thumbnail

Wednesday, April 17, 2013

Mimpi..


Dah lama tak mimpi..malah jarang-jarang sekali bermimpi..
Ntah yang bagaimana malam tadi bukan main sakan bermimpi lepak-lepak dia Grand Lexis lagi..kerlasssss mimpi aku jemah!Macam nak suruh repeat lagi je ni...

Ke sebab mood bercuti nak melepak tu dah terserap dalam otak ni..?Hehehe..
Sabar sabar...hari ni baru hari rabu..

Tapi 

Memang sangat jelas mimpi malam tadi!
Ouchhh....jom kiter try selak-selak agoda ke cuti.com ke?
Jom kiter try tengok untuk bln September ke lepas habis pantang lagi pulak bln tu bulan aku sambut besday (ade harapan nih!hahahaa....), sekarang till Jun dah tak boleh la sebab dah full, Julai dah nak bersalin dah..

Err..bukan ke dulu aku ade ckp tahun ni aku x berjalan sakan?Kenapa skrg mcm berjalan sakan balik je nie, ehhh takde la sakan sangatttttt kan? :)



nota kaki : skrg ni dlm mood nak mkn tido mkn tido je nie...apehal?


37 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow siap mimpi ek

NM03 said...

due kau bulan 7 baper hb?

Jueliza Jamani said...

weh cik kak.. sila beranak dulu.. nanti lepas pantang hang pi la lepak situ bawak baby kecik..

♥ Wina ♥ said...

ok saya adalah jeles!!

sebab entah bile leh pegi cuti nie..bos punya bos tak luluskan cuti dia huwaaaaa

Nieyl said...

klu dah mimpi tuh....tanda nyer soh pegi la tuh..hihihi~

ashra said...

hehehe....bestnye.
nak mimpi grand lexis gaks =p
aishh..kalau banyak wet,nak je ulang benda sama kan..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

wahh... tu dah termimpi2 tu misti masa nak tido asyik fikir nak bercuti ni kan? hihihi

Ratu Hatiku said...

hihihi dasyat mimpi tu..

wahida said...

siap mimpi yg tak menahan tu...hahaha...

With Julia said...

hahahh lawok lah akak nih...ju thn nih nk berholiday sakan lagi tau...lepas tganu ada lagi next holiday nk pi dlm masa terdekat...jom mimpiiii holiday lagi kak...hehhe

Aziela said...

Alaaa, dekattt jer kan... hehehehehhe

Kakzakie said...

Lepas pantang dah boleh jenjalan Izwa. Sekarang makan-tidor-makan-tidor tak kisah janji sihat sampai bersalin..

munna said...

mimpi yg best2 mmg syokk.... kak munna next week nak cuti2 walaupun bukan cuti sekolah ....

wantie said...

ok.. aku pun nak pejam pejam mata ni. mana tau leh mimpi mcm ko . hahaha.. mimpi oh mimpi

Kesuma Angsana said...

kalau mimpi yg best mmg teruja sgtlah!

Eye_nee said...

Grand Lexis Kooo..Mimpi ko pun grand dan klasss gitu....sabar..kasi keluar baby dulu ekkk...nnt mana mau pigi pun bolehhhh....

Mia Kassim said...

siap termimpi2 lagi....sabar....hehe

Qaseh Suhaida said...

Xpe banyak jalan senang nak bersalin..

Asyifa Mustaffa said...

amboi...smpi termimpi tu....mcm suh pgi je tu...!

Myra Jay said...

Amboi mimpi kemain lagi ye.. :)

Best tu klau jadi kenyataan :D

Cik Puan Rara said...

amboi.sampai ke grand lexis eh.hmm best jugak kalau jd kenyataan tu.

PinKy MoMMa said...

oit oit yang dekat malas malas je nak jalan ye jemaahhh..

yg jauh kemain lagi siap mimpi mimpi..tak nak ajak iols ke hahaha

tiba2 sangat!

rostina76 said...

baby yg nak g jalan2 tu sampaikan termimpi2 mamanya

Qhaifa Nur said...

memang tak sabar nak jenjalan ni...
dah tak lama tuh...

Aida Salleh said...

biasanya mimpi tu sbb selalu teringat2...tu yg sampai ke mimpi :-)

Tihara said...

indahnya mimpi :)

Remy hazza said...

wow...mimpi indah,,,,,, lepas nie mimpi mkn ler pulak....... kenyang bila bgun tido...he3

Cho Zila said...

akak teringin nak ke situ gak... moga mimpi Izwa akan menjadi realiti...

lieyalatif said...

wahh tu mimpi sebelum jadi kenyataan tu heeheheh...mmg best kat situ kan....

lieya tak suke mimpi bab makan sure air liur basi meleleh haahahaha

Ati Masrif said...

salam,

baru tau dah ada isi lagi rupanya :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

bestnyer kalau jarang mimpi.. moon ni.. senang je dapat mimpi.. letih bila mimpi nie...

nea lopah said...

sy pun jarang2 mimpi...hehehe. best nya makn tido..makan tido...

the malay male said...

grand lexis? fuhhhh...syok berendam dalam private pool

Fiza Rahman said...

Memang nak kena repeat lagi lah tu. Dah mimpi2 gamaknya.

Bitt (double IS) said...

siap terbawa2 dalam mimpi lagi u! hehehe

Zana Adieyza said...

dah termimpi2 tu.. kalau dpt repeat balik mmg best la.. zana pun pernah sekali jer check in kat situ.. tu pun masa awal2 kahwin.. hahahah..

Maria Menado~ said...

aminn. moga dapat lagi. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang