thumbnail

Friday, June 14, 2013

Fish Manhattan, Sogo


Ohh..lambat bersiaran sebab otak blur-blur hari nie sibuk duk layan mengantuk 24/7 skrg nie..Pedih-pedih mata menahan mengantuk kat office..

Gami Bear & Sprite Lemon...kot..hehehe...

Mushroom sup dgn roti yang lambat sampai..hahahaa...





Set ni : Platter for 4 so jgn tanye aku ape nama semua benda nie..almaklum la 1st time dtg mkn sini.Aku kan org kampung tak berapa nak reti sgt, just tunjuk je menu kat situ!Hehehe..

Kak Wanie yang rock & Rozaida si artis M**A..hahaha...mati aku ni kalo dia baca!

Gee ni CC kat M**A tu, oh itu aku yang hampir masuk ke 33 minggu!

Makan sampai menyandar, jalan ke office dengan mengah nyer.
Super kenyang & sedap juga Fish Manhattan nie, sekali sekala makan okey la..bnyk kali memang bukan tekak aku kot..tekak aku nasi je.

 Kami!Weee...

Aku berjimba bersama kwn-kwn lama yang berkawan dari dulu sehingga kini.Kadang-kadang ada masa terluang sebulan sekali atau tiba-tiba dapat hidayah nak makan sama kami pun calling-calling ja!


nota kaki : perut kenyang hati senang!Ehh...ape pun mmg senang hati lah skrg nie :)

28 comments:

♥ Wina ♥ said...

Manhattan Fish Market ni bukan untuk tekak ai la...tapi dessert dia sedap!

mama leen said...

aaaaa.... sedapnya...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

saya lalu tepi jeling je singgah tak pernah...huhuhu

NM03 said...

aku ada pegi FM beberapa minggu lepas, tapi gambar dalam hp lakik aku. dan....... hp lakik aku kena reformat hokey!





sentap jemassss

Kesuma Angsana said...

sedapnyer !

Fiza Rahman said...

Pernah makan sekali...sedap.

aizamia3 said...

tak pernah try walau sekali.. sekadar tumpang lalu je depannya.. hehehe..

- dieyana - said...

suka!! tapi kena mkn sikit, nasinya muak..;-)

Kakzakie said...

Betul-betul makan ni manalah tak sesak perut..

Mila Ahmad said...

Ala-ala mengoda sgtlah makanan tu terliurrrrr~

Qhaifa Nur said...

seronoknya pergi makan...

ZazaMyMoon said...

bestnya tengok makanan hehe
sorry to say, saya pernah ke FM ni kat sogo jg.. service so lembs order fish & chips dapat yang hangit.. sedihhh =(

IDAZS said...

masa pregnant sofea dulu mengidam makan ni..

babe, daku syorkan kalu nak mkn fish n chip dan senagkatannya try ke restoren fish n co. super duper sedap ok! trylah

Daddy Ziyyad said...

semuanya nampak sedapppp :)

dan saya mmg tak pernah makan kat situ...hahaha

QasehnyaRania said...

sedap2 semuanya.
oo.akak keja kat bangunan mara yg dekat sogo tu ke?

Dee said...

byknyer order..dee kalau order mesti share je..sbb tak larat abis..

Qashmere said...

OMG... dah lama tak makan FM.... seafood platter were so delicious

Ratu Hatiku said...

mkn ngan kwn2 mmg best.. :)

PinKy MoMMa said...

sentaaappp adik tgk gbr kakak..sedapnyer!!!

bila kakak nak date ngan adik ni? sentap lagi hahahaha..

Mas Zull said...

assalamualaikum mrs.eady...wah sedapnya rasa lapar la perut ni...;)

wahida said...

lama tak mkn kat sini...
seafood platter tu heaven!!

tenku butang said...

hai.. salam kenal,
follower no.1138
done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

Papa Mifz said...

PM pernah makan set yg pertama tuh,tapi tak berapa suka sgt...huhu

Deq's Qienz said...

huihhh sedapnya..

Sidratul Muntaha said...

lama gila tak mkn kat sini
aku mgm peminat ikan dan ikan
tpi bdn beso mcm ayam!
ahaha..
last dulu sebelum kwin..
mmg sdap wieh..
dah lupa nama menu2 kat sini
lebih 5 thun kot tak gi..
baru2 ni tgk kat wangsa walk ade bukak
tingin plak nk gi
tpi entah bile

ashra said...

sedapnya....
rasanya da 3 tahun tak gi makan sini.harus tuntut nih...=p terliur

Zamani Abe said...

zam suka kan pasta kat Fish Market!

Nora Karim said...

sedapnya nampak semua makanan tu... yum yum...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang