thumbnail

Monday, April 29, 2013

Lantas..Tangkas..Pantas!


Update selaju kuasa 3 boboiboy!Dari pagi tak boleh masuk ke blogspot!Internet prob kat office nie...so lunch hour ni dah boleh meh kiter update sepantas kilat!

Macam-macam nak cerita..macam-macam nak kongsi tapi apakan daya kekangan internet yang mencemburui hamba..agagaagaga...

Pretty good health from ALLAH SWT..alhamdulillah!~

Hari ni jejakkan kaki ke minggu 26, tinggal lagi 12 minggu je sebelum deliver..Ape pun tak beli lagi, ape pun tak shopping lagi!Asal masuk kedai je keluar balik dgn tangan kosong..hehehe..mcm beranak 1st tak tau nak beli ape walaupun ade check list!Kagum tak...?

Ape pun nak kabar..esok aku halfday nak scan 4D lagi, yang aku dpt secara free!Berkat dari kwn-kwn yang baik hati maka dia kongsikan benda ni dgn aku...hehehe..see if kiter baik dengan orang, orang pun akan baik dgn kiter ye adik kakak abang :)

Oh ape lagi?Lupa dah....
Oh lagi..aku hutang BW berbakul-bakul okey...tunggu kedatangan aku dgn keadaan internet yang amat mendukacitakan ni..huhuhuu...


nota kaki : sehingga nanti..tunggu ye!

44 comments:

Kakzakie said...

Heee... barulah kakak nampak baby yg selama ini macam berlindung aje:)

mama leen said...

bestnya $D... em i pon teringin nak scan jugak.. tapi nampak lelemak je la kot..

PoohGumux said...

kejap je kan...dah 26 mggu..time peknen, mmg selalu kira la minggu tu kan hik3...x sabra dah...nk bgtau ye boboy ke gugurl..take care

PinKy MoMMa said...

harap harap kali ni baby tak maluuu hehehe..musykil ni tak beli aper pun..

badan tetap maintain okeh..ai jeless!

::EIDA:: said...

kejap jeeee dah 26w? take care ye!

Daddy Ziyyad said...

selamat ber-scan 4D esok...Moga baby senyum senyum esok :)

Ratu Hatiku said...

Cpt btol masa berlalu...

~aYu~ said...

kiter baru pas wat 4D scan.. alhamudulillah sumenya ok. hope baby bg kerjasama esok.

Ati Masrif said...

sweet sgt ibu mengadung nih :)

nanti tunjuk pic baby 4d pula ye

Anis Athia said...

semoga sihat sentiasa... 12 minggu lagi? tak lama dah tu... semoga selamat semuanya :)

jeBateja said...

lagi 12 minggu erk...den tgk mcm ko dah due jerk....adehhh...tak pandai tul den ni

Mooniqueen said...

ehhh kite lebih kurang je la..mesti deliver lbh kurang je ni..MQ ni pun dlm 25-26weeks skrg.. bile anak dh blk sorang ni, kite lebih relax je kan..MQ pun ade lg brg2 xprepare...sbb rase blh pakai yg lame..

Kakcik said...

Nampak comel sangat Izwa ni. :)

ieda immi said...

ok2 .. nanti dah buat 4D jgn lupa sharing2 disini ;)

NM03 said...

bestnyer buat 4D. teringat keterujaan buat masa peknen kat qausar

rina mazlan said...

comel :)

adianiez AIDA said...

pregnant? the best part in life!!!

Mimie_Zatun said...

Mimie pun prepare last minute. Huhu

mama ila said...

berseri-seri muka izwa..hehe...apa2 pun take care yer.

Tihara said...

take care youu :)

♥ Wina ♥ said...

"Don't Touch" but I want to touch that belly ekekekekkkk

❤Kamsiah❤ said...

semoga sentiasa dlm keadaan baik2 ja ya...pejam celik pejam celik...tau2 dah sampai masa dah..

sudipVSsenduk said...

you got a mothers glow on her face! sweet gitew...

Cho Zila said...

yang dont touchtu buat sendiri yerk... nampak dah sikit... nanti dah sampai masanyer yerk... harap dipermudahkan segalanye....

wantie said...

kejap je kan. tak lama lagi dah nak deliver. yeay sonot sonot...

eh kita lak hover!

Dee said...

comel je u i tgk..makin besar perut makin excitedkan..nti share tau gambar 4D tu..

Mas Zull said...

assalamualaikum mrs.eady....seronoknya nak pi scan baby...boleh share gambarnya nanti yer...:)

nini said...

amboih...hutang bw berbakul2 tuh...hehehe..kena bayar cepat...=p

nieda said...

Berseri2 org mengandung ni.. Mesti tak sabar nk buat 4d.. Hopefully baby bagi kerjasama yg sgt baik. Take care ya

Remy hazza said...

berseri wajah seorg ibu........ kalau remy...dah tak sabar nak jadi ayah......

Golden Rose said...

Alhamdulillah moga sihat & selamat ibu & anak....:)

Nieyl said...

sekejap aje mase itu berlalu kan...
Akak jgn lupe singgah umah nieyl yea...hihih~ :)

kiera'sakura said...

free???!!!!! wahhhhhhhh nak jugak!!!!

Fiza Rahman said...

Mama comel ☺☺.

zila norazila said...

smoga selamat hingga saat melahirkan tau..x per last2 leh shooping ;)

Kesuma Angsana said...

nampak sihat yer !

ashra said...

jap je kan izwa ;) mudahan dmudahkan
amin

chumel ibu ngandung ni.

HeNRieTTa JoSe said...

Mkin berseri seri...xpe, klu xbeli pown...check list dh ada....yg ptg plan....

ZazaMyMoon said...

InshaAllah everything goes well :)

Mia Kassim said...

baru nampak perut....hehe

Cik Puan Rara said...

omei nya akk =)

Nora Karim said...

betul tu... kalau kita baik n ikhlas dengan org lain... maka org lain pun buat menda yang sama pada kita...

Hidayah said...

Berseri seri muka.. :) tumpang happy tgk..

kay_are said...

lame tak blogging tau2 je dah nak dapat baby baru dah ye kak. Tahniah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang