thumbnail

Wednesday, April 10, 2013

Abah..


hensem kan abah saya..? amaran : sila ckp hensem ye!paksaan ni :)

Status FB hari ini : 

Abah..orang yang jarang ada, jarang dapat jumpa tetapi abah adalah orang yang sentiasa ada bila diperlukan :) abah..antara orang yang terbaik didunia.

Abah adalah lelaki yg tetap no.1 dihati aku..incik hubby pun tau dia no.2 selepas abah, dia ckp dah ber-anak pun mcm budak kecik lagi dgn abah :) aku sentiasa anak kecil abah sampai bila-bila tau, kenyataan yang paling aku banggakan setakat ini & mungkin sampai bila-bila..


nota kaki : i love all man in my life..always..!

52 comments:

intanfirdaus247 said...

hensem abahnya..hehehe...;)

Mia Kassim said...

Oo tahu dah awak ikut muka sapa....hehe

PinKy MoMMa said...

ya Allah copy and paste rupanyer hehe..abah nampak lembut jer..

tapi iols rapat ngan mak..ayah kiter garang hukhukhuk..mcm inspektor sahab ;p

missSenget said...

kite kt luar rapat dengan abah..
kalau kt rumah rapat dengan mak..


hahahaha.. adil x..?

KY said...

ayah kita pun hensem gakkk...heee

With Julia said...

Jom puji abah kita semua encemmmm hehhehe yeyyyy

Nurzakiah Hanum said...

ye betul handsome

iduraz said...

alolo..tetiba rasa nak nangis..hee, yes, abah is the real man in our life..takkan pernah lari tatkala kita susah mahupun senang...

aizamia3 said...

abah is the best man in the world.. ;)
ai rapat dengan ayah berbanding mak..

nens cellection said...

sy sygg ayah sy jugakk.;(

Fiza Rahman said...

Bertuah masih ada abah.

Dee said...

abah awak masih macholah..hehehe..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

haah, bertuah masih ada abah..
sy ni dh takde abah..
meninggal thn lepas..
sekelip mata rasa kehilangan..
huhuh..

rindu arwah jugak!!!

Imaan09 said...

"someday i will find my prince..but daddy will always be the king of my heart"

Eye_nee said...

Untunggg lah dia masih ada Abah..akk dah tak der dah..namun kenangan bersamanya tetap mekar dihati...

Aida Salleh said...

kita serupaaaa....dah tua2 camnih pun kalau dengan abah still mcam budak2....hehehhee....i love abah sooooo muchhhhhh!!!

wahida said...

aku dah takde ayah...sedih...

:(

faraherda.razalan said...

Wah!! Abah no. 1 ke? Heheheh....tapi, suami yg ptt no.1 diutamakan ya. Apa ley bt. Dah tggjwb kite as wife.

=D

Aziela said...

Okeh..hensem..hensem...

Nazayiena Ayiena said...

Bertuah ada abah,tp abahlah org yg hensem bg kita...

AyueJean AJ said...

Segak2..

4feet8 said...

me pon syg arwah abahku.. ;)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Sayang ayah kita juga..^^

Kakzakie said...

Ohoo... masih nak menyelit ketiak abah ni mestilah bila jumpa.

~Beb~ said...

Suhweeeet kata2 mu. Suhweeet abah tu. tapi mmg betul, warga2 emas ni mmg cute2. X bole disangkal lagi. Sll tersentuh hati bile menengoknyee

AdaM Hawa said...

betapa untungnya.. masih ada abah.. rasa rindu pula dengan arwah abah.. baca entry ni.. sebab diri ini terlalu manja dengan arwah..

Bitt (double IS) said...

hargai dia selagi ada....sweet je peraaan sayang seorang anak ni...hehhee hope anak2 kita dapat luahkan mcm tu dekat kita satu hari nanti kan ;)

wantie said...

muka kamu tu iras muka abah kamu.. bertuah kamu. Tak sama mcm kita, kenal ayah setelah berumahtangga..

Knor said...

SENYUM IKHLAS SEORG ABAH

Daddy Ziyyad said...

Abah awak hensem!

Anak perempuan yg rapat dgn abah, adalah ohsem! ;)

HeNRieTTa JoSe said...

u make me miss my dad...huhuhu....rindunye....xsabar nk blk kamung weekend ini....

NM02 said...

hi abah.... nak kenal buleh??






>__<

maszmadi said...

hensem..... cam abah masz jugak... hehe

sal ya said...

anak manja abah.

GreenJade said...

best nye ada abah..abah kite dah takde sjk berpuluhan tahun lg..abah mertua pulak baru meninggal last Dec..uhuhu

jaga lah abah sebaik2 nya sementara beliau masih hidup.. :)

Nooriah Abdullah said...

hensem macam Datok Rahim Razali lah heee

rostina76 said...

patut manja sgt dgn abah dia.....muke sameeeee

ieda immi said...

sejibik wajah izwa !
anak ayah ! ;)

ashra said...

=) nampak steady ayah izwa.....

uhukk..nanges..ingat ayah jugak..ni nak balik kg ni -p

Kesuma Angsana said...

mmg hensem. seriusly KA lebih rapat dgn arwah abah !

Remy hazza said...

ibu bapa adalah segalanya........ kasih takkan terputus......

MAZLIZA ABD RAZAK said...

owh..hensem..

Papa Mifz said...

kim salam kat pakcik yer...

sudipVSsenduk said...

moga abah sentiasa diberikan kesihatan yg baik, Amin.

Mas Zull said...

assalamualaikum mrs.eady....moga sentiasa jadi anak yg paling disayangi...:)

nea lopah said...

hensem pakcik..hehehe

tiga minit said...

Teringat kata2 arwah hussein abu hassan..omak kito cantik, obah kito cantik...abih kito cantikla..semoga ayah sihat sentiasa..

kate na said...

hemsem abah dia..saya dah tak ada abah rasa rindu pulak dengan pic ni..

mrs puex said...

abah iwa tetap hensem tauu..

alamakk..rindu kat abah jugak laa..

Bui Junaidi said...

KALAU MS MUDA NI SURE BYK ANAK DARA JATUH HATI..HEHE

mama ila said...

haah..hensem!!! =)

sayang ayah ila jugakkk!!! =)

Ema Blog said...

rindu abah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang