thumbnail

Tuesday, June 04, 2013

Teaser : Golden Palm Tree, Sepang





Nanti la ye cerita..kerja tgh bnyk lagi nie.
Baru masuk office walaupun sepatut nyer boleh balik dah....


nota kaki : tunggu ye...tunggu....

24 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bestnya
mahal nie

Fiza Rahman said...

Amboi...awal betul WW nya yer ☺☺

Dah tgk gambar kat FB. Bestnya.

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

wahhh...best ni ......:)

ieda immi said...

yes2 ... tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

4feet8 said...

izwa.
saya pun pergi last week.
jemputan TNB. ;)

Daddy Ziyyad said...

saya jadi bingung jap, hari ni hari rabu ke selasa? ahahahaha..

best nya cuti2 kat tempat mewah ni...:)

Mila Ahmad said...

tak sabar nak baca reviewnya. cantiknyaaaaa

ZazaMyMoon said...

tak sabaq nak tunggu ;)

intanfirdaus247 said...

salam tuan tanah kedaung..heheh...wah bestnya..damai ja rasa

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

waaa, best ni!
apdet laju2 okeh!
tingin sangat nk cek-in sini semalam dua...

Qhaifa Nur said...

kalau tengok dari atas cantiknya...

Dee said...

mmg best..nak2 mahalkan..hehehe..

♥ Wina ♥ said...

nak lagi...nak lagi...nak lagi lalalalaaa :)

PinKy MoMMa said...

patut lah dapat pekerja cemerlang larlingku ni..patut boleh balik pun masuk wat keje huhu...tabik!

take ur time kakak (nak jugek kakak hahaha)

HeNRieTTa JoSe said...

Xsabar nk tunggu...sebab gmbar dia sgt menarik perhatian....

Aziela said...

Takper...kami sabar menunggu.

Qasey Honey said...

tetiba jadi tringin nk ke stu skrg ni..hehe

PoohGumux said...

nt kongsi ye ..cam best je ni

Ratu Hatiku said...

Bestnya...

Eye_nee said...

Tgk gambar intro jer dah tahu cerita yg manis2 saja ni bakal menyusul...

Cik Anita said...

mesti best!!! teringin nak honeymoon sini suatu hari nanti.. hehe

che mid said...

Pi cepat buat keje, nanti buat entri pulak k..

BUNDA a.k.a KN said...

assalam,

bestnyer ..

Julia Johari said...

waaaaaaaaaaa kakak kita nak holiday sini...bestttttttt...nanti akak story tau cm ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang