thumbnail

Wednesday, March 06, 2013

Menu Diet!


Chocolate Templation Cake & Bread Chocolate

Menu untuk lunch tadi (kek tak usik lagi nie), sebagai makanan tambahan setelah makan nasi pada pukul 9 pagi tadi.Pagi tadi bawak bekal nasi putih + sambal telur + tempe goreng + neskepe ais! (sila bayangkan kesedapan lauk yang pedas & sedapppp!he..he..he..)

Menu ptg ni kene singgah pasar malam dulu.Hari rabu hari dapur cuti, kiter order je kat pasar malam.Dalam pemikiran nak beli rangka ayam + bihun sup cili lebih + apam balik + air soya & mungkin ayam percik kalau pakcik tu dah bakar awal.Okey cepat la petang!


nota kaki : takde makne nyer mkn utk 2 org sebab kalo tak berdua pun memang mkn mcm ni..takyah nak pelik sangat..hahahaha...

46 comments:

Zee Suhaini said...

sama la..lunch ngan roti je sebab dah makan nasi kol 11 tadi..

petang pon nak singgah pasar malam je kat area ofis ni..hihi

KhaiZa said...

betul2 diet ni,..

AyueJean AJ said...

Macam bukan menu diet je..
Hehhehe..

mama leen said...

tak yah diet la.. time ni la nak mamam banyak2.. 'makan utk dua org'.. hehe

♥ Wina ♥ said...

hari rabu ade pasar malam..samaaaa!

dah terbayang dah nak beli ape kat pm nanti..kalau tak hujan le :)

Kakcik Nur said...

Kakcik sedang melatih tekak dan perut untuk tidak makan di tengahrai. :)

ieda immi said...

yeahhhhhhhh tapi kek choc tuu bukan menu diet ekkee ;)

Wana Owen said...

dah lama tak pergi pasar malam...best nye kalo dapat g!

HeNRieTTa JoSe said...

yummy....ekekek....bru nk kata mam utk dua org...ayam percik sound yummy to me....errr kek xusik lgik erk...bak cni la...kang basi plak kek tu...rugi....hahaha....

ZazaMyMoon said...

kemain diet lagi.. heheh
Zaza pun suka hari rabu sbb ada pasar malam.. syoknyaaa :)

aizamia3 said...

kek coklat tu memikat hati..;)

Mooniqueen said...

lunch tadi pun amek sambal tempe.. memang sedapla..

sudipVSsenduk said...

first time jumpa menu diet yg menepati citarasa...
mana butang like? mana butang like...

Tina Othman said...

fuyoo sedapnya menu

eLLy said...

kek tu diet ker? heheheh :p

Nurzakiah Hanum said...

diet ek

~Beb~ said...

wey tiptop menu pasar malam ko. help!

MrS. F!zA said...

masak sendiri mmg kompom sedap!hehe

RamRamCute said...

mengenyangkan jugak tu...

anajingga said...

diet dan sihat ... nice blog kemas dan entri2 menarik...

wahida said...

aku pun ada pasar mlm hari ni nok...

sedapnya coklat kek ko tu...huwaaaaaaa....

dwaty said...

diet yang sedap... yummy2...

Nurul Aini said...

Aaa..sedapnya..hahaha..banyak sungguh tu akak nak beli.

Tihara said...

ohh sedapp :)

zie-shah-zie said...

sedapnya menu diet tu:)
sama la kita ari rabu je mesti order dari pasar malam:)

LYAfrina said...

lya plok dah biasa.. breakfast kul 10am tu trs mkn nasi.. mmg org kat sini camtu kot.. time lunch dah x mkn..just y ringan2 je.. biasanya time lunch tdo, sblum solat kat surau.. pastu mlm bru mkn.. biasa y simple2 je

lieyalatif said...

halamak awak berjaye buat saye telan ailiyo ni heheeheheh

rangka ayam? peberet kite gak tu...mengokeh2 makan rangka ayam heheeheheh

nini said...

kakkkkkkkkkkk......kalau diet cam ni nini pon nak....hahaha

wantie said...

kat sini pasar mlm hari jumaat. tapi still kena masak. my hubby tu la. dia mesti nak mkn kat rumah. lagipun pasar mlm tu asyik makanan yg sama je katanya. alahai...

nea lopah said...

sedap nye diet dgn kek choc.

Remy hazza said...

hu3....lunch remy lagi teruk...rosak diet terus..... nasi putih dgn udang kandar jumbo 4 ekor.... tofu japanese..... ayam goreng madu..... lamb shank...hu3.... heavy sangat..... sebab ada luncheon dato ..... tu yg makan mewah hari nie kak....

mamyharraz said...

try diet jugak tp gagal :(
tetap nak nasik huhu

QasehnyaRania said...

ini bukan menu diet dah kak.. hihi

QasehnyaRania said...

ini bukan menu diet dah kak.. hihi

Nieyl said...

amboi makan.....
diet...diet....:)

ashra said...

hehe.kalu saya,choc x kategori diet da.pape yg brasaskan cekelat,sy nk mkn lg mkn lg mkn lg.haha

chumel la ayat dapur cuti.sy pun ada gak time gtu.hehehe.

♥ ROS ♥ said...

Ala kak jgn diet tau..cian bby..kikiki

*∽ IZAN ∽* said...

cukup ke makan ni je utk berdua tu hihihih. kompem cari lagi kul 4 nanti ni. Cekelat pun selamat utk Diet ekk

are_lin@yu said...

sedapnya tgk..

Cik Eka said...

nyum nyum sedapnya kek tu..

tetiba jadi lapar balik.....

izzati_bloging said...

alaaa.. sedapnya!!!!!!!!! nak cikit :)

Maria Menado~ said...

sedap2 menu makannya. hehe. rajin sis masak wpun keje.. pasar malam. kalau sini jumaat. hehe..

sal ya said...

saya suka kek.

wan nurul hezrina abd halim said...

adehh pasar tani arinie kene menapak jauhlah pulak sbb ada pogram apatah tempat biasa..nak carik ayam golek=)

Etuza Ezawarna said...

sedap bah...

Mas Zull said...

assalamualaikum mrs.eady...sedapnya tengok...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang