thumbnail

Wednesday, March 06, 2013

My Love, My Soul


Our Hensem Boy & Our Manja Giler Girl.

Sekejap je dah besar..

Now,anak-anak tak meragam sangat tapi mama diaorg yang meragam teruk.Meragam teruk  nak berjalan sane sini..he..he..he..Siap dah set dengan member ni next week nak jelajah Matta Fair!

Kemanakah percutian yang akan dirembat?Kita tungguuuuu... :)



nota kaki : tahun ni kiter jalan dalam je la ye sayang - kata incik hubby.Tak lepas la USS aku ni..confirm tak lepas!Huhuhu...

49 comments:

Nooriah Abdullah said...

selamat bercuti dear walaupun dlam ke luar sama je kan yg penting anak2 gumbira :)

Mia Kassim said...

seiras jak rupa dorang....selamat bercuti....

mama leen said...

anak meragam ok... mama meragam????? hmm kena bawak p USS tu... hehe

Ujie said...

Anak dah makin besar, masa utk emaknya meragam pulak la kan..

Cuti dalam atau luar negara, masing2 ada keindahan tersendiri.

♥ Wina ♥ said...

teringin nk pegi matta fair tp jauh le kat kl sana uhuhhuu..

selamat merembat! :)

abang & adik yg sentiasa cool!

Asyifa Mustaffa said...

selamat mencari tmpt percutian....!

best matta fair tu....tp x leh pgi....huhuhu.....

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Cepat betul masa berlalu..sekejap jer dah besar...Comel...

Bestnye Cuti²..^^

Nurzakiah Hanum said...

Assalamualaikum
singgah pagi rabu
semoga diri sentiasa ceria selalu:)

Kakzakie said...

Putera/puteri yg membahagiakan.

Betul demi kebaikan jenjalan dalam negeri dulu. Kelak baby dah besar macam kakak dan abang bolehlah zup-zap flight sana-sini lagi.

HeNRieTTa JoSe said...

makin comei anak teruna ngn anak dara....xpe xpe...p servey dulu matta fair...bln pat nnti..rietta nk gak servey kat sni....

With Julia said...

matta best ooooo jom holiday jom...besar dah si anak2...si hensem gan si manja giler cute sgt2

Mas Zull said...

assalamualaikum mrs.eady...comel jer tengok dua2 ni...:)

NM02 said...

jumpa di matta fair!

Ema Blog said...

seronok jalan-jalan..pada asyik terperap di rumah

onie said...

hai baby omeiiiiiiiiiiiii :D

Golden Rose said...

hahaha handsome boy tunjuk muscles...

Cho Zila said...

ooo nak gi Matta yerk.. akakni malasler pulak nak beramai2 kesana.. nasib der kazen yang keje ngan travel agency tanya dia nyer co der promoker tak.. kalau der akak beli ngan dia jer...

AyueJean AJ said...

Amboih pose macam body builder..
Hehhehe..

Bulan Syurga Firdausi said...

dpt jln jgk hee :) masa memg cepat blalu kan kak...

Cik Puan Rara said...

heee besar dh.n comels.sy pon xsbr nk tgu anak besar.nk ajak jalan.tp nt dh besar mst rindu time dorg baby pulakkan.

KesumaMaruku SueQistina said...

singgah baca ari ni !

Hanis Azla said...

jalan dalam negara pun best jugak kan syahmi & sufiya..

~AmyLiana86~ said...

da parents dia kaki berjalan..anak2 pun turut ikut sama la hobi tu..hehe..bestnyer bercuti..

Aziela said...

Nampak macam dah bersedia nak jaga adik jer tu...hehehehehe

Nieyl said...

amboi...best nyer dpt asben cmnie..hahaha~berjalan saje yea kak...:)

Anis Athia said...

seronok nya jalan2 satu family.. sekarang family anis dah jarang melancong.. semua dah besar kan..huuu

Qhaifa Nur said...

selagi larat...jangan lepaskan peluang...

Amanda Suria said...

selagi ada peluang teruskan berjalan2...

Nisa Greennnpanda said...

bsar dh diorg.. ^_^
nk b'cuti ke mane tue? hehe...

♥ ROS ♥ said...

Xlama lg diaorg nk dpt adik dh..hahhaa

Qasey Honey said...

wah mata fair ker mgu dpn..tlalu bz spi xtahu ape yg blaku..hihi..harus g jugak ni..sma2 kita rembat ehh..rembat bag byk2..:)

KhaiZa said...

Erm.. Bestnya dpt jalan2... Rasa nk jugak jln2 atleast boleh tenangkan hati ni.. Ikutkan hati nk je ambik cuti lama-lama..

Fiza Rahman said...

Hensem dan comel. Selamat menjelajah ke matta fair. Tak pernah gi lagi sbb tak sanggup nak menempuh org yg ramai.

RamRamCute said...

cumel-cumel budak2 berdua ni...insyaallah ada rezeki bolehlah ke USS tahun depan selepas bersalin baby baru...kalau dah jodoh nak kesana tak kemana...hikhik..

Erna OhShawl said...

masing-masing pandai posing :)

::EIDA:: said...

Matta Fair!! Lupeee.. nasib baca belog awak.. hehehehhhee..

ieda immi said...

aminnnnnnnnnnn ... in sha allah dik ;)

Dee said...

xpe..nti rembat pakej yg best2 kat matta fair ye..huhu..

mynameismy said...

ok dah boleh tambah no 3...:)

Rezwatisman said...

sweetnye abg & adik ni.
huhu, klau anak2 meragam senang je nak handle, bg icecream pun jalan. ni kalau mama yg meragam susah mau pujuk. jenuh la papa kena beli tiket

Nurul Aini said...

Comel sangat2..hehe. comel macam akak. ^___^ Eh..akak cantik. hee.

nini said...

kan....sat jer masa berlalu...tak sedar pon.....

Remy hazza said...

tak lepas uss..... pi legoland lak kak...he3

QasehnyaRania said...

rembat yg best2 sikit kak ..hihi
selamat bercuti

are_lin@yu said...

mta mcm akak lah..hehe

Maria Menado~ said...

hehe. xpe. tahun depan lah USS. hehe.

BUNDA a.k.a KN said...

alala...comey2 hero n heroin nih..

sal ya said...

nnt dah ada baby mesti ambik pic baring2 dgn adik pulak kan. (^__^)

Mrs Lurve said...

dh besar dh...dh nak dpt adik pun...comel je kakak senyum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang