thumbnail

Thursday, July 11, 2013

Pra Pantang


Pra Pantang!

Sebenar nyer aku memang suka pakai stokin kat office & kat umh waktu malam..
Sapu krim/minyak panas dan pakai stokin..fuhhh...syok oooo!

So far mase mengandung Syahmi & Sufiya tak pernah kene krem kaki, yang kali ni ade 2 kali je kene sebab terlupa pakai stokin..hehehe..skrg tak lagi!Dan yang paling best kaki pun tak pernah bengkak dari dulu sehingga kini tetap saiz 4 je :)

Tak kisah pregnant ke tidak tetap suka pakai stokin sambil sapu minyak panas..heaven!


nota kaki : yup..kaki aku saiz cinderella..hahahaha...

47 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sama la kita

Masya said...

kat opis wajib pakai sejukkk grrrrrr.. cantiknya stokin warnawarni hihihihihi

Mia Kassim said...

keciknya saiz kaki....hehe

Eye_nee said...

bagus lah ko sis...akk pulak kalau pakai stokin..rasa kaki tu tak bernafas...masa dlm pantang..mlm jer pakai..itu pun tgk cuaca..ujan kalu pakai..panas kalu..bila mak dah tido..akk pelan2 bukak..

ZazaMyMoon said...

tak tahan asek kena aircond je kat opis & rumah.. mmg kena berstokin ;)

- dieyana - said...

comeynye stoking! ;-))

beta kupu said...

dah macam kek pelangi je stokin tu...hihi

KhaiZa said...

a'ah kan.. kadang-kadang dkt ofis kan sejuk... elok pakai stokin

Hanis Azla said...

Salam izwa..

tentu byk koleksi stokin yg cute mute mcm tu kan.. he..he.. akak pun suka pakai stokin skrg ni..

mama leen said...

comey stokinnya

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

comelnya stokin belang-belang :)

Asyifa Mustaffa said...

mak ai..! rainbow gitu..!

♥ Wina ♥ said...

comel stoking!

eLL said...

stokin kita sama, cap belang-belang kuih lapis.

bestnya pakai stokin pas sapu bam panas.

NM03 said...

aku ade stokin kaler2 ngupa gini masa pantang...

Mama Vogue said...

Stokin itu menceriakan..!!
Kemain lagi warna dia..hehehe

HeNRieTTa JoSe said...

comeinye stoking tu....uiks...saiz 4 jerk...comeiii....rietta xsuka pkai myk..stoking mmg pkai la....sebab rietta pkai sport shoes....

aizamia3 said...

masa pantang 44 hari memang tak pernah miss pakai stokin kecuali mandi.. ;)
size 4.. kecik je.. ai pulak kali 2 dari saiz 4 tu.. hehehe..

❤Kamsiah❤ said...

comei ja stoking tu...akak pulak jenis tak suka pakai stokin..rimas...kena paksa pakai waktu dalam pantang dulu hehe

Mas Zull said...

assalamualaikum mrs.eady...cute je stokin n kaki...:)

Kakzakie said...

Kita sama!!
Kakak dari dulu hingga kini memang pakai setokin. Kalau dirumah masa nak tidur tapi kalau jenjalan memang kakak bersetokin. Senang nak solat.

Aisy Nasiha said...

kecik kaki....payah nak beli kasut tak?

saya pula jarang pakai stokin, rasa panas je kalau pakai bukan hari hujan lebat, hihi

Ema Johari said...

colourfull..cantik

PinKy MoMMa said...

comelnyerrrr stoking lahai kakak oii..pink ada tak? ;p

wahida said...

aku pun tgh berstokin ni nok...ofis sejuk giler neh...adoi la...

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

*∽ IZAN ∽* said...

meriah kaler stokin hihihih.
wah memang rajin pakai stoking tidur malam ekkk.. tak terpikir plak nak buatt time sihatt hihihi. mmg selalu buat time dlm pantang jekk.. macam menarik je kalo badan tengah letih2 buat camtu ekkk sure lena tidurrrr

SYANI said...

Kalerfulnya stokin.. Semangat nak berpantang ye..

Fiza Rahman said...

Cantik stokin. Berwarna warni.

Kancil 8349 said...

cantik stokin...semoga dipermudahkan segala urusan kamu

Cik Puan Rara said...

comels nya stokin! rara dulu dlm pantang je pakai.tu pon bertempik mak suruh.heehe

Qhaifa Nur said...

cantik kaler stokin...suka, suka..

Kesuma Angsana said...

suka kaler stoking tu cam rainbow hehehe

Amanda Suria said...

Diva harus la size mcm tu kan...hihihi....

IDAZS said...

tetiba terbayang eskem paddle pop rainbow. hehehehe

nea lopah said...

saya selalu pakai time tidur, kat opis leceh nak ke toilet.

selamat berpuasa...ehhh puasa ke? hehehe

maszmadi said...

cumel..... yang memakai tu saiz 4 pulak, lagi lah cumel... hihi

Remy hazza said...

cumel nyer kaki kak..... salam ramadhan kak......

Knor said...

selamat beribadah dan berpuasa ramadhan karim

mamyharraz said...

comelnya stokin dia :)

man said...

lawanya..hehe

are_lin@yu said...

wahh praktis awal2 ni.hihi

With Julia said...

cantik yer stoking weeeeeeeee belang2

Aida Salleh said...

comelnya stoking tu...I like! :-)

Myra Jay said...

Huyooo, saiz 4... cayalah.. tapi tak sakit kaki ke? MJ badan berisi kaki kecik sakit selalu kaki ha :)

Mimi Azirah said...

Saiz 4....comel je...kaki sy saiz 8...

Lavender said...

cantek nye stokin die

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang