thumbnail

Monday, June 24, 2013

Pemberian Istimewa


Ehemmm...skrg aku bukan lagi pengguna BB, skrg aku pengguna Apple (walaupun aku yang paling ketinggalan zaman..hahahaa..!!)

Ehemm lagi...gift dari incik suami sempena anniversary & baby gift..i loikeee...sebenar nyer aku cuma minta tempat mandi baby yang baring tu!
Apa pun alhamdulillah walaupun hanya 4S sahaja :) TQ hubby!~ love u to the max!

Ohh .. yang ni pun gift dari DIA & dia juga nie..

:: Sufiya Irdina & Syahmi Irsyad ::

Tak sabar nak tunggu gift yang ke-3 bln depan...!
Err...tempat mandi baby tu tetap tak dpt lagik!adesss...

p/s : kak Eye Nee blog akak ade malware!tak bleh masuk laaa....dah seminggu!


nota kaki : dah ready utk bln dpn nie :)

38 comments:

♥ Wina ♥ said...

ohhh yeahhhh!

welcome to the club darlink!

jom facetime hikhikhikk

Nurzakiah Hanum said...

so sweet

fairus mohamad noor said...

haha..cantik rambut..

Fiza Rahman said...

So sweet. Bestnya dpt iphone ☺☺. Tak sabar nak tgk hadiah ketiga tu nanti.

Syaz Blackrose said...

bestnyer.. dpt iphone.. nak hadiah gak hahaha

Lulu Caldina said...

welcome to the club :) gambar lah, nak tgk :)

faraherda.razalan said...

Ololololo...comel betul 2 beradik tu.

Mama Vogue said...

Wee.. bestnyer..! Comel betul 2 orang nih ngan rambut gitu :)

Dee said...

cutenya dua beradik tu..bestlah kan dpt phone free..hihihi..

PinKy MoMMa said...

comel jer bebudak tu pakai rambut pelesuu hehehe..kak samalah kite kak, bekas mandi baby tak de lagi ni :P

Kakzakie said...

Amboi Syahmi dan Sufiya macam kumpulan rockerlah autie tengok.

RamRamCute said...

Welcome to the club..selamat menjadi warga "iphone user"... besen mandi boleh dapat anytime izwa...insyaallah dapatlah tu ..dun worry :-)

Masni Syafie said...

4s is better than kolam mandi...hehhee
boleh cuba lagi..hehe

ashra said...

wah.best2 :)
hehehe.hadiah k3 tu baby ke3 la kan.ke dpt hadiah lain sempena bb da lahir laks
:p byk tol hadiah!!

MRS. K said...

mana gambar ipong nye? hehee

Cho Zila said...

akakpun ketinggalan zaman orang dah lamapun kita baru lagikan.. nak buat camner... tapi yang penting hadiah dari si diakan...
ala comeljer budak dua orangtu.. kiranya diaorang tak kisahpun pakai cam gitu .. baguihler...

Qhaifa Nur said...

comelnya pakai rambut gitu...
dapat hadiah, best...

Aimaniman Ezaiza said...

bestnya dapat hadiah mahal... kalau akak, mandian baby tu cancel, akak nak hadiah lagiiiiiiiiiiiiiii mahal jer..

Amanda Suria said...

Amboi...sengih sampai ke telinga eh nok..

Mas Zull said...

assalamualaikum mrs.eady...comel jer 2 beradik tu hehehee...;)

Nieyl said...

wah!best nyer.. :)

Umie Artoqiemie said...

lepas ni update blog gune 4s la ye hehe... rindu plak 4s yg hilang *tetibe*

adianiez AIDA said...

best!!!
bukan calang2 hadiah ~ 4s lagik...

Mia Kassim said...

comel jak dorang ni....hehe

Kesuma Angsana said...

wah seronoklah yer !

Papa Mifz said...

wah dapat Iphone tuh , baiknya si suami...:)

ieda immi said...

bagusnyeee
best2 ..;)

Knor said...

rezeki tuh..tuah bdn..comel anak2 tu..

aizamia3 said...

boleh layan masa dalam pantang nanti.. ;)

Alin Marlini said...

rezki berlipat ganda..alhamdulillah

LiLy @ MaMaQiStInA said...

alolo..comeii dua beradik ni.. ^^

the malay male said...

hadiah sebagai tanda diri dihargai :-)

Aisy Nasiha said...

Bestnya dapat hadiah i phone daripada suami tersayang... Baby tak sabar dh nk jumpa mama dia tu..

Rose Azadir said...

Salam, sy follow blog sis n sis follow blog sy yer...jemput masuk ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com untuk mendapatkan harga istimewa untuk produk Shaklee. TQ for your support.

Bitt (double IS) said...

rambat afro circus! i like to moving2...hehehe

Kancil 8349 said...

terbaik

[sutera kasih] said...

sweetnya..best dpt iphone, blh blogging puas2 hehe

Qasey Honey said...

insyallah dear..bestkn dpt gift dr org tsyg..rasa dihrgai sgt2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang