thumbnail

Thursday, June 06, 2013

Golden Palm Tree, Sepang #2


Meh sambung...

Kat sana tak banyak aktiviti yang kami buat kecuali sibuk bergambar mcm org giler, merempit naik basikal & for sure la kan mandi pool siang malam sampai hitam legam..ohh aku tak mandi ye sebab kat sana kene pakai sut mandi kalo tak disuruh keluar..uhuk uhukss...tak terbayang mak buyong pakai baju mandi muslimah?!seksi ke seksa ntah..

The Pool








Pool yang cantik, menarik..


 Bukti kehitaman mereka..hahahaaa....

 Selepas mandi pool dari pagi sampai ke tengahari, kami lunch dan merayap dalam kawasan Golden Palm Tree.


drama sebabak anak & abah..

angin kuat giler!

Sembilu kasih Eady & Izwa bersama anak-anak.

Ye kami merempit naik basikal pusing kawasan..
Jangan tak caya aku berbasikal siap bawak syahmi!Padahal dah dekat 10 tahun tak naik basikal..hahaha..terkona-kona sane sini aku bawak basikal tu..kelakar pun ade mengahhhhhhhhh dah tentu la ade!Semput giler.....

Petang lepas asar kami ke pool sekali lagi & menunggu matahari terbenam...
Keindahan ciptaan Allah SWT yang kami nanti kan & impikan semasa mula-mula kawin..


Tempat lepak sementara menunggu matahari terbenam




Cantik kan?

Menaip entry ni pun dah rindu balik tempat nie..
Tempat ni adalah salah satu tempat idaman kami utk menginap, aman tenang damai semua bersatu dalam rasa..syukur alhamdulillah...

_________________________________________________________________

*pada yang tanye pasal makanan luar tak bleh bawak tu, boleh je..kitaorg siap bawak KFC lagi sebab anak-anak sibuk nak mkn KFC!huhuhu..lagipun Golden Palm Tree tu dekat sangat dengan tempat mkn Senandung Malam yang orang duk makan seafood glemer tu, ade medan selera sedekat jalan kaki je.
Pada yang tanye aku book mana, sila tgk kat sini ye..


nota kaki : balik dari sini bermulalah sesi berehat-rehat aku di rumah sehingga bersalin nanti..uhukss..uhukss...nak cuti lagi!

49 comments:

Mila Ahmad said...

Ala bestnye....

Nurzakiah Hanum said...

bestnya sis

With Julia said...

Sgt seronok tgk percutian happening satu keluarga kak...weeeeeeee seronok tgk gambar2 sis...rsa mcm bdn kt sana plak hahahha...nak booking gak pi hjg tahn bleh hehehhe :)

mama leen said...

wah bestnya... kalau camni sampai legam pun i sanggup... huhu

eLL said...

nak rasa berendam dlm pool gak...

Mrs Lurve said...

cantiknya...

Rozita said...

bestnya dik... kami punya anni pun bulan ni.. 7 thn lepas gak.. hihi.. kita sama la..
ingat nak book gak tadi tapi dia kata at least sebulan awal... ala ruginya terlepas..

PinKy MoMMa said...

yer mmg sgt dekat..dari snandung malam tu nampak dah tempat korang ddk tu ;)

sila la berehat kakak..nnt kakak kena kumpul tenaga nak beranak..walaupun czer..tenaga masih dperlukan ekekeke..

#samala kita perintah berkurung sudah huhu

JunAina said...

Bestnya pool dia...

Dee said...

infinity pool..mmg bestlah kan..dpt pulak tgk sunset..syok..

careno said...

terus terasa nak pegi situ sangat... huhuhu...

Qhaifa Nur said...

cantiknya...
terpegun jap..

Nieyl said...

keterujaan semakin memuncak melihat keseronokan akak ngan family holiday kat sane....smlm tgk romantika yusry n lisa pun kat cnie gak..hehehe~

Mimi Azirah said...

Best giler tpt nih

Mrs. Amad said...

kumpoi duit dr sekarang..nak buat surprise jgk...huhuhuhu..

♥ ROS ♥ said...

Bestnyer... Mahal nih :p

*∽ IZAN ∽* said...

Infiniti pool! sangattt cantekk!!

hati2 ye mak buyung main airr.. akak yg ngeri tengok uhuhuhu

Masni Syafie said...

bestnyer...belum pernah sampai lg di sini...doakan yer

Fiza Rahman said...

Boleh lagi bawa basikal tu ☺☺

Bestnya.

Aziela said...

Alhamdulillah...tercapai hasrat Izwa bersama yer.. Ishh...takut akak nak bayangkan mak buyung kayuh beskal. Bahaya tu dikkkk! Tapi org dolu2 lagi selamber kan...

Hanis Azla said...

Salam izwa..

wah.. bestnya pool dia.. kawasan sekeliling pun nampak sangat cozy..

Lynda Che Lah said...

pool infinity tu yang best!

Mia Kassim said...

bestnya tengo pool tu...kalau aku pun sure jadi badak berendam di situ..hehe

Kakzakie said...

Kakak tengok Syahmi dan Sufia berendam dlm air bukan main dah macam semua tu dia punya - happy betul mereka:)

ashra said...

ya allah.

salute la.naik beskal sarat2.hehe.kalu sy ngandung x brani,tp kalu luar waktu ngandung..hehe.feveret la kan

bestkan izwa.wpun duk cni x byk aktiviti,tetap tsenarai dlm tmpt plg best penah g.tmpt romantis wpun ank da deret2

uhuk.tah bila nk jejak lg ni.

Aisy Nasiha said...

nampak menarik betul...terutama tang pemandangan dan kolam renangnya ni...

NM02 said...

sila baca message fb

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

tertarik tgk swimming pool tu....

nea lopah said...

best nye..teringin pulak nak ke sana.

Kesuma Angsana said...

wah nampak best sgt kat sini !

uncle gedek said...

uncle rasa nak simpan janggut macam laki kamu lah pulak... nampak macho!

jeBateja said...

omak aiiii...best nya......jeles dah ni....

HeNRieTTa JoSe said...

Ooo ye ke....bleh kuar makan ok la...sebab rietta klu makan kt hotel, kdg kdg xkena ngn selera melayu....hehehe....alaa...kena pkai full suits erk utk swimming...xrelz rietta open pool cmtu...tpi bleh jerr bersantaian tunggu sunset....teruja nk msuk list thun nie...hehehe....

Papa Mifz said...

fuyoo cantiknya pool kat sana...!!

Masya said...

cantiknya....
terima kasih kongsikan info² blh bwk makanan dan ada tempat makan yg berhampiran dgn hotel ni..

Syaz Blackrose said...

seronoknyer.. geram sgt... best..

ZazaMyMoon said...

Nice view sis..
Kemain mak buyung kayuh beskal.. hehe hati2 yer ;)
Ada rejeki nnt nak pegi jg lah nanti ;)

Cik Puan Rara said...

waaaaaaaaaaaaaaa rara pon nk g sini annyversary nt.hehe

aizamia3 said...

rewards untuk diri sendiri.. ;)

ieda immi said...

cantiknyee
silap hb terjun terus ke laut tuu kan ekek ;)

::EIDA:: said...

nak kayuh basikal jugakkkkkkkkkk.. nk g time anniversary lah nnti. dekat pun dekat. hehehhee

Fyna Ahmad said...

seronoknya tengok gambar-gambar tue. teringin hendak bercuti juga.

hana hadi said...

owh. sebelah kolam tu laut.. mcm bersambung plak

ayut said...

pernah dgr tmpt ni...best2x...sesekali bercuti mmg sgt best :)

kiera'sakura said...

pool dia kat atas bawah tue laut ek. cantiknyeeeeeeeee

klu kira suruh bawak basikal tue baru kayuh berapa kayuh dah surrender kot hahahahahaha :p

Marya Yusof said...

Izwa,

Actually, this is one of my dream place to go in Msia... sblm ni dok tgk dlm majalah MAS (Going Places)... mmg awesome tmpt ni! :D

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

aduiyai ..cantiknya tempat ni ...bila la dapat merasa pergi :)

Zana Adieyza said...

perrrggghhhhh, seronoknya tempat ni kak.. pool dia menarik la.. kalau dpt tgk matahari terbenam tu, lagilah best kan.. syok!!

Zizie Zack said...

zizie ingatkan, boleh berenang sampai ke laut tadi... hehehe. owh.. rupa2nya ke sini sebelum anak ke-3 ye kak.. patut la si baby tu takde dalam gambar.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang