thumbnail

Friday, April 05, 2013

It's Friday Peeps!


Wahhh kemain tajuk berorang putih!Mukadimah je tuh sebab tak sabar nak cuti esok lusa.
Harap-harap dpt relax duduk kat umah minggu ni lepas 2 minggu ntah merayap merata.

Ohhh nak ucapkan terima kasih bnyk-bnyk kat Mama Aleen sebab sudi pm ai kat FB semata nak tanye kenape dah bape hari tak update blog.Bukan tak nak update tapi internet kat office minggu ni ala-ala pfffttttt........seminggu mcm org giler internet office ni!~

Oleh kerana FB je yang boleh buka, apa lagisss LAJU je ber-FB..kekekeke...
DAN, ye ye dan lagi..hari ni hari yang super busy!Ade meeting dgn bos baru pagi & mantan bos ptg pulak.Fuuuhh...sure super penat petang ni.

Ape pun yang penting kiter sarapan dulu sebelum yang kat dalam ni berdondang sayang!
Pagi ni sarapan Bihun Soto.

Hitam pekat tapi tetap tak pedas..sambal cili dia tak kaw!Rase masin-masin je :)

Bekal?Ade!Hari ni bawak nasi lauk masak lemak cili api udang & sambal ikan bilis.
Ingat nak makan lunch nie, itupun kalau sempat sampai ke lunch laa.Hehehehe....
Meeting pun dah order kuih paw kacang goreng & donut so boleh la cover perut kejap lagi, almaklum la bihun berapa lama boleh tahan kan kat dalam perut nie.


nota kaki : gigih BW ke blog korang, mane sempat komen aku komen mane tak aku baca & silent reader je. Selamat Hari Jumaat kawan-kawan!~

37 comments:

4feet8 said...

kat cafe sini, setiap hari jumaat pagi2, ada bubur makan dgn sup. tapi dah lama tak makan.

♥ Wina ♥ said...

fuhhhhh terliur sehhhh!

Tina Othman said...

sedapnya

gigih izwa bawak bekal ye, best tu lauk gulai lemak

Lynda Che Lah said...

suka soto!

Golden Rose said...

pagi2 tgk gamba makanan telah membangkitkan nafsu makan sha...sat nak p cari makan plak

Fiza Rahman said...

Sedapnya soto tu.

Tenet klo meragam memang stress.

Zana Adieyza said...

amboiiiiii, pagi2 dah goda selera orang tau!! terliur ok!! dah la hari ni zana x leh makan banyak sebab ptg nak jumpa doktor.. trs fikir blk jumpa doktor nak cari bihun soto!! hahahha

Kakzakie said...

Kakak rasa izwa macam kakak bila ada baby dlm perut asyik laaapar aje. Tapi bagusnya kita tak mabuk kan..kan..kan..:)

Kesuma Angsana said...

KA pun suka yg podeh2 ... tq jgk KA Juga yer

Cho Zila said...

hitam gitupun tak pedas lagi yerk... ehm tak bestler gitu..
rajin izwa bawak bekal yerk...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

nampak macam pedas..rupanya tak ye? tapi tengok isi ayam tu macam menarik je ...

faraherda.razalan said...

Hamboi! Nmpk sodap je...tp soto ni klu sambal kicap tak ummph, tak jadi, kan? Heheheheh!

Selamat Hari Jumaat! Yeay!

HeNRieTTa JoSe said...

Yummy...rietta klu bihun soto, mmg dh xletak nasi impit dh...dh jd cm bhun sup....rajinnya bawak bkal....

Nini D.. said...

amboi...sedapnya!

mama leen said...

i bekfest sup je... diet katanya... hihi

iietamalek said...

Awak...terliur kite tau...hehe

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

AyueJean AJ said...

Amboih..
Kemain bekpes dia.....

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

nens cellection said...

kicapp..sy suka kicap..makan ns ngn kicap ngn ikan goreng pon boleh menambah

Ogy Nordin said...

Berkicap sekali mihun soto tu... kalau pedas sodap tu hehehhe

PinKy MoMMa said...

bestnyer punya selera camni huhu..tgk org makan smua sedap..tapi naper diri sndiri nak makan smua tak boleh hukhukhuk..tumpang kesat inguss ;p

Mia Kassim said...

Bekpes mantap siap ada ikan masin lagi...hehe

wantie said...

sedapnya.... terasa bihun soto orang dalam tu yer.

ashra said...

uihhhhh.....sedap tu.berladung kuah.
kalau pedas lagi kaw kan izwa...

lieyalatif said...

Fuhh sedap!

Aida Salleh said...

Salam perkenalan. Baru jer jadi follower :-)

http://deanpieen-deanyoung2.blogspot.com/

Ratu Hatiku said...

ala kalau xpedas kureng lah sikit rasa kalau mkn soto nie kan..

Dhia Dirham said...

Happy cuti. :-)

luqman zakaria said...

makan dlm tuh jer? kalau luqman tak boleh..sure banjir ke meja..hehehe

Papa Mifz said...

nampak sungguh menyelerakan...:)

KaK LimAh Si SupiR said...

pau kacang..best nyeeeeee

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Nizam Ijam said...

pergh ter;iur tgok :D

saya masuk utusan.. jom tgok :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

uhuuuiii..terliur nengok

sal ya said...

suka yang pedas2.

Remy hazza said...

pagi2 dah pekena soto....sedap tu......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang