thumbnail

Wednesday, April 24, 2013

WW :





Love is in the air..lalalalala...!~


nota kaki : smile and the world smiles with you :)

58 comments:

mamyharraz said...

awk pregnant tetap menten je..
lawa.

Puan Awin said...

makin cute mom to be ni...

Nurzakiah Hanum said...

tomeinya

Mia Kassim said...

Semua pun comel.....seiras jak rupa...hehe

Kakzakie said...

Anak-anak dah macam modella Izwa. pandai posing. Senyum mereka menawan:)

Lulu Caldina said...

sama jer masa bayi kan :)

MAZLIZA ABD RAZAK said...

tetap cute :)

aizamia3 said...

maintain comel.. ;)

izzah said...

one happy family...cute bdk 2 org tu....mak dia pun xterkecuali =)

♥ Wina ♥ said...

gorjes mummy & beautiful family!

PinKy MoMMa said...

tapi kan tahap kecomelan yang paling ketara adalah preggy sekarang ni kot..hehehe..ikhlas ni ;)

jgn kembang okeh yang hahaha

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

happy family forever Insyaallah.....amin

mama leen said...

comel... baby pun comel2... muka cam sama jek dua2 tu masa lahir.. eh ofkos la kan.. :)

Mila Ahmad said...

yang ketiga ni laki ke perempuan er......saya lak nervous...

♥ Miss Hearty ♥ said...

omeinyerrr :)

Amanda Suria said...

cute jer si kakak buat mcm tu...

rostina76 said...

preggy pun comel. kros kalau preggy Ya ALLAH!!!mcm clown hidung besor. hehe

Cho Zila said...

alahai peknenpun izwa nampak sangat comel ok.. kalau akak memang tak sanggup tengok muka sendiri..

ashra said...

chumell sgt2 izwa..
suka yang skang..lagi berseri..

tadikan baru terbaca...perempuan cantik sempurna ketika usia 31 tahun..hahaha.yok perasan sesama

::EIDA:: said...

comel jee preggy awak niiii.... ;))

wantie said...

best tau bila preggy. shomel la awak time preggy

Ratu Hatiku said...

comel... :D

Daddy Ziyyad said...

Bila EDD nya?

Dee said...

muka dua beradik sama je..

Fiza Rahman said...

Sama2 comel ☺☺

Qhaifa Nur said...

kekuatan kita juga mereka tuh..
comel...

Ati Masrif said...

tengah pregnant ke yang...

baru tau :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

sangat comel ibu mengandung~

kayzie said...

maintain comel la akak ni..tak sabar tggu jr ke3 nih..:)

AyueJean AJ said...

Comel

fairus mohamad noor said...

salam WW FROM MAMA3HEROO
DONE FOLLOWER YANG KE 1132
http://mama3heroo.blogspot.com/

ieda immi said...

nampak seri lebih kepada no 3 nie .. kenapa erkk ;))

Munnafendy said...

amboi sweetnya family ni....comey gigi arnab dia!

ckLah @xiiinam said...

Lalalalala...yang penting kita, happy!

:)

Hanih Borhan said...

wow...such a happy family :)

wahida said...

ko preggy tetap cun nok...

KY said...

wahhh...keluarga bahagia ni aamiin

Ema Blog said...

sweet family..moga kekal bahagia...tak sabar nak tunggu kelahiran ketiga..

Syima ~Mama Kyra~ said...

salam perkenalan..
cutenya anak2 awak =)

Kancil 8349 said...

terbaik...

AdaM Hawa said...

sama cantik sama padan.. anak-anak yang comel..

Papa Mifz said...

keluarga bahagia nih...:)

MrS. F!zA said...

pregnant tp berseri2

Mimi Azirah said...

comel je tgk bile peknen

Jemarisuri said...

hepi family..

Mas Zull said...

assalamualaikum mrs.eady....tetap cun n anak2 pun comel jer...:)

are_lin@yu said...

akak tgh pregnant ka..thniah dear ;-)

Batu Adventure said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

kiera'sakura said...

tak nampak perut akak pregnant kali nie kan. hihihi. abg dengan kakak tue time baby muka sepesen je

Miss Volvo said...

comel la akak ni. sy pun nak gak jd mommy yg hot biar pun tgh memboyot HEHEHE

adianiez AIDA said...

bila anak-anak ada di keliling ~ happy!!!
suka dgn gambo anak2 apit tu :-)

Remy hazza said...

best nya hidup dikelilingi org2 tersayang......

Golden Rose said...

pengalaman yang indah...:)

Kesuma Angsana said...

moga dipermudahkan terus yer

ZazaMyMoon said...

1 happy family.. :)

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Hidayah said...

Oh...kandungan yg ketiga rupanya yer.. :) mesti abg abg dua orang tu tak sabar tgu adik dia juga.. :)

Cikda said...

comel mak buyung nih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang