thumbnail

Thursday, May 02, 2013

Hi!



Kali ni insya Allah girl kata doktor..hehehe...takpe la doktor tak larat dah nak main teka-teki setiap bulan, asyik bertukar je.Asalkan sihat, sempurna & selamat semuanya cukup la bagi kami :)

Kami decide dah nak beli warna merah & putih utk baby kali nie..MU la kata kan! (marah haters MU tau...). Tak sabar dah segala jari kaki jari tangan nak ke SOGO..hahaha..

BTW..hari ni internet nmpk nyer mcm okey je so hari ni nak balas hutang!Tunggu ye....


nota kaki : tak sabar nak tggu next check-up!

53 comments:

4feet8 said...

yeay..misti comel mcm mama dia dan kakak dia.. ;)

Aisy Nasiha said...

waw bestnya dapat gegirl......semoga semuanya selamat ye.

Fiza Rahman said...

Alololo...dah tak malu nak tunjuk muka ☺☺

ZazaMyMoon said...

alololo chomeynya, muka tenang je dok dalam perut mummy dia hehehe ;)

Nurzakiah Hanum said...

salam khamis
singgah sini
dah sarapan

aizamia3 said...

tetiba rasa teringin pulak nak macam tu.. wink wink.. ;)

Zee Suhaini said...

baby nak main-main tu..nak kasi suprise jugak..
tak pernah lagi wat scan 3D..slalo scan biasa je..

ieda immi said...

wah gurl !
tahniah dik ..
insyaallah semoag selamat ke kelahiran ;)

lieyalatif said...

Tahniah!!!

Alycia said...

Alhamdulilah.. tahniah.. x kisah lah kan janji sihat ;)

Bellezza Bunga Matahari said...

berdebar2 kan rasanya.. saya dah lalui.. dan sekarang bb dah ada depan mata. sepenuh perhatian hnaya untuk dia.. tak lupa juga abg dan kakaknya.. :)

Mama Vogue said...

Wahh..dah tunjuk muka!
Best nyer la, teringin nak pregnant lagik..hihi.
MU ekk, saya sokong!!

Kakzakie said...

Macam betullah org tua-tua kata kalau masa mengandung cantik dan manis anak dia perempuan...

eMMe said...

hai nurul, pregnant ke
awat kite baru tau ni
ketinggalan bas tol le saya

Tahniah!
take care!

Aziela said...

Aduhaii...seronoknyaaaaa

Mas said...

Alhamdulilah.. tahniah..
moga segalanya dipermudahkan...

RamRamCute said...

Alhamdulillah...yang penting sihat dan comel seperti abang dan kakaknya... semoga di permudahkan segalanya ye Izwa...

dya said...

semoga dipermudahkan iyer kak..:)
tahniah dh thu gender bby girl

Cho Zila said...

betoiler tu girl @ boy tak jadi masalah.. janji sihat..
moga mudah segalanyerkan...
putih merahtu memang cantik bangat...

PinKy MoMMa said...

sila sila..sogo menantimu dengan tangan terbuka hehehe..

tak pe yang, baby kasi kejutan di saat akhir :)

♥ Wina ♥ said...

hello my baby!

eyhhh, boleh gitu?? ahahahahhh :)

❤Kamsiah❤ said...

semua barang2 utk baby girl..cantik2,cute mute,sampai rambang mata nak pilih,kan...

Nieyl said...

Insya'Allah..
Semoga semua nyer selamat...
wah!best nyer nak shopping barang baby...:)

Ati Masrif said...

assalamualaikum baby girl

harus kiut mcm mama kan :)

wantie said...

alahai.. dah tunjuk muka dah...

jeBateja said...

kalau girl...apa nama dia...??

Kesuma Angsana said...

merah putih,,, sesuai sgtlah kale tu suka2 !

Mia Kassim said...

Yang penting sihat kan...

Noli@Ibu Wafa said...

hai bby comey :)

kayzie said...

hai cayam...smoga sntiasa sihat k

Nini D.. said...

girl ya?..tahniah..bakal dapat anak dara lagi :)

Bitt (double IS) said...

wah gegirl ke..syoknya ;)

Daddy Ziyyad said...

Bagos!

Saya pun tarbiah anak anak saya sedari kecil supaya sokong MUFC.

~bahaha

With Julia said...

Ya Allah seronok yer lah leh tempuh alam mengandung lagi..girl plak tuh...warna tema pun cantik...sogoooooo cpt hehhe...

p/s suka tatap gambar 3D scan...ajaib sungguh ciptaan Allah teruja tgk.... :)

Ema Johari said...

so, si adik dpt kawanlah kan...sbb girl...hehehe

*∽ IZAN ∽* said...

Tak kisah la girl ke boy yang penting sihat walafiatttt. Tap tu la.. Doktor ni asyik bertukar je kasik mama suspen je kannn hihihii

mrs puex said...

hi bby comel..dok nice nice dlm tummy mama yee..

x sabar nak tgk kamu..:D

IdaShazana said...

Semoga dipermudahkan

Kancil 8349 said...

semoga dipermudahkan

SSulieana said...

Hi Baby...jgn noty2 ye...

ibundo said...

congratulations..semuga sehat sehingga hari-hari seterusnya

Cik Puan Rara said...

hai baby MU.eh.hehehe

Budu Bilis said...

Semoga selamat bersalin n baby sihat suda :) ^^

Golden Rose said...

Subhanallah

fiza saiza said...

betul..janji baby sihat...

Nora Karim said...

alololo... assalamualaikum baby... tak sabar nak tunggu baby keluar... nanti mesti banyak cerita pasal baby ni.. heheh

Hidayah said...

Comel....! Dgn teknologi skrg... Jelas nampak sikecik tu... Terharu sebak pulak rasa.

ashra said...

chumel..
tak kisah lah girl or boy kan..sbb kita da ada sepasang..syukur =p

Nur-nba said...

Takpe Izwa..yg penting baby sihat.. Jaga makan dan kesihatan baik2 ye..

Remy hazza said...

tahniah kak......
remy junior tak scan 4d lagi...... lambat lagi.....

kay_are said...

pompuan ke laki tak kesah, yang penting sehat kan kak?

QasehnyaRania said...

betul tu yg penitng sihat keduanya :)

Cikda said...

alololo.. comel nyer.. geram pulak cikda tgk baby 3D nih.. dah kuar nanti lagi geramm...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang