thumbnail

Monday, June 03, 2013

Cuti + Anniversary


Kami sedang bercuti di Golden Palm Tree Sepang (sekali lagi kami diberi bilik besar akibat kelewatan mereka menyediakan bilik kecik kami..heheee...kami menganggap ia nya rezeki anak-anak, rezeki baby & sekaligus rezeki di hari anniversary kami!syukur alhamdulillah....)

Esok pagi pulak aku di PWTC, thn ni aku terpilih menerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlarng..*rezeki baby lagi, alhamdulillah syukur pada Allah sekali lagi! *gerak awal pagi dari Sepang..huhuhu..almaklum book 3H2M tetibe minggu lepas dapat surat APC, ape bleh buat terpaksa cancelkan cuti lari dari sini awal skit*

BTW
02.06.2006 - 02.06.2013 : 7 tahun perkahwinan yang penuh panca roba, bahagia gembira bergaduh bersuka ria semua ada.Perjalanan kami masih lagi jauh, semoga kami terus kekal bersama bergaduh bergumbira bersama-sama anak-anak sehingga ke jannahNya, amin..

nota kaki : nanti aku update gambar ye!


35 comments:

Syaz Blackrose said...

bestnye golden palm sepang... happy aniversary...

Kakcik said...

Tahniah untuk semua rezeki itu, Izwa. :)

mama leen said...

wow.. tahniah :)

Masya said...

moga dimurahkan rezeki lagi .. amin... happy anniversary..

Fiza Rahman said...

Happy 7th wedding anniversary to both of you. Semoga kekal bahagia selamanya.

Tahniah utk anugerah pekerja cemerlang. Memang rezeki anak² ☺☺

PoohGumux said...

tahniah..rezeki baby kan hehe

ainnoraini said...

Semoga bahagia selamanya...rezeki tu...

Kakzakie said...

Limpahan rahmat berganda-ganda Allah berikan Izwa. Syukurlah... moga terus berbahagia.

Eye_nee said...

Rezeki utk keluarga kecil kamu sis..Alhamdulillah...Hepi Ann. buat kamu semoga berkekalan hubungan suamiisteri kamu hingga akhir hayat...

Nieyl said...

Hepi anniversary kak...:)

Nurzakiah Hanum said...

salam
selamat pagi
singgah pagi
tahniah sis

ieda immi said...

tahniah atas rezeki ini ..
syukur memang rezeki bb nie ;)

Mila Ahmad said...

saya 1 haribulan aitu anniversary yang pertama, Golden Palm Tree tu macam best jerk. tapi mahal kan ?

PinKy MoMMa said...

tahniah larlingggg..rezeki berganda ganda nampaknyerrr! murah rezeki kan nak dapat baby ni hehehe..

tahniah utk pekerja cemerlang! eppy for u :)

Qhaifa Nur said...

samalah bulan aniversary kita...
hepi aniversary...

Lynda Che Lah said...

congratz kak Izwa...rezeki :)

Ayang Noorainie said...

hepi eniversaru to iwa n hubby *copy ayt kt fb..heheh..

semoga sentiasa kekal bahagia n sentiasa cool..

nk bgtau kiter pon dapat APC gak thun ni ..rezeki cuti 3 bln bergaji penuh thun lps..hahahaha..
my turn bln 8 nnti lorr..

congrats 4 ur APC ya iwa..

peace..

Ratu Hatiku said...

Alhamdulillah...

Mimi Azirah said...

wah bestnye...

Aziela said...

Wah, tahniah double triple untuk Izwa nad family. Insya Allah, kekal bahagia hingga ke Jannah.

Wana Owen said...

happy anniversary dan tahniah di atas APC.=)

NM02 said...

ha... hapdet cpt. aku akan ke sana anibeseri jugak nnt

Aida Salleh said...

congrats!!!!

Mas Zull said...

assalamualaikum mrs.eady...hepi anniversery...:)

Dee said...

happy anniversary sis..moga berbahagia selamanya..best woh dpt bilik besar..mcm dee gi JB aritu lah..hehehe..

::EIDA:: said...

nanti updateeee. ida teringin nak pergi situ.. ntah bile.. hihihihi

Kesuma Angsana said...

happy anniversary.. enjoy yer & take care !

ashra said...

happy anniversary izwa and ed!
moga kasih kalian bpanjangan ke akhir hayat :)

LYAfrina said...

happy hliday
&

happy anniversary day.. moga hubungan ni trs kekal erat hingga ke JANNAH..amin

anie said...

hepy anniversary n congras dear...;)

*∽ IZAN ∽* said...

Happy anniversarryyyy dearr! Semoga terus dilimpahkan dengan kebahagiaan yg berkekalann.. aminnnnnnnnnnnn

congrate jugak utk anugerah cemerlang nih. Gud Job momma...!!!

jeBateja said...

pehhhh....tempat mahal tu....

HeNRieTTa JoSe said...

Selamat ulang tahun oerkahwinan...errr maaf dh lwat....tahniah juga utk apc tersebut.....bestnye dpt blik besar....rejeki.....

Qasey Honey said...

hppy anibeseri!! Tahniah juga dpt apc..

nea lopah said...

happy anniversary!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang