thumbnail

Thursday, May 30, 2013

Eehh..ade blog!


Ehhh..aku ade blog rupe nyer!Lupa dah nak meng-update kan nyer..
Penyakit M ni berleluasa sgttt...masuk blog org pun tgk je tak komen..sori korg!
Tadi pegi check-up..total weight gain baru 15.5 kg..BARU ye lama ntah berapa lagi la nak naik ntahhh..hehehe..izwa.jr di estimate 1.6kg plus minus ar..doktor ckp mcm besar je dgn mama yang tak berapa besar nie.Nak buat mcm mana kan, tgk ler abah dema tu besar mane pulak, ye dak?

Ape lagi nak cerita..ooo...hujung minggu ni nak bercuti-cuti di satu tempat yang ala dekat Sepang je pun, sambut anniversary kate nyer 2hb tu.Mula-mula dah book utk 3H2M tapi ape kan daya hari selasa berkenaan ade majlis besar yg melibatkan aku.Jadi nyer cuti kami di pendekkan ke 2H2M je la, pagi-pagi rabu tu kami cabut terus dari hotel kat Sepang tu terus ke PWTC.

Tadi berjimba-jimba lunch date dgn kwn-kwn perempuan ku, TERmakan 5 keping pizza + roti  cicah sup..ehhh...pagi tadi mkn nasi lemak lauk sambal kerang dgn ayam goreng!
Ape lagi nak cerita...ade masa aku BW blog korg ye!

  p/s : ni tgh menaip sambil mkn biskut femes emes tuh!kehkehkehkeh....


nota kaki : tak sabar nak pack baju nie!Wehuuu....


33 comments:

PinKy MoMMa said...

termakannnnn?? aperkahhh hahahaha..
uit jauh jg perjalanan nak ke sana rupanyer..ingatkan sepang tu mcm dekat jer..ke sbb iols mmg dah tak larat huhu

Eye_nee said...

Eehhhh..ngade jer bunyiknya kannn...tetibe lupe ade beloq yer...Eehhh akk ada ker tak bloq???....nak check jap....

Hanis Azla said...

salam izwa..

wah bestnya nak bercuti sambut anniversary.. bab termakan tu... akak pun selalu walaupun tidak berbadan dua he..he..

Fiza Rahman said...

Termakan yer. Daku ni hari2 TERmakan bayk even tak berbadan 2 pon ☺☺

Selamat bercuti. GI gold cost ker.

Qhaifa Nur said...

nampak hepi nak holiday...

With Julia said...

Heheh tajuk tuh mcm perli diri sendiri je kak hahahha...alhamdulilahhhh sambil berblog mamam femes amos....dap yerrrrrrrrr

wahida said...

aku tak yah preggy pun, aku tetap kuat mkn nok...acaner tu?? huhu...

selamat berjimba di sepang la ye nok...

Daddy Ziyyad said...

sepang pun, sepang la...janji hotel..& sambut anniversary :)

15.5kg? hahahaha...takpa...takpa...masa pregnant ni la nak put on weight

Dee said...

makan jelah sis..nak buat apa tahan2..esok dlm pantang..ha..baru ye..semua kena tahan..hihihi..

enjoy your holiday ye..

Nurzakiah Hanum said...

lama sis sepi

Kakzakie said...

Put on weight tak kisah janji baby sihat dan mama dia pun makan berselera. Daripada makan terkeluar balik baik macam ini. Untung...

Cuti tu jaga-jaga sikit jgn aktif sangat sebab ada baby dlm perut.

-gedek! said...

LIMA keping pizza tu kamu panggil 'ter'..??

Cheh!

mama leen said...

wow bestnya mak buyung ni.. makan sodap

ashra said...

yay
nk g coti2 da
enjoy ur holiday! beromantika la k..

take care.

ieda immi said...

ahhaha biasalah ..
time2 macam nie leh lupe ada BLOG ekeke

IntaNBerliaN said...

tiba2 plak rs nk mkn pizza gak.. hihi

Ayang Noorainie said...

terbejangkit penyakit M jugak ni..entry last pon 2 minggu lps kot..adehhhh...

Nanie said...

ini sebab sindrom ibu hamil kan??sooo sangat dimaafkan hehehehe..ada blog jugak tapi saja buat2 lupa...

Mooniqueen said...

Takpe nanti pantang diet la ape lagi.. Hehehe.. MQ pun tak sabar nak check up utk bulan ni.. Doctor pun cuti lagi... aduhhh...

Nieyl said...

peh!manyak nyer...xpe2 kak..sementara leh makan nie...makan aje...kang dah start pantang....nengok aje laaa.. :)

Aida Salleh said...

suka baca statement 'termakan' tuh...hehehehe....tapi ni kira makan awal sbb nak cover masa tak boleh makan bila pantang nanti :-)

NM02 said...

selamat ber ENJOY!

sudipVSsenduk said...

masa ni la nak makan yg sedap2... nnti dah berpantang jgn harap le. Happy Holiday :)

Mas Zull said...

assalamualaikum mrs.eady....seronoknya selamat bercuti yer...

Ema Johari said...

seronok dpt makan kan...tak berenti mengunyah lah tu

Aida78 said...

selamat berjimba2 walaupun di sepang hokey...

working mom... said...

amboi...yg ter tu jer dah 5 keping..kalu tak ter agaknya mau sebekas tu kot..hahahhaha..enjoy your anniversary !

Amanda Suria said...

EH..ADA RUPANYA KO NOKS..HAHAHHA...MAKAN JER SELAGI BOLEH MAKAN..

BUNDA a.k.a KN said...

salam hujung minggu dari bunda...

Remy hazza said...

camner leh terlupa nie kak....he3..... remy pulak...buat2 lupa..... dah takde masa nak bukak blog......he3

Papa Mifz said...

tak komen takpo, janji singgah k...:)

Kesuma Angsana said...

biasalah tu penyakit M dan KA pulak busy sgt2 skang ni

Qasey Honey said...

wah suka ayat termakan tu..haha..rasanya pyakit M tu mmg sdg mlanda pd ramai blogger yg ade ni..hehe..tmasuk la yg sdg mnaip ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang