thumbnail

Monday, April 15, 2013

Biler Nak Jumaat?


Ala isnin ke hari nie?Aduhhh isnin ke?Biler nak jumaat nie?

Nak blues tak kire hari sebab dah 2 minggu internet office ni ala-ala siput vavi..penat nak BW, penat nak komen, loading nyer menyebabkan semua akan hilang!Pffttt.....

Ohh..tak sabar nak sabtu!
Sebab sabtu ahad ni nak lepak-santai kat tempat sejuk skit..err..sejuk ke Malaysia nie?
Tak jauh pun, dekat-dekat sini je almaklum la orang tak dibenarkan jalan jauh la kate kan..(padahal bukan aku jln kaki pun yang tak bagi berjalan sakan tu..iskkk....)

Lepak-santai tak lama mane pun takat 2H1M je, cukup la sebab next week nak ber-familyday dgn office plus sambung lagi 1 mlm sendiri..hehehe..

Dan!

Yang paling tak sabar nak tunggu bln 6!Paling special antara semua bercuti!
Alhamdulillah yang tu pun dah confirm, harap-harap time tu aku sihat walafiat & semua sihat-sihat belaka..


nota kaki : hari ni pack baju utk sabtu bleh tak?


37 comments:

rina mazlan said...

Happy monday! Ish lambat nak tunggu fridaykan.. :)

Kakzakie said...

Siap-siaga utk bercuti. Siap cepat lagi bagus tapi jgn buka-tutup beg esok buka-tutup beg lagi... tak sabar tu:)

Aisy Nasiha said...

Haha.. Boleh je pack baju awal tu...

eiela said...

alahai, petang pun belum nih dah nak jumaat. biasa jgk jadi mcm nih especially bila eksaited nak berjalan.

With Julia said...

Sama gan ju kak...kalo berholiday wpun minnu depan sah laa nih dah siap2 packing hahahhaha kannn seronok bercuti...ju suka cuti tiap2 bulan at least ada 1 tempat melancong...dekat2 pun jadilah...wahhh bulan 6...jeng jeng jeng :)

Nurzakiah Hanum said...

monday blues

diya said...

wahh mak yong suruh gi ekspo tak nak..ni berjalan tempat lain pulak muahaha

kayzie said...

haha..hadeiiii..bertahan kak..bertahan..

4feet8 said...

Haha.. saya pon sama, monday blues. dah rasa mcm nak balik rumah tido je.. hehe

Efa Nur said...

terasa jgk nie..
lambat pulak jumaat nk kunjung tiba..hihi

happy holiday sis,untuk sabtu nti..wish awal2 bg semangat lebih..hehe

MrS. F!zA said...

genting eh? plan nk pegi genting bg anak enjoy..tk kesempitan waktu lg

Hanis Azla said...

Salam izwa..

klu nak pergi bercuti mmg selalu rasa tak sabar.. tak kiralah dekat ke jauh kan.. selamat mengemas beg ya izwa..

Emma said...

wahhh sama lah... akak nak bercuti kat mane >>>

Aziela said...

Nak pack baju untuk bulan 6 sekali pun ok...hehehehe

Ratu Hatiku said...

Salam isnin... :D

Fiza Rahman said...

Amboi...tak sabar sgt dah nih ☺☺. Best lah nak lepak genting kan ^_^.

Mila Ahmad said...

saya pun xsabar nak tunggu bulan 6 jugak, nak packing baju sekarang boleh tak ???terukkkk noOOO hihi....

Bitt (double IS) said...

happy monday blues...n happy holiday too...

NM03 said...

aku tak sabar tunggu bulan depan. road tax kete aku mampos! hahahaha

My Little Diary said...

hehehe....baru isnin, dah tanya jumaat....pegi call selasa, rabu akan sambut call tu, khamis pulak menanti dgn senyum lebar...

:)

ashra said...

yay!!
semoga dimudahkan ye izwa...
tumpang excited gaks ni... =p

ieda immi said...

wah .. nak jalan !
kalau akak sok je jumaat terus ekeke
selamat jalan2 dikk
bestnyeeeeeeeeeeeeeeeeee ;))

Dee said...

amboi..baru isnin ni..sabar ye..hihihi...

shameel Iskandar said...

wah dah tak sabar nak bercuti. Hehehe.

Mia Kassim said...

Wah tak sabar nak bercuti......bole pack sekarang bukan apa taklah kelam kabut jumaat ni kan..hehe

Ema Blog said...

tempat sejuk kat Malaysia ni tak banyak samada CH, GH dan Bukit Tinggi saja...hehehe

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Nieyl said...

hihi~nieyl baru je naik keje arini..
setelah 5 ari bercuti... :)

wantie said...

ko memang semanagt habih la.. siap pack baju tuk sabtu di hari senin.

ainnoraini said...

oo nk bercuti yee...

wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

sudipVSsenduk said...

time nak pack baju mmg seronok, tapi bila dah balik & nak mengemas baju keluar... aduhai

Kesuma Angsana said...

hehehe awalnyer nak pack !

Myra Jay said...

Happy Holiday..

Hehehe awai plak wish ha :D

Remy hazza said...

esok lusa...sampai lah jumaat tu...happy holiday.......

Kella said...

wah.. sedang mengandung sahabat saya ni ya.. =)
jaga kandungan baik2..
moga Allah permudahkan segala urusan..

Maria Menado~ said...

semangat ni. awal2 dah pack. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang