thumbnail

Wednesday, July 10, 2013

Ini Tidak Adil!


Ini tidak adil!
Ini tidak adil...tidak adil bagimu....lalalalalalalaa... :)

Rasa bersalah pulak bila org komen kat sini tapi aku sekadar silent reader je kat blog korang smlm...serius ckp smlm mmg takde idea langsung utk mengomen..ketandusan kata!

Rasa sangat tidak adil pulak kat semua yg komen kat sini...sory!

Tengah usaha utk merajinkan diri dlm usaha mengomen sedangkan memang tengah kerah tenanga selesaikan kerja kat office nie.Takut tiba-tiba tersakit nak bersalin, kerja yang banyak ni tertinggal dekat orang yang kene amik alih..ade 1 tray lagi utk diselesaikan..
*smlm mmg ade mild kontraksion!doktor siap suruh readykan diri sebab bila-bila mase je boleh deliver nie..huhuhuu.. >_< Baby..sabar sikit boleh tak?Tunggu lagi 2 minggu ye baby....*

Tapi tak sangka pulak dlm malas-malas, dlm tak ber-update rajin pulak Nuffnang bagi blog ni 5 BE sekaligus..


TQ Nuffnang! :) TQ kat korang jugak sebab sudi singgah sini.
Akan aku cuba sedaya upaya untuk merajinkan diri utk sehari dua nie ye..hehehehe...


nota kaki : 1st time berpuasa dalam keadaan sarat barat :)

39 comments:

Nurzakiah Hanum said...

is ok sis

Jueliza Jamani said...

alahai asal ni.. bestnya tgk nuffnang dia.. den ni ha seketui tak dak.. huhuhuhu

KY Atie said...

tak apalah, kita org faham...heee

baikkan hati pakcik nufnang..

Salam Ramadhan dan selamat menunaikan ibadah puasa

Eye_nee said...

rezeki dtg dibulan ramadhan....tak komen tak apa asal jengah dan jenguk dah kira bagussss...

Fiza Rahman said...

Tahniah.

ZazaMyMoon said...

Congrats.. ;)

♥ Wina ♥ said...

wahhh hebat!

pape jgn lupa update ai ye...nak datang visit! tak kire! *sambil hentak kaki :) :)

Kesuma Angsana said...

rezeki tu... & salam 1 ramadhan..

Nanung Nur Zula said...

luar biasa

Asyifa Mustaffa said...

dah nak bersalin ye....hehe...
tahniah be tu...:-)

Ema Johari said...

dah tak lama tu...selamat berpuasa..

lieyalatif said...

waweee!! masyuk tuh..

Nieyl said...

rezeki....

Cik Puan Rara said...

hehehehe best nya! tahniah kak.banyak tu amount.tahun lepas saya yg sarat.tahun ni akk lak.hehe

aiin baharom said...

best nye

wahida said...

tahniah nok...banyak duit raya ko tahun ni...kacing kacing...

Ratu Hatiku said...

Tahniah :)

Qhaifa Nur said...

alhamdulillah, rezeki...

Aziela said...

alhamdulillah...rezeki baby

Salam Yahya said...

bestnye....banyak tul BE, rezeki anak tu....
my wife pun nak deliver bulan nie gak....due 25 tp dah start sakit2....rasanya awal kot baby kuar

ashra said...

Rezeki baby..hehe..

Takpe izwa...rehat rehat kan diri....layannnnn je mood..hehe
Sok baby da lahir,lagi bz kan.... :)

fairus mohamad noor said...

salam 1 ramadhan&selamat berpuasa..

Amanda Suria said...

Tahniah..puasa jugak ke nok..if x tahan jgn teruskan ye...takut mudarat...

RamRamCute said...

tahniah

faraherda.razalan said...

Rejeki baby tu!

Kella said...

ouh.. ini la BE yang dimaksudkan tu ya.. ok.. =)

Tina Othman said...

Selamat berpuasa izwa

Wah dah false alarm tu kena ready lah

NM02 said...

moga larat sampai penghujung ramadhan. in shaa Allah

aizamia3 said...

Rezeki bakal baby.. ;)
Moga kuat sehingga tiba masanya..

Nor Salmi said...

Banyaknya dapat BE.. Tahniah!

Daddy Ziyyad said...

Rezeki Ramadan tu...

Semoga dipermudahkan urusan bersalin nya...Insya Allah...

Selamat menyambut Ramadan..

HeNRieTTa JoSe said...

Tahniah dpt byk BE....lg dua minggu yea....take care....

LYAfrina said...

weee..skali datang tu bertimpa-timpa.. rezeki bulanmulia..duit raya dari nuff ni..

salam ramadhan dr lya sekeluarga.. smoga sgala amalan kt diterimanya..amin

jeBateja said...

Semoga segalanya berjalan dgn lancar......

Mas Zull said...

assalamualaikum mrs.eady...rezeki baby tu...:)

PinKy MoMMa said...

pasni boleh cash out belanja ai makan cheese nan boleh dok? hahaha sempat lagi nak pikir makan..

Remy hazza said...

wow...rezeki baby tu kak.... lima sekali gus.....

Myra Jay said...

Nuffnang memang tengah baik hati sekarang ni kan :)

Apapun tahniah ye :)

Mimi Azirah said...

Tahniah...nuffnang memg bgus...rmi yg dot be skang nih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang