thumbnail

Friday, April 19, 2013

It's Friday Yo!~


It's friday yo!yo!yo!~ mental!

Hehehee..hari yang dinanti...fuhhh..tiba jugak!Letih tgk kalender tiap hari..
Next week tunggu hari kahmis plak so korang jgn nak terkejut sangat la kalo hari isnin aku dah ngarut nak khamis..hahahahaa....

Ohhh...semalam kan ade sorg cek mek molek ni sudi post kat FB ku tanye kenape tak hadpet..Ahhh...terasa diriku begitu berharga! (tak kosa sangat ko jemah perasan tak abis-abis..hikhikhik...). Cik adikku yang comel molek Cheqna mesti pelik giler sebab kat FB kemain lagi rancak tapi kat blog sunyi sepi tak gitu dik?Internet ku down abis smlm & kelmarin dik, kat FB tu sebab makai hp that why la sini sepi sana happy :)

Ape ke giler nak komen boleh taip 1 or 2 patah perkataan je itu pun kene tggu setiap satu tu loading nyer setengah jam...mencabar minda betul..so korang-korang sory bnyk-bynk ye, buat masa ni ku bnyk jadi silent reader je tak bleh nak komen langsung..

Ini pun update laju-laju sebab sebelum pukul 8 je internet elok lepas tu start la balik azab nyer..sampai ngantuk-ngantuk tunggu loading satu-satu blog..

Esok nak check-in kat Awana Genting utk 1 mlm je, dah lama sangat incik hubby tu ajak lepak genting sampai malam so kiter layankan aje permintaan dia. - read : aku yang gedix lebih sebenar nyer..! :)

Psstt..nak bagitau, smlm Palace Of Golden Horses call suruh datang pick-up hadiah/gift, dia cakap maybe baucer percutian or gajet. Aku terpilih antara 30 pemenang cabutan bertuah mase isi borang cabutan bertuah di Matta Fair hari tu.Esok bleh singgah amik sebelum naik Genting, untung-untung dapat lagi bercuti ke tempat lain..Doa kan aku ye!~



nota kaki : biler nak esok ni?hahahaha...


44 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

mama leen said...

bawak bersabar mak buyung... hehe.. emm bestnya bersejuk2 esok.. :)

♥ Wina ♥ said...

have fun & all the bestttt!

NM02 said...

palace of the golden horses mmg best! aku dh p dua kali noksss.... hehehe

mamyharraz said...

bestnya awana genting!
happy holiday yang :)

Hanis Azla said...

salam izwa..

wah.. bestnya.. nak bersejuk2 esok.. harap2 ada peluang percutian yg lebih menarik dari POGH tu nnt.. all the best and happy holiday dear..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

selamat bercuti ...:)

PinKy MoMMa said...

rezeki babyyyyy..alhamdulillah..
wah kemain nak pergi bercuti yer..tempat sejuk lagi huhu..

slmt bercuti yang ;)

Asyifa Mustaffa said...

bestnya jln2....!

Mia Kassim said...

Wah bestnya...rezeki baby....
Selamat bercuti !!! :D

MAZLIZA ABD RAZAK said...

saya pon klu internet lemb, x kuasa nak tunggu lama-lama :)

bestnya dapat bercuti free..

Puan Awin said...

rezeki mak buyung....

Fiza Rahman said...

Selamat bercuti.

Sama lah kita, tenet kat offis pon mcm tu juga. Kejap laju mcm superman, pastu nnt lembat macam siput khinzir...haishhhh...sabar jer lah.

Mila Ahmad said...

Bestnye nak naik genting, hati-hati jaga kandungan ok :)

Eye_nee said...

nota kaki ko tu yg tak bleh blahhh...hahahaha....ngalahkan si comel dua org tu kau yer...gedikkk kemain besar sudahhhh...Hepi weekend adn enjoy genting K...

Kakzakie said...

Semua tu rezeki ibu mengandung Izwa. Selamat bercutian.. Tahniah juga dapat lucky draw itu.

Nini D.. said...

wah...sakan jalan2 :)

Mooniqueen said...

internet ni kdg2 bengong jugak... bile ok tu, ok la sesgt..
klu x loading xsudah2...

Tina Othman said...

Bestnya nak naik genting

Mama Vogue said...

Akhirnya!!
Sampai gak ari Jumaat..hihihi

mama leen said...

anda telah ditag di blog saya ok :)

wahida said...

aku dah lama tak pi genting...last pi masa si abang umur 2 tahun...dah 6 tahun x jejak genting...huhu...


tahniah nok menang lucky draw...mesti gempak hadiah ko nnt tu...InsyaAllah...

ashra said...

bukan cek mek molek je tertanya,saya ni pun smalam tertanya gaks,mana izwa..ye la kan,time den ni hadap blog,time tu mu ilang plak...

hehe..rezki tu izwa..bestnye.

sok gi genting eh.selamat bergumbira.enjoy!

Nieyl said...

wah~tangan rezeki nie....Tahniah kak..:)

Ratu Hatiku said...

Bestnya.. :D

Bazilah (^0^) said...

besttttnye

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

wahhh mmg syok lerrr...

Ena's Palace said...

cobaan namanye tuh!..
tenet sy pun kdg2 meragam jugak..hangin la satu badan!

wantie said...

friday memang best.yeay!!

ha dok tunggu snagat friday. kan dah mai pun..

Kesuma Angsana said...

seronoknyer.. selamat bercuti yer

Qhaifa Nur said...

seronoknya...

sudipVSsenduk said...

selamat menghirup udara segar di atas sana :)

ieda immi said...

wah rejeki berganda tuu
seronok nyeee ;)

eB said...

slamat bercuti :)

Aida Salleh said...

selamat bercutiiiiii!!!!!!!

rostina76 said...

wah!!!!byk ongggg baby kat dalam tu. memanjang bagi mama dia happ. btw happy holiday & enjoy ur days

Zana Adieyza said...

selamat bercuti dear...

syoknya menang cabutan bertuah!!!

Efa Nur said...

bestnye kak! smlt bercuti :)

Maria Menado~ said...

wah. best. moga dapat percutian lain lagii.. hehe. rezeki.

BUNDA a.k.a KN said...

Alhamdulillah, selamat bercuti..

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Dkna Abza said...

dah sampai genting ke? :)

pha is said...

selamat pergi genting...

dwaty said...

Untung lerrrr ~ :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang