyk, kerja soooo bnyk sebab semlm EL Syahmi demam & sakit perut.
Jadi hari ni nak kejar kerja, nak setelkan dulu baru nak BW.
Tunggu aku ya~!


nota kaki : selera mcm raja dari awal hingga skrg tapi berat tetap statik :) ade harapan nak kurus mcm zaman anak dara dulu nie..ahaksss!

65 comments:

Kakzakie said...

Kakak ingatkan Izwa ke Kluang Johor tempat railway station yg famous dgn kopi yg mencurigakan itu..

Kakak suka asam laksa:)

Asyifa Mustaffa said...

x penah try lgi mkn kat kluang station ni....slalu msok tesco...manjang penuh je orng mkn kat c2....

Fizalinolie said...

Sedapnya air bandung tu :)

Nurzakiah Hanum said...

sedap kan
anum pun suka makan kat sini

With Julia said...

jatuh cinta ngan air bandung gembira...pernah minum kt sana...dapp

♥ Wina ♥ said...

belum pernah makan kat kluang station nie..

ai suke keropok lekor yg nipis² tu :)

Lulu Caldina said...

kakak gambar pakai kamera apa? dslr eh?

Aziela said...

Laksa tu...kenapa nampak cam mengancam ek? Nyaaammm....

mrs puex said...

simple menu but nice..nnti jgn lupe singgah umah ai yeee..:D

Tina Othman said...

er tesco ampang ke, sesak gila tu kat sana

semua pun menarik terutama tang kopok lekor tu, jelesnya izwa tak naik berat

nens cellection said...

wahh..bestnyer!
terliur ngn nasik lemak daging rendang tu..nyum2!

cheqna said...

makan itu sedap!!!!!!!

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

wah..laksa tu menyelerakan

mamyharraz said...

biasa akk dtg mkn kt kluang nih amik roti bakar je..
next time boleh try menu mcm ni lah pulak.nampak lazat.

*∽ IZAN ∽* said...

coffe ice blended & kopok lekor paling mencenkam jiwa....sedappnyerrr!!!

Amanda Suria said...

mak oi,nok.aku telan liur jer tgok gambar ni semua...

wantie said...

bak mai semangkuk asam laksa tu.

NM02 said...

aku terliur tgk air!

Qhaifa Nur said...

banyak pilihan menu...sedapnya

working mom... said...

amboii...gambo nampak menyelerakan... :)

Fiza Rahman said...

Tak pernah jejak kaki kat KS ni lagi.

In shaa allah...dah ada anak 3 nnt sure kurus macam daku ni ha ☺☺. Makanlah byk mana pon, berat memang tak naik.

Mooniqueen said...

aduhhh walaupun baru pas breakfast, terus rasa lapar balik ni.. aduhhh terliurrr ;D

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Sedapnya..nyum²..^^

Mrs Madin said...

air dia, menggoda jiwa....

RamRamCute said...

yummeh!! menyelerakan....

Rara Nasiha said...

amboiii menyelerakan betul. keropok lekor tu nampak menarik :)

Aida78 said...

salam mcm seap jerk ni....yumeee....

Kesuma Angsana said...

lama x ke sini..

Mia Kassim said...

sedapnya makanan tu semua.....

Dee said...

sesekali makan kat kluang station ok gak..food dia pada dee..bolehlah...

eB said...

asam laksa plg terliur :)

deno said...

emmm... menyelerakan betul!!! :)

munna said...

sedap nampaknya...... air ice blended tu yg yg buat kak munna terliur

faraherda.razalan said...

Wow! Laksa tu nampak sedap!! Yummeh!

~Beb~ said...

amboi ayaq biru tuh.. pnh mkn sni tapi lupe dah ape rasa, mkn ape. ayoyo!

Eca Dwinky Asha said...

soda gembira kat sabah kaler merah.lain kan.heheheehhe

Cho Zila said...

dulu ada kat giant kinrara.. sekarang dah tak der... tak dapatler nak pergi...

ashra said...

Yup..hehe.kitaorang pun suka makan sini.ada beberapa kali gaks.kitaorang penah tau gi kluang station yang asalnye kat stesen keretapi kluang..sedappp..hehe

Sama...4/5 bintang.hehe

Ratu Hatiku said...

Sedapnya..

SSulieana said...

dapnya...asam laksa tu menyelerakan je...

Alycia said...

ohhh... bestnya.. rs mcm nk terjah ;)

Bitt (double IS) said...

sedapnya nasi lemak rendang tu :)

Papa Mifz said...

pernah makan beberapa kali kat cawangan 1 Utama...

ayut said...

Kluang station????blh mne ni ek???teruja jap dgr name kluang..hihihi.sbb kat johor ad gak kluang :))

che mid said...

Salam kenal dari Che Mid.. bangga dapat lalu sini sbb follower ribu-ribu..

noorfarahim bt azemi said...

akak, sedap tak laksa tu?

luqman zakaria said...

teringin betul nk mkn kt sini...

Mas Zull said...

assalamualaikum mrs.eady...memang napak sedap jer tu x pernang cuba lg...;)

Qasey Honey said...

untungla...mkn byk pon badan mantain..hehe..sedap tu kluang station

Zana Ariana said...

semuanya peberet..nasi lemak, asam laksa..best2..!

QasehnyaRania said...

kopi ice blended tu :)

Nora Karim said...

tergoda dengan coffee ice blended tu...

mama leen said...

oh sedapnya.. emm reza pun demam..

Myra Jay said...

Nama air tu tak menahan, 'soda gembira' ;D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sedapnyer

are_lin@yu said...

haish nsb dah mkn..hiih

sal ya said...

budak2 mst suka soda gembira tu kan.

Bulan Syurga Firdausi said...

bandung..


yup insyaAllah kak.. balas kunjungan bawa jemputan :)

fieda said...

sedap2 belaka ni..

Ema Blog said...

pernah singgah sekali

BUNDA a.k.a KN said...

bunda pernah pergi makan kat sini sekali...dengan anak2...

Remy hazza said...

nampak menarik sangat....tapi remy pernah up sad dgn kluang station kat ikano tu.... makanan dia hancus.... sampai takleh terima... pekerja tu pun tak mau terima bayaran....mintak laksa tapi tak siap2... pastu ckp dah habis ...suruh tukar benda lain...bila dtg sejuk beku kuahnya......hu3....

Mrs Lurve said...

3 entry dh komen, semenya sal mkn je nie..xleh tahan huhuhuhuhu

QasehnyaRania said...

la...baru perasan kat kluang station tesco ampang rupenya..patut mcm pernah tengok.. hihi

Violet Myu said...

Sedapnya~~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang