thumbnail

Friday, July 19, 2013

Entry Terakhir..


Entry Terakhir??Terkejut mak dengan tajuk sendiri..ha..ha..ha...

Ye la hari ni dah jumaat kan, next week insya Allah nak deliver baby dah :) *taksabar!!* jadi mungkin akan ambil masa sikit kot nak update kat sini. Lagi pulak minggu-minggu pertama selepas c-zer tak berapa nak ade kederat kan so paham-paham la kan..

Kat umah tu ipad ade, laptop ade tapi kerajinan yang tak berapa nak ade lagi-lagi pulak sampai sekarang gambar still tak boleh di upload dari ipad..grrrr...ke aku yang tak pandai lagi ni?Err..sape boleh ajar ku update blog dengan gambar sekali dari Iphone?

So..di hari baik bulan baik ni, aku nak minta ampun maaf sekiranya aku ada tersalah kata, tersalah komen semasa BW ke blog-blog korang ye (mcm raya pulak..hihihii...), doa-doakan kami (aku & baby) ye..Semoga segala urusan kami berjalan dengan lancar, mudah & kami sihat sejahtera hendak nyer..(amin!~)

*Apa perasaan yang melanda sekarang ni tak dapat nak digambarkan..bercampur aduk.Teruja, gementar, seram, gembira, takut semua ada..*


nota kaki : entry terakhir aku untuk minggu ni & minggu depan..kalau ade kelapangan aku akan update ye :)


56 comments:

Asyifa Mustaffa said...

Izwa...semoga selamat mummy n babynya ye..moga dipermudahkan segalanya...

Nurzakiah Hanum said...

take care

PinKy MoMMa said...

haper ke sedih ayt mu ni mek wa..moga selamat smuanyer..insyaAllah..jgn lupa share pengalaman nnt ye hehehe

nea lopah said...

Insyaallah..semoga semua nya selamat.

mama leen said...

semoga semuanya selamat

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Semoga semuanya selamat dan dipermudahkan Insyaalllah...amin

Kakzakie said...

Doa kakak mengiringi perjuangan hebat Izwa. Moga semuanya dipermudahkan olehNya dan beroleh kegembiraan berganda jadinya.

SSulieana said...

Insha Allah...semoga Allah permudahkan urusan mu...

aizamia3 said...

InsyaAllah.. moga dipermudahkanNYA..
moga ibu dan baby sihat hendakNYA..

Eye_nee said...

Beb jaga diri yer...semoga Allah permudahkan segalanya buat kamu...LUV yaaaa....

Ratu Hatiku said...

Wah....x sabar nak tgk bby Izwa.. semoga dipermudahkan segalanya ya.. Amin

♥ Wina ♥ said...

pakai iphone senang je..install app Blogger dulu pas tu updatelah mcm biasa sekali dgn gambar hikssss!

Tina Othman said...

Good luck Izwa moga selamat semuanya

pena rozie said...

Jgn lupe upload pic anak yer. Nak tengok.....

diana said...

rasanya kalau guna aplikasi blogger yang kita donlod tu boleh upload gambar sekali.kalau buka blogger guna browser macam biasa macam kat komputer ni memang tak boleh..

Aziela said...

Semoga Iza, baby, anak2, hubby dan seluruh keluarga beroleh perjalanan yang mudah dan beroleh kegembiraan dalam bulan Ramadhan yang mulia nie.

Be strong yer dikkk... You can do it. Chaiyokk!

SYANI said...

Sama2 la kita bermaafan... Harap semuanya dipermudahkan ye.. Semoga selamat semuanya...

Qashmere said...

Semoga selamat ibu dan anak. Dan dipermudahkan olehNya. InsyaAlllah. Amin

Qashmere said...

Semoga selamat ibu dan anak. Dan dipermudahkan olehNya. InsyaAlllah. Amin

Ayang Noorainie said...

nnti kluar entry baru, entry pasal bby comell ..:D

RamRamCute said...

Semoga selamat semuanya dan selamt berjuang dan selamat juga menjalani tempoh bepantang Izwa. All the best dan tak care!

p/s: jgn lupa post up gambar baby baru ye!

Aida Salleh said...

semoga dipermudahkan oleh Allah. Insyaallah...

Nieyl said...

Gud Luck kak..
Semoga semua nyer selamat..Aminnnn..

NM03 said...

ngko dah tak keje ke nok minggu depan. selamat berslain lah ye.. moga dipermudahkan segala urusan.

klu boleh sabar, tunggu le 25hb, sama beday ngan aku. hahahaha

serbuk roti tu aku beli kat cold storage, kat pasaraya memaner pun ade jual. kat kedai jual bahan2 buat kek/kuih pun hado.. selamat mencoba!

Fiza Rahman said...

Semoga dipermudahkan olehNYA. Good luck ☺☺

Sima said...

Salam. Izwa, moga semuanya dipermudahkan untukmu! Amin... take care ye dear :D

sasha @ mumyalyaqil said...

semoga semuanya selamat..gud luck beb :)

Kesuma Angsana said...

apapun moga dipermudahkan semua & jaga diri yer !

faraherda.razalan said...

Moga Allah permudahkan Izwa ye? Good luck!

Ema Johari said...

moga dipermudahkan..dan selamat melahirkan

Kella said...

ouh.. dah nak bersalin yaa... =D terujanya kita rasa...
saya doakan urusan kak dipermudahkan dan ibu dan baby selamat hendaknya..
waaa...mesti best.. dapat cium bau baby.. bau syurga...
saya tumpang gembira... =)

Cik Kumbang said...

Semoga dipermudahkan oleh-Nya and
Semoga akak comel & baby montel selamat wink! :)

maszmadi said...

moga semuanya selamat ye izwa.....

lieyalatif said...

jg diri...

~ yus ~ said...

semoga di permudahkan semuanya ya Izwa

Siti Asiah said...

semoga dipermudahkan segalanya...:)

Mila Ahmad said...

Semoga semua berjalan dengan lancar.

Mia Kassim said...

Semoga semuanya dipermudahkan olehNya....amin

Amy said...

Assalam, dah nak bersalin yek??,
Akak nak sampaikan petua yang diberi
oleh ustaz Dr.Haron Din, Insya Allah
berhasil...makin nak dekat bersalin kena makan kurma 7 biji satu hari, dan amalkan minum jus kurma...sekarang bulan ramadhan, berlambak buah kurma dan jus kurma pun dah ada yang ready made..minum dan makan Insya Allah. Berdasarkan pengalaman akak sendiri. Semuga Izwa dipermudahkan, Aminnnn.!!!

Qhaifa Nur said...

moga dipermudahkan segalanya...
take care...

Puan Awin said...

hope akak n baby selamat & sihat ye...

Cik Eka said...

semoga selamat semuanya...amin

ashra said...

izwa,
mudahan semua urusan berjalan lancar ye..
mudahan ada rezki ingin ku ketemu mu.insyaallah.....akan cuba usahakan..hehe

yay..tak sabar tunggu baby!!!

Ibu Lala said...

Moga dipermudahkan segalanya. Update blog guna ipone lagi senang. Install je applikasi blogger tu kat app store. Kdg sy pun update blog dgn ipad je. Malas nak on pc atau laptop

LiLy @ MaMaQiStInA said...

semoga dipermudahkan segalanye..Take Care..!

the malay male said...

semoga dipermudahkan.

eda_ej said...

take care dier.. selawat banyak2..

kay_are said...

semoga sume nye akan selamat.. amin.. =)

Tihara said...

moga selamat insha Allah

Kancil 8349 said...

tahniah dan semoga dipermudahkan rezeki

ieda immi said...

samalah kita dik ..
semoga selamat ke kelahiran ye izwa ..

akak lak x sabar nie ekke ;)

kiera'sakura said...

akakkkkk jaga diri tau. kira doakan moga semuanya selamat. mama dan baby nya sekali. amin

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

moga dipermudahkan urusan..moga sis and baby selamat..insyaallah...

wahida said...

aku tak sabar nak tgk baby ko nok!!

gud luck dear!! semoga semuanya dipermudahkan...amin...

AdaM Hawa said...

semoga dipermudahkan segalanya..

sal ya said...

selamat la hendaknya ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang