thumbnail

Tuesday, June 11, 2013

Oh Heaven...!


Dalam fasa malas yang teramat sangat >_<
Apa yang ada dalam otak ialah : tido, bantal...tido, bantal..oh heaven nyer...(kalau dpt skrg nie) !!

Tapi

Apakan daya...tanggungjawab, amanah masih lagi perlu dilakukan, perlu dijalankan seperti biase walaupun tahap nak seret kaki bila berjalan..(nampak tak betapa tahap malas aku yang teramat sangat?)

Kerana

Sekarang ni aku dalam fasa susah tido mlm, tidak lena tido malam kerana sakit belakang, sakit pinggang & sakit tulang punggung...juga fasa bangun beberapa kali di waktu malam hanya untuk ke bilik air...

Lagi

5-6 minggu sahaja lagi untuk aku kuatkan semangat ini, untuk aku kuatkan diri ini

Dan

Selepas ini aku juga terpaksa kuatkan diri, jayakan diri dalam berpantang sakit di-czer di bulan puasa, di bulan raya juga nekadkan diri dalam misi menyusukan anak sehingga ke usia dia 2 tahun seperti abang & kakak dia dahulu..

Doakan

Aku & anak selamat, sihat, sempurna dalam menempuh dugaan yang baru sedikit ALLAH SWT bagi ini..


nota kaki : entry tanpa perasaan.... T_T

45 comments:

duniafana said...

saya doakan ya...

Kakcik said...

Semoga Allah memberikanmu kekuatan dan Dia juga yang akan mempermudahkan segalanya...

Mia Kassim said...

Semoga mama dan baby baik2 jak....sangat paham perasaan bila perut tengah membesar tu...memang tak selesa langsung tapi bila baby dah keluar amat berbaloi kan.... :D

Kakzakie said...

Utk mendapat nikmat indah yg panjang sedikit ujian terpaksa dilalui.

Moga terus dipermudahkan Izwa, kakak doa dari jauh.

NM02 said...

namun pengalaman sebegini adalah indah sekali....

Syaz Blackrose said...

Semoga selamat semuanya...

Fiza Rahman said...

In shaa allah...Smoga di permudahkan olehNYA. Bila fasa² terakhir ni memang agak mencabar juga.

Nurzakiah Hanum said...

saya selalu doakan sis

♥ Wina ♥ said...

eeerrr terflash back time ku mengandung pulak adudududuu

I feel youuuuu :)

Hanis Azla said...

Salam izwa..

amin untuk semua doa yang baik2 tu.. take care ya izwa!

Tina Othman said...

Tahap seret kak8 dah ye izwa

Mila Ahmad said...

Semoga dipermudahkan urusan :)

PinKy MoMMa said...

tak pe sakit yg mengembirakan bila dapat tengok anak..sabar ye kakak..kakak boleh! hikhikhik

mamyharraz said...

semoga Allah permudahkan segalanya utk awk.amin.

Nieyl said...

Insya'Allah...
nieyl doakan semoga semua nyer selamat...Aminnnn...:)

fairus mohamad noor said...

Amin..semoga selamat sumenye

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Saya doakan Semoga semuanya o.k..Insyaallah.....

RamRamCute said...

Insyaallah semoga kamu sihat selalu ye Izwa...banyakkan berdoa dan berzikir :-)

Dee said...

selepas tu fasa mengganti puasa..xpelah sis..demi anak - rezeki yang tak ternilai tu..seksa ni tak seberapa dibandingkan dengan mereka2 yg masih belum dikurniakan anak :)

faraherda.razalan said...

Moga semuanya dlm keadaan baik ya?

eLL said...

semoga dipermudahkan semuanya kak...

Nini D.. said...

ceaser ke nanti?..apsal?..yg sebelum ni pon ceaser ke?

Cik Anita said...

Semoga segala urusan dipermudahkan. InsyaAllah :)

wahida said...

go izwa go...

Daddy Ziyyad said...

Bertabah lah...
wife saya Caesar 12 Julai ni

Dhia Dirham said...

Moga semuanya berjalan dengan lancar.

AdaM Hawa said...

menghitung hari.. Semoga dipermudahkan segalanya..

ainnoraini said...

aminnn..semoga allah permudahkan segala urusan..

With Julia said...

Aminnnnn...susukan anak sehingga umur dua tahun....aminnnn

Kathy Tuah said...

amin..semoga dipermudahkan segala2nya :)

Zana Adieyza said...

zana doakan semuanya dipermudahkan Allah.. niat utk menyusukan anak sampai umur 2 thn tu sgt2 membuatkan zana respect dekat semua ibu2 kat luar sana yg mmg berusaha utk capai impian tu.. besar pengorbanan tu kak..

ashra said...

tak sbr tgu gaks bb izwa
insyaallah,nk visit :)

Kesuma Angsana said...

moga dipermudahkan terus yer !

aizamia3 said...

InsyaAllah.. moga dipermudahkanNYA..

mama leen said...

sabar banyak ye.. :).. banyak pahala tu

hayati hashim said...

Pengorbanan untuk sesuatu yg indah. Semoga diberi kekuatan dan ketabahan..

Papa Mifz said...

semoga semuanya dipermudahkan oleh-Nya...amin...

HeNRieTTa JoSe said...

Sabar yea....rietta doakan yg terbaek sahaja.....hmmm...lamer juga lg tu....errr...dah start cuti ke?

Gieyana said...

Moga semuanya ok k..:)

Kancil 8349 said...

semoga selamat semuanya dan dipermudahkan

the malay male said...

kalau pergi ke kedai jual barang baby atau utk ibu mengandung, ada jual maternity pillow, elok digunakan untuk ibu mengandung sebagai sokongan tulang belakang.

are_lin@yu said...

moga dipermudahkan ya sis ;-)

sal ya said...

doakan yang terbaik. semoga dipermudahkan semuanya.

QasehnyaRania said...

semoga dipermudhkan ye kak

Mas Zull said...

assalamualaikum mrs.eady...semoga dipermudahkan semuanya...;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang