thumbnail

Tuesday, July 30, 2013

Kakak Ade..Jgn Nangis!


"Kakak ade..jaaaaangan nangis!Kakak ade..jaaangan nangis!"

Ni la lagu yang hari-hari Sufiya nyanyi kat adik dia :) balik taska terus terpa cari adik!Nyanyi-nyanyi walaupun adik tu tengah tido!Ha..ha..ha...

Mane dia dpt lagu tu ntah..tapi start balik taska haritu dpt dah lirik baru ni :)

Kakak Sufiya, Abg Syahmi & Baby Syakirah


Yang syok nyer si adik ni walaupun abg Syahmi & kakak Sufiya terjerit terpekik bergaduh bermain sekali pun tetaplah lena je tido. Semua anak-anak sama mcm ni waktu dlm pantang dulu, tak bnyk ragam.

nota kaki : mama pun bnyk masa tgk tv sambil baring-baring!he..he..he..

47 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

comeiii.....uiks...kakak ada yea....hehehe....

psss...klu sudi, emelkan rietta nama dan alamat pengeposan....di henrietta3321@gmail.com

mama leen said...

ala comey2... kakak sayang adik tu.. bagus2

Qhaifa Nur said...

syukur..anak tak banyak ragam...

pena rozie said...

Syonyer die tido.....

Jueliza Jamani said...

comeinyaaaa...

Qashmere said...

Tahniah!. Best nya ada baby

Qashmere said...

Tahniah!. Best nya ada baby

SYANI said...

Pandai kakak jaga adik..hehehe

Mila Ahmad said...

Alolololo sayang adik sayang adik

Eye_nee said...

Comel lah kakak nyanyi mcm tu...

baguslah anak2 kamu tak meragam sis...2 putri akk.. sulung dan tengah...Nauzubillah..masa pantg ...meragammm..mcm nak meroyan akk dibuatnya...

Fiza Rahman said...

So sweet. Mcm mana agaknya lenggok lagu ti izwa. Rakan lah,..nak dgr ☺☺

Zul Fattah said...

kakak nak dodoi adik dia la tu.. lena ja dia tido..

AdaM Hawa said...

cutenya Syakirah ni.. anak-anak izwa semua comel-comel belaka..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

alololo..so sweet la kakak :)

ashra said...

sgt chumel.....sayang kajaj abg pada syakira ya..ninti jd geng kamcing ni

hehe

Ayang Noorainie said...

samelah time pantang dulu..susu tido susu tido..nangis pon sbb berak, pmpers bsh n nak susu...heaven btol..

mama pon sempat gentel kuih raya tauu..itu kejadian thun lps yee..:D

Kakzakie said...

Naluri kakak dan abang dah mengalir dlm diri. Blood is thicker than water Izwa. Nampak mereka ceria semunya. Kakak SUKA sangat:)

RamRamCute said...

owh..seronoknya si kakak dan abang....
baik baby syakirah tidur aje...Geramm tengok tiga2 anak izwa ni..

Amanda Suria said...

Good girl baby Shakirah...mama siap boleh santai2...

intanfirdaus247 said...

ala tomei tomei..kakak yang penyayang…hehe..

Kesuma Angsana said...

ala2 comel2 nyer !

rina mazlan said...

Omey omey baby n syakira...

Sidratul Muntaha said...

alololo
penyayang sungguh kakak

Nieyl said...

wah~so sweet...:)

wahida said...

comel semuanya...mesti sweet sufiya nyanyi tu...

mudah anak2 ko..tak banyak ragam...

Aziela said...

Aduhai comelnyaaaaaaa.... malam2 pun dia tido nyenyak yer Izwa.

Nurzakiah Hanum said...

SELAMAT TENGAHARI
ANUM BR LEPAS HBS EXAM
SINGGAH SINI LU

Nazayiena Ayiena said...

Comelnya bb,tahniah Izwa.....

Ibu Lala said...

alo lo lo..pandainye kakak ni. cium pipi sikit. nak cium pipi bb jugak la. ermm wangi...

ieda immi said...

amboiii ibu baring2 yee ekkee

dikk syakirah meragam tak malam dik ?

Dee said...

masih xleh tgk gambar...mencikkk..

NM03 said...

sama la ngan qausar noks. time dalam pantang mmg baekkkkkkk sgt. dah dekat setahun lagi baekkkkkkkkkk peel dia. hehehe

shark said...

Syg betul akak kt adik ni.,
Btuah adik..
Lpas ni akak ler jaga adik.
Mama goyang kaki tgk tv.
Hehe:-)

Ema Johari said...

anak yang bak dan mudah dijaga

Hanis Azla said...

Salam izwa..

alolor.. sangat comel dan penyayang sungguh kakak sufiya tu.. dalam pantang mmg sellau baby tak banyak ragam.. itu yang rasa best tu he..he..

~AmyLiana86~ said...

ala comel...teringat kat adam masa baru lahir.. =)

LYAfrina said...

sweetnyer kakak.. pndai pujuk adik.. comey sgt2 baby ;-)

mamawana said...

Kakak yg pandai lagi comel...

Aisy Nasiha said...

So sweet adik beradik penyayang macam ni. Tulah agaknya sesuai umo 4 tahun dpt adik..diorang dah mula faham dan tak dengki rebut kasih sayang mak ayah..

Kancil 8349 said...

tahniah...comelnya

kiera'sakura said...

wahhhhh nama kita sama la wahai budak comei. hihihi

PinKy MoMMa said...

dia tunggu mak dia tak nyanyi2..mehla kakak nyanyi..nasib baik adik pasrah hahaha..

bagus ni..kakak yg baik ;)

are_lin@yu said...

alahai cmelnya bby slmt berpantang dear ;-)

Mimi Azirah said...

alahai comelnye bby

Cik Puan Rara said...

haiii rindu nya nk cium baby.sedapnyaaaa~

aizamia3 said...

Alhamdulillah sangat senang menjaganya.. tak macam dak Nuha masa dalam pantang.. ;)

♥ ROS ♥ said...

Baiknya kakak.. Hhehhee.. Anak ros yg 1st tu, time ok dia ok..time xok mau jgak digigit :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang