thumbnail

Friday, July 26, 2013

Nama Saya..


Hai aunty-aunty, hai uncle-uncle..hari ni saya dah 7 hari!
Abah mama saya dah letak nama saya :)
Dan...nama saya ialah :

Syakirah Irneena Bt Suhaidi

Utk pengetahuan semua nama saya dipilih oleh abang saya yang minat gila dgn kakak rambut putih dlm The Voice tu!Tau sape?Tuuu..penyanyi Shakira tu!hihihiii...

Dan..nama saya, abah mama pilih sebab ade sorg aunty ni anak dia sgt-sgt-sgt comel yang mana nama kakak tu Syakirah..aunty tu nama aunty Wina tau! (Uhh..mama saya tak bleh link kan pulakss..)

Psstt..aunty Wina ni pun cun tau mcm heroin hindustan..he he he..

nota kaki : call me Syakirah ye! :)

35 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

hai Syakirah meh auntie ross kiss pipi bam-bam tu sikit ...grrr...grrrr.. misti wangi je bau baby :)

PinKy MoMMa said...

comel syakirah..muncung muncung sedap sangat tido hehehe..mcm2 nama dah dalam simpanan..akhirnya ni nama awak bb :)

moga jadi anak yg solehah ye syg..

Nurzakiah Hanum said...

salam nuzul al-quran
salam jumaat
singgah pagi

Dee said...

syakirah..syakirah..wah..tapi sejak u update pakai android..dee takleh view gambar..baca je boleh..huhu..

Jueliza Jamani said...

nanti aunty jue datang yer syakirah.. nak baby gurl jugak.... huwaaa

ZazaMyMoon said...

ini lah Syakirah yg dok dalam perut mama dia selama ni tu.. skrg Auntie dpt tgk muka dia.. ;)

JunAina said...

Comeynya...

Assalam Syakirah...

ashra said...

hehe chumel dan cantik nama
yang nama ed nak tu lain kan?

geram nyeeeee dgn syakira.cium dieeee

Cho Zila said...

Syakirah in the house.. bestnyer der bau baby...
tahniah .. tahniah... berehatler untuk kembali sihat sejahtera...

~ yus ~ said...

Salam buat Syakirah Irneena. Sedap namanya...:)

Qhaifa Nur said...

assalammuaikum syakirah Irneena...

Kakzakie said...

Selamat berkenalan Syakirah. Auntie ni kawan blog mama Syaikrah.

Asyifa Mustaffa said...

assalamualaikum syakirah....selamat datang ke dunia....:-)

dear xila said...

hai syakirahhhh kish sikit ;p

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tahniah ye...comel & cantik nama tu..

Kesuma Angsana said...

amboi so sweet lah syakirah ni.. singgah baca bila sakit berkurang hari ini

nieda said...

Welcome syakirah

Amanda Suria said...

Welcome syakirah...comel..bam.bam...geram la auntie tgok...

- dieyana - said...

hai shakirah....

nea lopah said...

Assalamualaikum syakirah....comel nye. Tahniah yer

mamyharraz said...

As salam syakirah
Indah namamu ank :)

Nieyl said...

Assalamualaikum Syakirah..
semoga kamu menjadi anak yang solehah di dunia dan akhirat..Amin2....:)

AdaM Hawa said...

Alahai cute Syakirah.. pipi dia.. muahhh!

pena rozie said...

Cantik la name tu....

Nur-nba said...

Tahniah.. Comelnya Syakirah.. Selamat berpantang buat Izwa..

HeNRieTTa JoSe said...

shakirah the kiut....

♥ Wina ♥ said...

awwww kembang aunty Wina nie tau..awwwww :)

kiss kiss sikit kat baby Syakirah...drpd kakak Syakirah & abg Syakil!

Eye_nee said...

alolololo...geram sgttt lah posing tido mcm ni...SYAKIRAH IRNEENA...comel seindah nama mu...

Fiza Rahman said...

AS- Salam Syakirah Irneena. Sedap nama.

rostina76 said...

tahniah sis……dah dpt heroin hindustan ni suke la kakak & abg ye. nama pun secantik orgnya jugak ;)

Ema Johari said...

selamat datang ke dunia nyata Syakirah...tahniah

Lavender said...

comelnye

Miss Volvo said...

oh baby girl ye? sorry salah teka pulak. teka baby boy sbb muka dia lebih macam si abang :B

♥ ROS ♥ said...

Sdapnyer nama dia.. Assalamualaikum syakirah :)

Siti Asiah said...

comeynye dia tido...;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang