thumbnail

Tuesday, April 23, 2013

Papa John's




Cuba teka air aku yang mana?



All Meats Pizza

Ni tak tau nama dia..

Pepperoni Pizza & Breadstick

Percaya lah..memang dia bedal mentega tu jek!


Abah Mama gedix :)

1st time rasa pizza Papa John's ni, sedap rupe nyer!Hehehe...
Memang menepati tekak kami suami isteri la pendek kata.Next time repeat sini lagi je la..
Almaklum la tekak dah jemu dgn pizza biase tu..

Overall harga RM58 bape sen ntah lupa dah tapi pizza pepperoni tu free sebab bil lebih dari RM40.

#pada Fara yang bertanyakan psl POGH tu kami tarik diri utk join cabutan tu sebab nyer hadiah yang diberi adalah utk kami suami isteri sahaja..tinggalkan anak?Oh NO kata lakiku..
Dia cakap insya Allah ada rezeki lain nanti utk kami :)


nota kaki : tak ralat pun..yang ralat adalah tinggalkan anak tu..

41 comments:

PinKy MoMMa said...

suka jg dgn papajohn dari hut hut..tp tak pernah mkn yg 2 ketui mcm buah tu hehehe

izwa...tlg la bg selera ang tu skit kat sini mehhh

faraherda.razalan said...

Dah lama teringin nak makan Papa John's ni. Tapi, ntah le. Takut tak sdp. Klu awak kate sedap, boleh la terjah. Hehehehe...

# Oh, mcm tu pulak? Klu sy pun, dah tentu tarik diri. Nak hepi2 tp tglkan anak? Tidak le....

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

mama leen said...

Papajohn memang sedap.. tapi takleh makan selalu sebab ranea alergik dengan preservative dia.. mesti badan dia jadi gatal2..

aizamia3 said...

suka singgah blog ni sebab ada je menu yang boleh ai share dengan family ai.. ;)
sesekali makan kat tempat yang dorang tak pernah makan pun best gak kan.. ;)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

x penah cuba pizza ni selalu mkn pizza hut ngan dominos je :P

intanfirdaus247 said...

selamat pagi...intan x pernah cuba lagi makan kat papa john...tgk picture sangat menarik..errr kamera apa ya guna? hehe..cer wat entry skit..ehehe

NM03 said...

nok... aku dpt POGH tu pun utk lakik bini je. tapi aku bawak jugak shasha... takde ape pun... bukan dia cek pun noksss...

Mila Ahmad said...

boleh cuba ni harga lebih murah dari pizza hut,

Mia Kassim said...

Sedapnya tengo pizza tu semua...
kat kk x byk kedai jual pizza yg halal, so x pilihan mkn pizza hut sajalah.....

Sidratul Muntaha said...

pap john mmg sedap
teras betul mozarellah cheese dia..
ape benda lonjong2 mcm cornmeal tu?

Hanis Azla said...

Salam izwa..

aduhai mengancamnya pizza tu.. terus rasa lapar..

beta kupu said...

ok la gak Papa John, tp bila dah sejuk sikit, cam kejung je doh dia ...hewhew

Aziela said...

Oh, sedap yer.... Akak nak try juga lah next time

Fiza Rahman said...

Tak pernah try lagi. Sedap erk. Bley lah terjah lpas nih.

Fiza Rahman said...

Tak pernah try lagi. Sedap erk. Bley lah terjah lpas nih.

Kakzakie said...

Cara potong pizza dia pun lain stylenya. Adik makan mentega macam makan coklat:)

Betul kalau kakak pun kena tinggal anak baik tak payahlah...

dya said...

akk yg dua biji tue pe dia?cm dijerukkan je.?

Cho Zila said...

akak suka papa john tu.. banding ngan pizza hut memang dia lagi best tapi akak paling suka domino..

Syazana Zainn said...

sedap, banyak harga pon ok kat papa john tu

:D

Qhaifa Nur said...

sedap juga papa john ni..
nanti bole try pulak...

Eye_nee said...

Adoaiii masuk sini time lunch pulak tu..nampak pizza gebu tu...laparrrr...

Boss pernah kata...kalau hanya staff sahaja..kita mampu buat trip sampai ke Europe...tp anak2 semua tak bleh bawa...Alahai...akk lebih rela bercompany trip dlm Malaysia jer kalau mcm tu...

wahida said...

aku pernah nak try kat sini, tapi takut tak sedap...dah ko kata sedap...nnt aku nak try la...

mamyharraz said...

wahhhh marveles!
pengemar pizza mcm akk ni tgk sure terliur tis tis *lap ai lio*

wantie said...

bukak lak entry ko ni time lunch. tak makan lgi pulak tu. tangkap leleh beb. adei... lapor la pulak

Amanda Suria said...

piza Papa John memang sedap...cili tuh pedas giler tuh..byk ditanam di sarawak..

Daddy Ziyyad said...

lapar pizzaaaaaaaaaaaaaaa!

papa john ni mmg best...asyik makan pizza hut/domino aja..boleh try papa john ni

ieda immi said...

wahh suke tul budak2 tuu
seyess anak dara tuu makan tuu je dik .. uishh bahaya ;)

seronok tgk papa mama gedikss .. ekeke bukan selalu ! ;)

LYAfrina said...

nmpk sedap sgt.. xpnh mkn lagi kat sini.. pizza dia nmpk lg sedap dr pizza hut

jeBateja said...

wow....den baru taw ada kedai pizza nama lagu ni....

Dee said...

dee suka papa john..sedap..

*∽ IZAN ∽* said...

walla.. lama tak jejak Papa John. Kalo boring2 makan pizza hut & Domino, leh la jejak sini sekali sekaler hihi

BUNDA a.k.a KN said...

comey foto yg last tu..

kayzie said...

ala comeynye abang n kakak tu..mesti excited tggu adik dia..:)

AyueJean AJ said...

Macam best je ni..

Munnafendy said...

ermm..langsung tak pernah try mkn kat papa john...roti john kat pasar malam tau la...hehe

nini said...

tetiba rasa lapar bila tengok makanan ni....hehehe

kiera'sakura said...

Ya Allah sedapnya tgk. teh ais tue mesti air akak kan? yela ibu ngandung mane blh minum air bergas hihihihi

adianiez AIDA said...

sedap nampak!
aida lom pernah singgah sini. masih setia dgn pizzahut... akan try!!! teruja tgk gambo di atas semua!!!

Remy hazza said...

papa john memang best kak.....
baru tadi mkn kat pizza hut.....

Golden Rose said...

hmmm nyummy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang