thumbnail

Wednesday, May 22, 2013

Terima Kasih Abah!


Wristlet Coach

Ehemmm....bertambah 1 lagi koleksi Coach aku, padahal aku memang ade 1 je handbeg Coach..hahahaa....yang ni kire penambah perasa sikit je.Almaklum la aku ni bukan kaki tukar-tukar handbeg ni, termasuk la kasut!Pakai la sampai koyak rabak bertahun-tahun, gigih la aku pakai sebab aku ni jenis beli sekali yang mahal tapi tahan lama..gitu.

Handbeg Coach yang haritu aku beli pun setelah hampir 6 tahun lebih tak betukar dari mula kawin...eerr..handbeg hantaran pun tak pakai lagik!Aduhhh....

Actually, cuti haritu abah pegi bercuti kat Singapore..so dia belikan sorg satu utk anak-anak perempuan dia, utk anak lelaki dia yang sorg tu tak tau apa abah bagi.Err..walaupun corak & kaler bukan pilihan kesukaan aku tapi aku tetap suka sebab ianya DARI ABAH! :)

Terima kasih banyak abah..i lebiulah abah!~

nota kaki : takde handbeg dari abah pun aku tetap lebiu abah la..hehehe..giler ko tak syg abah?

54 comments:

♥ Wina ♥ said...

mmg gile kalo tak sayang abah ahahahhh!

Asyifa Mustaffa said...

wa....best kan bila orng yg kita syng bgi sumting....:-)

Kakzakie said...

Nampak itulah abah anak dah pandai berdikari pun dia masih nak belikan - mahal pulak tu kan..

IDAZS said...

giler tak saying??? hargailah semasa masih ada.. sob-sob..

rindu arwah abah! :'(

PinKy MoMMa said...

dari ari tu hantar permohonan nak jadi anak hangkut niiii!! abah approve tak ni hahaha..

Mila Ahmad said...

alaaaa...sweetnya abah heeee~~~~

Fiza Rahman said...

Bestnya. Siapa tak sayang abah kan. Rindu kat kat arwah ayah.

Nurzakiah Hanum said...

:)moning
singgah pagi

ZazaMyMoon said...

so sweet dapat abah mcm tu.. ;)

Nieyl said...

wah!best nyer,..

Nini D.. said...

best!!

- dieyana - said...

hik3, kita warna merah..;-)

Lavender said...

best nye, die dapat hadiah =)

ashra said...

samalah kita izwa
mahal tp satu pakailah smpi rabak
baik kasut,beg.hehe

bestnye.sape nk bg sy ni.hehe.

Eye_nee said...

Daftar jd anak abah boleh??..heheheh...Giler ko tak sayang abah...jgn buat pasal...

MRS. K said...

wah wah.. tambah koleksi ek

adianiez AIDA said...

best nyer...
sungguh bermakna sebab dari abah!
aida pun sama, pakai and pakai sampai tak bleh pakai, baru tukar. kasut ke, handbag ke, ...

wahida said...

aku pun bukan jenis suka nak tukar2 henbeg ngan kasut ni...pakai selagi boleh...selagi x koyak, mmg aku tak tukar...haha...duit better simpan pi melancong...wakaka...

pagi tadi pun masa breakfast dgn laki aku, laki aku siap tanya, ayang tak nak tukar henbeg ke? mcm dah teruk je tu...wakakaka...laki pun dah tegur suh tukar henbeg baru...
nampak sgt aku ni bukan kaki henbeg...kehkeh...

ieda immi said...

wahh memang pandai abah dlm bab2 style nie kan ..

akak pun ada satu beg coach nie .. sbb sukekan warnanya dan jarang bertukar beg .. tu yg beli .. kalau ikutkan harga , 2-3 kali pikir ekkee .. ;)

kiera'sakura said...

sama la kita. kalau beli barang suka beli yang mahal dan ada brand bukan sebab nak nampak mewah tapi nanti sebab boleh pakai lelama xyah nak ganti2 byk tahun hihihi

With Julia said...

Syok yerr...abah akak sgt caring org yer...sgt2 pandai amik hati anaknya...beruntung punya abah yg so bermurah hati yeyyy siapa x syg abh masing2 kan hehhe

Rozita said...

wah... bagusnya...

x bagi henbag sayang...

bagi henbag... sayang lebih2 hehe...

Dee said...

untung awak..cantik beg tu..

wantie said...

walawei... gila tak suka. suka tau coach! untungnya kamu

Aziela said...

Err, abah! Saya belum dapat lagi..hehehehehehe

Mooniqueen said...

untungnya dapat suami yg memahami kehendak isteri benda2 mcm ni...

HeNRieTTa JoSe said...

Pndainye abah....abah rietta mmg xreti la bli brg pmpn.hehehe....rietta syg abah, ayh, daddy dan juga bpak...semua pown rietta syg....

working mom... said...

bertuahnya izwa sbb masih ada abah... akk rindu arwah ayah akk.. :(

fairus mohamad noor said...

syoknye dpt hadiah dr abah yg sporting gitu..

nea lopah said...

Bertuahnya......cntik kaler purple!

adyna said...

Wow

Mia Kassim said...

wah kelass abah ko, beli Coach untuk anak2nya....
samalah kita, coach yang satu pun belum bertambah2 lagi...huhu

kayzie said...

terbaik la taste abah akak..:)

Daddy Ziyyad said...

Perrghhhhh..

Terbaik abah awak...
Coach tu..:)

ayu said...

sapa la tak sayang abah kan!!

Aida78 said...

waaa bestnya abah bagi anak2nya teharu pandai lak tu pilih brand hi2....best...

mama leen said...

wow.. bestnya abah hadiah... cantik

Qhaifa Nur said...

sayang abah kat anaknya..
cantik beg..

BUNDA a.k.a KN said...

sayangnya abah...dapat beg cantek..

AdaM Hawa said...

sonoknya.. tetibe sy teringat pada arwah abah sy..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

wahhhh.... cantik tu...

~aYu~ said...

untung arr ada abah suka bg hadiah kat anak2 ni.. sy pun sayang abah saya! hehe

Ratu Hatiku said...

bestnya...

deno said...

wah cantik tu... best2!:)

Mira Amirudin said...

nice! :)

Marya Yusof said...

As salam Azwa,

Saya pun ada satu! Samalah kita guna beg & kasut smp lunyai! hehehe... Dah tgk gambar bb... kita samalah... minggu ni masuk 29 minggu... moga Allah permudahkan urusan kita...insya'Allah... take care :)

Alin Marlini said...

pandainye abah pilih....hehehe

ros_reeza said...

Alhamdulillah.. rezeki.. cantik, Ros suka sebab purple :)

Amanda Suria said...

Amboi..taste abah....alamak..28hb bday abah aku....

azam said...

wow............. :)

Mas Zull said...

assalamualaikum mrs.eady....seronoknya dpt hadiah dr abah...;)

Chekgu Azrine said...

beruntungnya u...

Miss Volvo said...

nak i lebiu abah la jugak! buleh? HAHAHAHHA!

Remy hazza said...

wah...untung nya.... dpt coach lagi....... kena sayang lebih nie.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang