thumbnail

Monday, May 13, 2013

1kg


Bersiaran lambat atas urusan ke klinik..
Mula-mula tujuan nak bawak Sufiya sebab badan dia penuh dgn ruam, dah alang-alang aku pun check up terus la malas dah nak dtg lagi hari Khamis nanti...
Sufiya kene ruam panas, almaklum cuaca sgt sgt panas skrg nie..

Oh..baby sihat, berat dah cecah 1kg di hari ini iaitu genap 28 minggu (7 bln).
Barang-barang pun aku dah beli di Mamy Baby Expo Mid Valley last week (langgar pantang arwah opah 2 hari terawal..heheheehe....opah pesan beli masa dah 7 bln, tapi 2 hari awal tu kira halal la kannnn :D)

*tak boleh nak letak gambar dgn iPad mini ni*

So korang imagin je la ye barangan aku yang tak seberapa tu :) pendek kata dah dapat semua brg dalam list utk di beli. Tinggal barang yg besar-besar & baju sahaja..
Ohhhhh....sebut pasal baju!Gender baby masih lagi misteri..tak nak bekerjasama baby nie, asyik tayang muka & pipi tembam dia je..hihi..


nota kaki : lagi 2 bln 2 minggu je lagi ni..

24 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

baby malu-malu ni agaknya gegurl kot? huhuhu

Daddy Ziyyad said...

banyak borong nampak..:)

mama ila said...

alololo..baby xnak bagi kerjasama yer..malu2 ek...hmm..baby girl lah tu...hehe

PinKy MoMMa said...

baby sopan..malu nak kasi mama tengok tettt dia..aper la mama ni..beli jer kita punya baju warna merah hahaha

Fiza Rahman said...

Hehehe...baby ni masih malu2 yer.

Betul lah. Cuaca panas. Tak lena nak tido malam.

Kakzakie said...

Ala.. dah tak kisahlah lelaki ke perempaun sebab Izwa dua-dua pun dah ada. Tapi kakak rasa macam perempuan hihi... mcm mak bidan pulak kakak ni:)

Eye_nee said...

ooo langgar ckp arwah opah yer...kes rakus tak sabar lah ni kan..hehehe...tak kisah lah beb...girl ker boy ker..yg penting baby sihat...

Mooniqueen said...

tak sabar nak check up hujung bulan ni maybe around 28-30weeks kot..

Qhaifa Nur said...

moga ibu dan baby sihat...

ashra said...

moga sufiya cepat sembuh ya.memang panas skang kan

wah.shopping sakan nampak.halal je 2 hari trawal.hehe.da siap2 lega kan.

Nurzakiah Hanum said...

moga baby n ibu selalu sehat

Ratu Hatiku said...

Kejap je dah 7 bln ya.. Moga dipermudahkan semuanya..

Dee said...

moga dipermudahkan segalanya sis..hope u take care..nak2 skrg musim panas..

ieda immi said...

x lama dahhhhh
x lamaaaaaaaaa dah !

x sabar lak ekeke
ober ! ekkee

Papa Mifz said...

semoga semuanya berjalan dengan lancar...amin...;)

~ yus ~ said...

due date akak 13 Jun, ngam2 lagi sebulan...huhu.

Dia main nyorok2 gegirl kot Izwa.

HeNRieTTa JoSe said...

Pndai yea bby cover line....mesti comei brg brg bby....rietta klu tgk...rambang mata...

ayu said...

2 bln...huhu...daku 3 mg.lg

..::..aRe-Na..::.. said...

Betui skrg ni panas betuikn...

Waa..sonoknya x lama lgik fh nk leh bby..tahniah yer..
X sabokn nk sambut org bru..smg sumenya dpermudahkn yerr

nea lopah said...

semoga semuanya selamat.

Kesuma Angsana said...

moga terus dipermudahkan yer !

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Myra Jay said...

Okla dah selesai membeli barangan keperluan.. boleh fokus untuk brg lain pulak ;D

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

baby dah 1kg? bestnyeeeee... kte ms last scan 24weeks berat baby baru 700gram ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang