thumbnail

Tuesday, April 09, 2013

Soo Yummehh!~



Setelah berkurun tak bersayur, akhir nyer hari ni terliur tgk taugeh..
Ikan pari bakar tu kene beratur tunggu la hampir setengah jam gara-gara ikan ni paling femes kat M**A ni :)


nota kaki : dah habis mkn tapi lapar lagik ni..acanne??

27 comments:

Tina Othman said...

pergh, berbaloi tunggu ikan bakar

PinKy MoMMa said...

uit..makan camni pun tak cukup..kaguummm!!!

naper letak star star..meh ai sambungkan..makan di mara muekeke

AyueJean AJ said...

Mesti best kalau kene beratur tu kak...

SSulieana said...

nmpak sedap ikan bakar tu...pergh nasib dh kenyang...hiks

wantie said...

wah.. si baby kat dalam tu lapar lagi ek. tak pe pas ni minum susu..

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

~aYu~ said...

terliur sbb time ni tak makan lagi. suka makan taugeh... fuhhh... sedapnya tgk..

Kakzakie said...

Alhamdulillah Izwa tu tanda sihat. Mesti baby yg montel sebab Izwa tak banyak naik pun kakak tengok..

Kakcik said...

Buka blog kawan2, ramai yang tunjuk gambar makanan. Laparnya perut kakcik jadinya (dahle tak makan tengahari... huhuhu)

:)

Fiza Rahman said...

Lapar balik perut, acaner ni ☺☺

sudipVSsenduk said...

lapar lagi?.. tak pe, saya faham :)

HeNRieTTa JoSe said...

Yummy....konsep rietta stu jer..lapar lg, mkn lg....dimaafkan sebab bby sedang membesar...dimaafkan, sebab ibu bby pown comel jerr orgnye....hehehe...

faraherda.razalan said...

Kerap makan tak pe. Jgn portion over k?

Amanda Suria said...

lauk simple ni la yang buat makan bertambah ni

Kesuma Angsana said...

mmg sedap tu !

RamRamCute said...

ssedap tu Izwa..memang menyelerakan...

Cho Zila said...

mak ooooooiiiii nak menungunyer yerk... takperler kalau sedap...

jeBateja said...

adehhh...dah bertahun tak makan pari....rindunya pari....

intanfirdaus247 said...

perghhh sedap giler..terliur kita tgk tauuu

Bitt (double IS) said...

mcm mana eh..makan buah la kot...hehhehe

sal ya said...

pari bakar tu nampak sedap.

GreenJade said...

meleleh tgk ikan bako tu huk huk huk

ieda immi said...

mak aihhh
peminat togeh nie ekek ;)

ashra said...

uihhh..orang ngandung ni suka buat orang tak ngandung terliur..uhukkkk

Remy hazza said...

sedap nya ikan pari bakar tu.......
tak sia2 beratur lama....

nea lopah said...

selera betul makan.. suke tengok. hehe

Golden Rose said...

suke taugeh specially kerabu taugeh...krup krap bila makan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang