thumbnail

Tuesday, June 25, 2013

Dasar...!


Dasar blogger setiap bende nak update..ehhhh tak nak ketinggalan ler konon nyer..
(padahal sudah kehabisan idea ni!T_T)
Kalau ikutkan hati hari-hari aku nak WW je tau tapi apakan daya kang org benci pulak..

kami berhati-hati..

Tak nak ketinggalan dalam mengupdate gambar pakai mask mcm org lain..he he he..haritu sibuk update jari masing-masing skrg ni update pakai mask pulak!
Gambar hitam putih?Saje cari kelainan skit...


nota kaki :  korang pun jaga diri lebih lagi tau.

37 comments:

Jueliza Jamani said...

hehhe comeinya anak beranak... aku pun dasar takder apa nak citer aku letak jer lagu2.. hahaha

Kakcik said...

Kakcik pun kalau boleh, setiap hari nak letak gambar tanpa kata je. Masalahnya, kadang2 gambar pun takde! ;-)

Cik Eka said...

ika ni kak, dalam opis pun bermask. hahahaha. sebab pintu kaca opis ni ada ruang untuk udara masuk.

dah la batuk. huwaaaaaa

Aisy Nasiha said...

Haha..comelnya mak buyung pakai mask..

Nurzakiah Hanum said...

salam selasa
singgah pagi
dah sarapan?

NinaAz said...

Comelnya bermask anak beranak. Hihi. T.care sis

PinKy MoMMa said...

hitam putih dah kena konsep ngan jerebu hikhikhik..kakak sila jg diri elok2 yer..

Tina Othman said...

Take care izwa

Fiza Rahman said...

Biasalah tu. Tau dah. Dasar blogger. mesti nak letak gambar...hehehe...

Take care ibu mengandung dan anak2.

Kakzakie said...

Ada gambar baru meriah N3 kan.. Tak warna pun tapi nampak ceria walau berface-mask:)

faraherda.razalan said...

Comel tgk perut tu. Hehehehehe....

Sama-sama kita jaga diri lebih ya?

RamRamCute said...

Take care izwa...udara di luar tidak elok untuk pregy mommy macam awak dan anak2 kecil...so kurangkan aktiviti luaran...

Qhaifa Nur said...

take care juga...
mask jadi keutamaan sekarang..

Nini D.. said...

susah nak cari mask skrang...semedang out of stock

Dee said...

u take care sis..sbb u preggy kan..

Eye_nee said...

janji ado cerita sis...sila jgn ikut akk nyer bloq..non hadoooo....elok ni jaga kesihatan yer...

Asyifa Mustaffa said...

sweet gak per...
jerebu pnya psal...mask yg x dipandang dlu pun da naik harga....

NM03 said...

qausar takut giler tgk orang pakai mask

aizamia3 said...

nak letak gambar pun camera tertinggal kat rumah.. :(

Amanda Suria said...

Company aku bg semua staff face mask...supplier htr sebab beli kat luar almost finished..aku bertopeng je ni kuar masuk opis...makin semput rasanya...udara x sht kan...

Kancil 8349 said...

jaga diri kamu bebaik

Kesuma Angsana said...

mmg teruk sungguh jerebu kali ini kan !

Hanis Azla said...

Salam izwa..

masa2 mcm ni mmg kena lebih berhati2 dan menjaga kesihatan.. take care ya..

uncle gedek said...

Semoga stu hari nanti anak2 jadi doktor!

:)

*∽ IZAN ∽* said...

terbaek! eh kiter amek gambar mask atas meja jek uhuhuh

AdaM Hawa said...

Hehehe.. jaga diri tau mak yong..

Papa Mifz said...

Kesihatan perlu dijaga terutamanya pada kanak2 dan mereka yg berbadan dua ;-)

Bitt (double IS) said...

comelnya..besar dah pewut awak

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

mask tak sempat bli ..jadi x pakai pon :(

ros_reeza said...

jaga kesihatan ye kak :)

eLL said...

ninja. hehe. comel

Mimie_Zatun said...

Jerebu oh jerebu..

[sutera kasih] said...

comelnya pakai mask ank beranak hehe komen uncle gedek tu, sgt comel !

adianiez AIDA said...

hari mask semalaysia :-)

ieda immi said...

ahahah kan .. dasar ! ;)

QasehnyaRania said...

suka tgk perut akak.
akak, doakan utk saya juga ye. :)

Qasey Honey said...

ala..xsmpt pose gmbo pki mask...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang