thumbnail

Wednesday, June 05, 2013

Golden Palm Tree, Sepang #1


Entry ni mungkin panjangggg atau mungkin pendek!Tengok kerajinan aku nak berenti takat mana... :)

Hahaha..belum ape-ape aku nak gelakkan diri sendiri dulu pasal smlm aku punyer entry dah jadi WW sebelum aku tukar balik! (sape yg sempat tgk tu dendiam je tau..kekeke...) 

So..seperti yang telah dirancang oleh diri sendiri dgn bantuan juga sedikit rasa terhasut dgn entry mama pemalu a.k.a Ashra terus rasa teruja utk suprisekan incik suami pada hari anniversary kami yang jatuh pada 2hb Jun lepas. Tangan laju ber-whatsapp Ashra berkenaan Golden Palm Tree, Sepang nie. Thank's Ashra!

Teruja, tak sabar semua bersatu dalam rasa!Book bln 3 terus rasa terlalu lama nak tiba bulan 6..hehehehe..biase la aku semua nyer tak menyabar!

Alhamdulillah ketika misi mencari, aku dpt offer murah utk menginap di situ, hanya RM348 utk 1 malam perlu aku bayar bagi Premier Travelers Palm Villa sedangkan kalau diikutkan harga sebenar nyer adalah RM754 (tidak termasuk tax) utk 1 mlm. Maka aku terus book utk 2 mlm.

Dan..

Tiba di sana, sekali lagi ALLAH SWT turunkan sedikit lagi nikmat dunia utk kami..
#Syukur padaMu Ya Allah..(niat utk suprisekan incik suami terus menjadi kejutan pada diri sendiri)#

Kami telah di beri villa yang lebih besar akibat kelewatan mereka menyediakan villa kecil kami.Walaupun aku tidak mengharapkan apa-apa semasa kelewatan itu berlaku kerana aku paham waktu cuti sekolah memang orang ramai giler!Bagaikan 1 pesta!

Okey fine....panjang giler mukadimah mak jemah nie!Datang plak bnyk idea nak buat karangan pagi-pagi buta nie..Aku paham..takde org nak baca entry panjang giler, korang lebih suka tgk gambar kan?Ngaku je la sebab aku pun mcm tu jugak..hahahaa...

Ok, ok..jom cuci mata la!

Lobby *diambil pada waktu mlm*

Waiting area *juga diwaktu mlm*

view dari lobby

saujana mata memandang

Canary Palm Villa











From balkoni

Okey lah..nak stop dulu, nanti la sambung lagi..tetibe hilang plak idea biler tengok gambar banyak giler..kehkehkehkeh..*salahkan hormon lagik!* :D


nota kaki : already miss Golden Palm Tree...

47 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

bujal X said...

rezeki baby tu~~~

MAZLIZA ABD RAZAK said...

cantik..
bestnya :)

mama leen said...

wow best..

Lan Careno said...

wooo... nak kena terjah ni... cepat2 review lagik...

Tihara said...

seronoknya :)

Sharinginfoz said...

memang cantik temoat ni, pernak menginap sini masa kursus, kalau pergi sendiri, fikir banyak kali

♥ Wina ♥ said...

best! best! best! best 100 kali! :)

Kakzakie said...

Sungguh tidak disangka ye Izwa nak bagi kejutan en hubby sendiri dpt kejutan yg indah... syukurlah.

Lynda Che Lah said...

cantik dan murah..boleh masuk list ni :)
cepat share lagi

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye...rietta pown check semalam...RM7++ trus tukar destinasi...hehehe...rezeki kan....mmg truja tgk picta semalam...xsabar nak tunggu sambungan...sebab rietta bca kt web dia...no outside food allow...

Aziela said...

Wah...barulah namanya honeymoon kan. Mak pak bilik lain...anak2 bilik lain. Katil pun nampak macam bestttt jer.. Uishh..best2. Kalaulaahhhh kita ni kaya raya...booking sebulan teruslah kat situ. Santai2 baca novel...dok berangan ngadap laut.. Walah...

*∽ IZAN ∽* said...

wow wow wow...!!! celebrate anniversarry kat villa memang superbb!
Sila post gambar byk2 lagi yekk.. idea menarik ni wat suprise hihihi

dya said...

tempt dia cm besh je akk..^^

Sidratul Muntaha said...

perghh..
bape duit satu bilik?!
nak try jugak gi

ashra said...

haha..klakar lah entry izwa...
=p malu ek saya ni?...keke

hepi sgt2 tau bila plan izwa tuk ed sangat2 buat dia teruja pada masanya.
cantik kan...saya pun takkan lupa kenangan kat sini.romantis gitu..walaupun den duk sehari je (sob sob)

sememangnya rezki kita kan izwa..dapat bilik besar gitu.mmg puas! alhamdulillah.....

btw,tahniah juga untuk pekerja cemerlang tu.semoga sukses dalam karier dan bahagia bersama keluarga terchentaaaa...... =p

Nieyl said...

wow!blh tahan gak yea harga dieee....

SSulieana said...

wowiii sonoknya...bila nk smpai nih!!!

Tina Othman said...

Cantiknya worth it ambik 2mlm kan

ieda immi said...

cantiknyeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Cho Zila said...

wowwww nak gak gi sini.. tapi mahal beno.. slalu tengokpun paling murah 450 - 500 jer.. alahai tak sabo nak tengok lagini...

Dee said...

opis kitorang buat teambuilding kt sini tp dept lainlah..my boss taknak sbb dia kata beach tak best..

tak sabar tgu sis update..nak tgk betul ke beach tak best..

Aida78 said...

salam waaahhh bestnya rezeki anak la tu tahniah.....kene boook lagi nieh...

adianiez AIDA said...

sgt berminat dgn tempat ni dah after tgk gambar hi hihi...

Mia Kassim said...

sangatlah cantik tempat tu....biliknya fuuhhh jeles aku tengo, teramatlah best....

Daddy Ziyyad said...

Wow!!! Untung la...discount banyak tu....beli thru Groupon ke?

nea lopah said...

best2..ada jugak tengok n3 ashra ari tu. Rezeki baby tu.

aizamia3 said...

cantik tempatnya..
rezeki baby.. ;)

Mimi Azirah said...

tengok gambar2 dlm entry nih berangan pulak kalo interior design rumah mcm nih...hahahaha

Mimi Azirah said...

done digi

Lydia Miza said...

Cantik sungguh. Mendamaikan hati yg berbunga2

Ayang Noorainie said...

bru teruja tgk gamba dh terstop...saba jek la mama iwa nih..

nnti cpt2 sambung yee..

Dhia Dirham said...

Wa cantik tempat tu

Papa Mifz said...

nampak sungguh selesa ruang dalam bilik hotel tuh...pasti tidur mimpi indah2 jer kan...:)

Hanis Azla said...

Salam izwa..

wah.. bestnya tempat tu.. katilnya nmpk empuk bangat..

LYAfrina said...

kagum.. cantik sgt view

Anis Athia said...

serious cantik tempat ni! akak booking hotel ni macam mane? terus call hotel tu ke?

Mrs Lurve said...

bestnya..bila nak dpt pegi sini

♥ ROS ♥ said...

Teringiinnnya tempt mcm ni... :p

Fiza Rahman said...

Memang teruja lah tgk gambar2 ni. Murah rejeki.

Bazilah (^0^) said...

bestnye! jeles jeles huhuhu

Masya said...

seronoknya dapat kesini....

Syaz Blackrose said...

best..best..best..

ZazaMyMoon said...

Rejeki anak.. ;)
Cantik2 view kawasan GPT..

::EIDA:: said...

huwaaaaaa.. cantiknyeeeeeeeeee

Marya Yusof said...

Kalau tgk dr atas, dr ruang udara mmg cantik sgt! Sesuailah dgn harganye tu... rezeki awak & anak2... aiissshhh... bilalah dpt jejakkan kaki ni...huhuhu

gps ryanna said...

Bestkan kat sini? Get all of these and more at YOUR getaway at Golden Palm Tree Iconic Resort & Spa at a discounted rate of more than 50% – only RM 350 nett!! Visit http://goldenpalmtreediscounts.blogspot.com/ and drop me a comment! Thank you!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang