thumbnail

Wednesday, May 08, 2013

M!M!

 
Jangan salahkan blog ini bila tak ber-update..
Jangan salahkan tuan blog biler tak ber-update..
 
Sila salahkan jari, hormon & internet berpenyakit M skrg ni!
Setiap kali nak login ke internet setiap kali itu kene masukkan password dan setiap kali itu jugak la loading nyer failed...*makstressdgninternetni!*
 
Jadi..apa yg mampu buat adalah BW sambil silent jek!
Nak dropkan komen pun loading failed...
 
Maafkan aku...
 
 
nota kaki : hujan-hujan ni hanya makanan & bantal sahaja yg menarik minat aku..huhihuhi..
 


33 comments:

KY said...

ye salahkan mereka heeee internet ni suka buat halkan?

Fiza Rahman said...

Ingatkan MIMI tadi, rupanya M!M!...dasar rabun ☺☺

Memang stress klo tenet problem, APTB!!!

Tina Othman said...

Internet suruh mak yong rehat lah tu

NM03 said...

bertabahla noks

aku masa peknen, keje aku mkn dan tido aje. hahaha

Nieyl said...

hihi~jgn stress k...

ayu said...

baru nak aktif..hehe..

Aziela said...

Tak apa... janji makan, tidur dan rehat cukup. Ibu kena happy, barulah baby happy.

ashra said...

haha...betul betul..
maleh nyeeeeeee nak hapdet.tapi sayang kawan kawan kan..

btw,tak lama lagi bulan 6.yay..tak sabar tunggu citer izwa..

RamRamCute said...

Owh samalah dengan akak ni dah berminggu2 blog tak berupdate..nak berziarah pun jenuh sekali disebabkan "M" dan kebizian yang ditahap melampau-lampau sukarnya...huhuhuhu...

wahida said...

takpe lah nok...bertabah la...huhu...

Mayang ABDUL RAZAK said...

kalau dapat penyakit M ni memang ape pun tak bleh ..

Qhaifa Nur said...

time untuk rehatkan minda...

Kakzakie said...

Jgn stress sgtlah dik. Jaga baby jgn takut ikut stress... just ignore. Kalau ok baru buat..

lieyalatif said...

Jgn stress2...smile...

Cik Puan Rara said...

heee xpe2.kami ttp singgah sini.

Hanis Azla said...

Salam izwa..

takpe.. tak dapat layan internet kita layan bantal aje.. best juga tu he..he..

Dkna Abza said...

loorr..nape? internet slow ke

Nini D.. said...

kata cik abg teman,...streamyx kat umah Taiping pon tengah buat perangai..rasa nak cantas terus acc streamyx!

Kesuma Angsana said...

xpe faham sgt!

nea lopah said...

selamat beristirehat.....kadang2 mood bebelog ni kelautan hijau biru jugak.

Daddy Ziyyad said...

susah kalau virus M dah serang...kalau tak rawat cepat, nescaya labah labah rancak buat sarang..:)

wantie said...

kaat sana hujan ek. best nyer zzzzz

Dee said...

dee pun kadang2 kena gak virus tu...xpe..it's okey..

BUNDA a.k.a KN said...

kesilapan teknik...x sengajekan..

ieda immi said...

paham sangat ! ;)

PinKy MoMMa said...

makannnnn jer yg ko sukak..hahahaha
tp betul lah..rasa tido mcm nikmaattt jer..tak tgk bantal pun dah ngantuk..tgk bantal lg lahh..pengsan ;p

Papa Mifz said...

paham juga...:)

Tihara said...

its ok, rehat penting :)

Marya Yusof said...

As salam Izwa,

Rindu dgn kamu hotmama yg comel! Samalah dgn kita teruk juga penyakit M ni... jenguk blog sendiri pun malas inikan pula blog org lain...huhuhuu.. ya ampunnnn... take care ya! :))

Qasey Honey said...

pyakit M tu mmg dh mlanda para blogger skrg...tmasuk diriku..hehe

Si Matatajam said...

Hi hi sama la kita dear..ke laut sungguh rasanya ni

fiza saiza said...

internet nak rehat kot..hehee

Mas Zull said...

assalamualaikum mrs.eady...rehat sekejap la tu...;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang