thumbnail

Tuesday, April 02, 2013

Update Laju-Laju!!


Internet kat office giler minggu nie!Buka la web ape pun tetap kene refresh bnyk kali utk dptkan page berkenaan.Yang pelik nyer FB boleh pulak buka seperti biase (eh?)

Nak BW pun tak boleh, nak buka Yahoo pun tak boleh, even nak buka web jabatan sendiri pun kene 10 kali refresh dgn loading yg setengah jam sekali!Gilerrr....

Okey update laju-laju ni sebelum hilang!



 
Cantik kan?

Occubite ni aku dapat free mase pegi tgk wayang kat Wangsa Walk sabtu lepas (G.I.JOE best giler okey!Sumpah best gilerr...), just like & tunjuk je hp kiter tu dpt la benda nie free..kebetulan aku ade kat situ & org tak ramai so apa lagi join dua kaki la beratur amik.

Rase so-so je boleh la, tak tau nak discribe mcm mane. Mungkin korang kene rase sendiri kot benda ni sebab ini bukan makanan aku!Tekak aku nasi jek..pkl 3 pagi pun aku boleh bangun makan nasi..hehehehe..



nota kaki : hutang BW banyak hari ni dgn korg...sabar ye aku refresh tiap 5 minit ni!Bygkan nak komen refresh then hilang refresh lagi...ohmaiii....

51 comments:

Mia Kassim said...

cutenya...apa tu cup cake ke...:D

ainnoraini said...

mmg cantik.,.comey jer...mesti sedapkannn..,

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

eB said...

ramai yg kater best. cam nk tgk jerk :)

♥ Wina ♥ said...

comellll!

semalam tgk cite ape ntah pasal kedai donut terus teringin nak cari donut petang nanti ekekekekkk

Nieyl said...

hihi~nieyl pun dah tgk ari kedua tayangan...serius mmg best glerrrr...
lelagi 3D...yang kelakar nyer...bler peluru dilepaskan...mmg seakan kena kat kita...nieyl siap elak-elak lagi...hahaha~lawak btl2..

Jueliza Jamani said...

cutenya...

Cho Zila said...

nampak macam bestjer kedainyer...nama kedaipun unik...
memang tekak kita tak samakan so kena rasa sendirilerkan..

Hanis Azla said...

Salam izwa..

kat ofis akak pun selalu ada masalah gitu.. he..he..

comelnya muffin tu.. selalu bila dah cantik & comel macam tu terasa sayang pualk nak makan..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

nampak cute je cuppies tu ...huhu..tulah kat ofis ni pun kadang2 ade gangguan internet .. =(

:: Cik Viva :: said...

menarik =)
kat opis saya intenet buleh laju untuk google & youtube je. Fesbuk lagi lah takleh bukak langsung..

Si Matatajam said...

Nampak comel la..bulat2 kecik2... Geram M tengok ^_^

mrs puex said...

nampak mcm menarik..rase??ikut tekak sendri kot kan??

sila rajin tekan butang F5..hihihi...

ieda immi said...

cantik dan menarik
budak2 sukee koot ekke ;)

AyueJean AJ said...

Cutenyaaaa......
Wah siap ada bithday tower..

Aziela said...

Baca dari awal entry akak nak cakap, tekak akak tak sesuai dengan ini, sekali awak pun sama...hahahahhaha. Sahlah kita ni perut Melayu tak reti di ajar. Nak nasi jer 24-7.

NM03 said...

sedap dan kiut. sayang nak makan

nea lopah said...

update laju yer..hehehehe. sedap nya! tak tengok lagi G.I Joe

Mimie_Zatun said...

Sedapnyer...

Kakzakie said...

Kalau anak-anak kakak sukalah tapi kakak pun kurenglah makanan macam ini..

wantie said...

ni baru betul " hidup biar sedap" owh yummy!!

Ratu Hatiku said...

sedapnya...

HeNRieTTa JoSe said...

look yummy to me...tpi xtaw ler rasanya kan...rietta lgi suka donut..xkira la dunkin ke big apple ke jco...

Daddy Ziyyad said...

dia spesis donut ke apa? :)

nens cellection said...

pehhh..bangun kol 3 pagi makan nasik..badan x naik2..kalo nens x makan pon naik..menyampah!

AdaM Hawa said...

comel2 je benda tu.. cupcake ke?

Qhaifa Nur said...

comel dan sedap...

Bitt (double IS) said...

nampak cantik...

PinKy MoMMa said...

oohmaiii kalau uols tak suka..kasi la iols..iols is suka benda kawaii camni..selera menengoknyer huhu

Dee said...

nampak tempting..tapi dee benda2 manis ni kureng sket..

Myra Jay said...

Sedap.. especially dapat free, lagi sedap ;D

Kancil 8349 said...

menarik...

With Julia said...

Comel yer....pastu kaler pink lak kedai dia hehhe

Kesuma Angsana said...

comey2 aje tu !

sara82 said...

nampak mcm sedap...kena try..

Remy hazza said...

memang comel2 semuanya.....ada pelbagai pilihan.....

jeBateja said...

omak aiiii.....makan sodap2 ni pantang tul den.....nak kena carik ni...

Mas Zull said...

assalamualaikum mrs.eady....sedap2nya...;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

alahai nampak sedap la

munna said...

nampak sedap dan gebu je muffin ni

Nora Karim said...

nampak macam sedap tu...

RamRamCute said...

sayang nak makan sebab comel....hehehehe

faraherda.razalan said...

Lor...pttlah...menunggu gak smlm. Hehehehehe.....

ariana said...

Cantik, menarik dan rasanya pun mesti sedap ni..

sal ya said...

sedap je nampak occubite ni.

sal ya said...

sedap je nampak occubite ni.

CikLily Putih said...

baru ni tak pernah nampak pun kat wanGsa walik...

anyway salam kenal...

QasehnyaRania said...

mcm sedap je
untung la tgk wayang dapat muffin

iietamalek said...

nampak yummy, mcm tak nak makan jer...hehe

ashra said...

hehe..kalau mu kata so so je..tak jadi ar nak pi rasa... =p

deno said...

emmm.... terliur deno!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang