thumbnail

Friday, June 28, 2013

Birthday Syahmi di Taska


Taip laju-laju sambil makan nasi lemak lauk ayam goreng & sambal paru :) lepas ni nak kene pegi ke taklimat Keselamatan Semasa Bekerja!

Kek beli..(thn ni mama tak sempat nak tempah..sobbs sobbs..sori abg!)

Oh my kembang!Muka adik lebih excited dari abg..hehehe...

See..adik yang over!


yang ni mama yg over..hehee..

 
Meriah!!

Alhamdulillah..walaupun xde plan ape-ape utk sambut birthday Syahmi, cuma potong kek aje dah mampu buatkan anak-anak gembira.

Semalam juga kami pegi amik report kad syahmi & sufiya, alhamdulillah Syahmi dpt no.1 dlm kelas & perkembangan Sufiya seiring dgn kanak-kanak seusia dia.Overall takde lebih takde kurang bab anak-anak di taska.Sekarang waktu belajar sambil bermain kan..so tiada penekanan dari kami..

Beg tarik sorang 1!

Disebabkan en.abah teruja + happy dengan ape yang disampaikan oleh cikgu semalam terus ajak ke Pertama & Sogo untuk carikan hadiah anak-anak..hehehe..untung si adik la birthday abang pun dia dapat birthday dia pun dia dapat jugak!


nota kaki : dengar-dengar incik abah nak bwk kami tgk wayang esok!

45 comments:

♥ Wina ♥ said...

waaaa aunty lak yg teruja tgk kek tu :)

congrats syahmi dapat no 1 & adik pun sebab tumpang dapat beg tarik hihihihiii

Eye_nee said...

Tahniah Birthday Boy..dapat no 1 gitu...

NM03 said...

tahniah abang. teruskan peningkatan ye. hepi beday dari mami qausar. moga abang terus sakses ye.

nok, terliur aku ngan kek tu weh... adehla...

Aziela said...

Hahaha...sama2 entry birthday ari nie kita yer Izwa. Tahniah abang. Memang berkarisma bang Syahmi nie.

Lulu Caldina said...

wayang apa??

Mila Ahmad said...

Nampak sedap jerk kek abang tu kan....

fairus mohamad noor said...

selamat hari lahir syahmi..
nampak sedap kek tu..

Tina Othman said...

Tahniah, bestnya nak tgk wayang

Kakzakie said...

Kakak senyum panjang ni Izwa. Syukur bukan takat menggembirakan anak sendiri tapi ramai anak-anak juga - ini yg terbaik.

Gelihati kakak tengok Sufiya tiup sama lilin abang hihi...

aizamia3 said...

rewards untuk dak abang + dak Adik pun tumpang sekaki.. ;)

Qhaifa Nur said...

tahniah abang...
terus berjaya lagi...

Daddy Ziyyad said...

Happy birthday handsome boy!!!!!!

wahida said...

hepi belated beday syahmi...

jadi anak yg soleh ye...

Myra Jay said...

Sedapnya kek..... Lama tak makan kek coklat ;)

Nini D.. said...

kek itu sgt menggoda selera makan!

Tihara said...

hpy birthday, boy :)

Asyifa Mustaffa said...

sedapnya kek...!
hepy belated besday abng syahmi....:-)

Fiza Rahman said...

Over tau adik...hehehe...

Tahniah birthday boy sbb dapat nombor 1 ☺☺

Mia Kassim said...

Happy birthday syahmi.....tahniah dpt no 1 !

BUNDA a.k.a KN said...

hepy besday boy...

maszmadi said...

happy belated besday abg syahmi... be a good abang to your adik adik yerk.....
tahniah dpt no. 1... belajar lagi rerajin nanti dpt adiah lg besar dr abah yerk... hihi

Ema Johari said...

happy belated birthday syahmi....

QasehnyaRania said...

selamat hari lahir buat anak akak :)

dah nampak perut akak la.
jaga diri ye :)

Dee said...

sedapnya kek tu..beli kat mana tu?

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Happy birthday Syahmi..semoga membesar menjadi anak yang soleh...amin

Kesuma Angsana said...

seronoknyer dier yer.. adik yg lebih2 teruja hehehe

ieda immi said...

x perr x order punn x per

kek still cantik dan sure sedap !

suke syahmii dpt celebrate ngan kengkawan yee ;)

paridah said...

ASSALAM...SALAM KENAL..HAPPY BIRTHDAY ANAK2 TERSAYANG...

the malay male said...

hai syahmi..hepi besday :-)

zila norazila said...

Tahniah cerdik si abg tu..hppy bthday utk abg..

Papa Mifz said...

happy birthday Syahmi!!

Qasey Honey said...

cerdiknya dia..tahniah..thn dpn oder kek ngn aunty ehh..hehe..si adik pon xnk ngalah..hihi

Siti Nurhayati Dollah said...

Cantik ke tu. Rasa pun sedap penuh dengan coklat ^__^ Happy belated birthday semoga jadi anak pintar soleh

ros_reeza said...

happy birthday Syahmi.. miga membesar menjadi anak yang soleh...

LYAfrina said...

selamat hari lahir syahmi.. sedapnyer kek cokelat dia ...

wahhh.. tahniah syahmi.. moga trus sukses dlm pelajaran ye..

Kancil 8349 said...

sedapnya...selamat hari jadi

nea lopah said...

happy birthday syahmi =)
Semoga jadi anak yg soleh

Mas Zull said...

assalamualaikum mrs.eady....wah sedapnya kek tu ....selamat hari lahir yer...:)

Bitt (double IS) said...

happy birthday handsome boy!
perghh kalau dah ada dua ni selalunya package beli 1, mesti nak lagi 1 punya..hehehehe

::EIDA:: said...

happy besday! kek tu buat auntie terliur lah dear.. yummy!!!

fiza saiza said...

Happy belated birthday syahmi..
Untung sngt si adik yea..dapat jugak beg tarik..heheee

are_lin@yu said...

meriah..happy bday buat syahmi ;-)

ashra said...

Meriah
Seronok syahmi sufiya ya.

PinKy MoMMa said...

mama tengok makanan mmg muka akan terjadi super teruja hahaha..

Mimi Azirah said...

time pose nih tgk kek meleleh air liur..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang