thumbnail

Tuesday, May 14, 2013

Juara!


Sarapan hari ini

Makanan tengah mlm tadi.

Kalau ikut kira, aku ni dah boleh jadi juara makan!
Tido je kot aku tak lapar...


nota kaki : ....................

39 comments:

PinKy MoMMa said...

nangisssss tengok smua gambar tu sedaaaapppp oiii...

tolong lahhhh..perutku lapar tiba2..
nak makan! nak makan! nak makan!!!

fairus mohamad noor said...

sedap semuanya..

mamyharraz said...

tak pe mkn banyak sbb dalam tummy ada baby :)

IDAZS said...

nyum-nyum.. daku yang tak pregnant ni pun juara juga. mungkin sebab breastfeeding kot! hihihihihihih

Fiza Rahman said...

Samalah...juara juga. Tapi suka sbb makan banyak badan maintain cute...ahaks...i love breastfeeding ☺☺

Ujie said...

Saya nampak kuih kasui! My fav..

Dee said...

xpe..lepas ni pantang leh slim balik..

ieda immi said...

yummyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ;)

jgn lepas nie pengsan udah ekee

mama leen said...

TAKPE2 SAYA PAHAM.. :p

Kakzakie said...

Untung baby yg mama dia nak makan daripada yg tak nak makan kesian tau...

Eye_nee said...

Amboiii...nasik lemak lauk paru..kat dlm plastik nampak ada kuih kasuE...makan jgn tak makan...dua org kannnnn....

Aziela said...

Izwa...kalau dalam blog awak nie kan...akak lebih tergoda dengan awak punya homecooks tau. Tak kiralah Izwa sendiri masak atau hubby awak. Pasti banyak rahmat dalam rumah awak kan.. Barakallah.

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

megi telor tu yang terbaekkk

nea lopah said...

tak per..mkn puas2..nnti pantang bnyk yg tak bole makan. hehe

rina mazlan said...

Nampak megi telan air liur jap

Kesuma Angsana said...

pergh... layan maggi sesekali mmg terbaiklah !

wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Myra Jay said...

Hehee, asal hati senang :)

megi tu yg sodap kan ;D

wahida said...

mak buyung mmg kena mkn lebih...

sekarang aku dah terliur tgk megi...dah la puasa hari ni...huhu...

Azian Elias said...

tak pe.. makan selagi boleh. hee

Mia Kassim said...

Sedapnya megi tu....hehe

Aida Salleh said...

alamak sedapnya nampak dedua tu....

Ayang Noorainie said...

sedapnye megi..ayg msa preggy pantang megi..lps pantang hari ke45 baru pulun kaw2..ahkak sister kat opis ni melarang keras ku melantak megi..

skang pon nafsu mkn subhanallah.my brestfeed kot..

semoga iwa seihat2 saje ye..

pink.plate.liyana said...

sambal paru!

Ratu Hatiku said...

Sama mcm saya pregnant dulu..mkn xigt dunia..berat naik pun mendadak.. :D

Daddy Ziyyad said...

tak apa...demi baby..:P

rostina76 said...

makan le byk2 sebagai juara, nanti dlm pantang kena dera la xleh makan mcm2. heheh!!!

Cho Zila said...

takper nanti pantang betoi2...

Cik Puan Rara said...

perrrgghhhhhhh menggoda.

adianiez AIDA said...

maggi kah itu!!!???
slrrpp...

Norizan J said...

ahh... megi telur itu juga menawan hati huhu

Rara Nasiha said...

Sarapan tu menarik :)

Papa Mifz said...

makanlah selagi masih berselera tuh yer...;)

Hazmin said...

Boleh tahan jugak sedap tengok sarapan tu..

aizamia3 said...

yeah.. sodap.. ;)

ashra said...

makan mmg best kan kan kan..hehe.
tido pun leh makan...dalam mimipi tau!

Batu Adventure said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

QasehnyaRania said...

makan je kak.. hihi

QasehnyaRania said...

tenkiu ye sbb sudi support..
meh semak link uols dan nantikan keputusannya pada bila2 masa sahaja

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/05/senarai-link-perserta-yang-join-qr-mini.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang