thumbnail

Tuesday, July 09, 2013

Selamat Menyambut Ramadhan..



Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak


Semoga semua amalan di bulan puasa diberkati ALLAH SWT

&

Semoga semua amalan baik yang mulia di bulan ramadhan itu dapat diteruskan pada bulan-bulan yang seterus nyer..


*bulan ramadhan..tiba-tiba separuh umat islam menjadi ustaz ustazah tapi di bulan yang lain?ape sudah jadi....?*


nota kaki : takde mood nak bergebang..silent mood je bulan ni kot!

24 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Selamat berpuasa :)

♥ Wina ♥ said...

Salam Ramadhan & selamat berpuasa darlink ;)

Nurzakiah Hanum said...

selamat pagi
singgah pagi disini
salam ramadhan

Zana Adieyza said...

selamat berpuasa akk comel.. :)

IDAZS said...

salam ramadahan :)

Fizalinolie said...

Selamat berpuasa jugak. Mrs. Eady mesti tgh menunggu hari kan. Take care dear :)

Fiza Rahman said...

Salam ramadhan & selamat berpuasa.

Aisy Nasiha said...

ala, jgnla silent mode... tulisla byk2

ZazaMyMoon said...

Selamat menyambut ramadhan dear darl..

ashra said...

Selamat myambut ramadan dan myambut bb baru nti :)

aizamia3 said...

ada ketika rasa nak senyap je tapi dalam masa yang sama tetap nak amik tau cite kengkawan kan.. ;)

NM03 said...

salam ramadhan al-mubarak dan selamat berpuasa

faraherda.razalan said...

Slmt berpuasa~

=D

Aziela said...

Salam Ramadhan juga. Minta maaf kalau ada salah silap yer dikk...

Mia Kassim said...

Salam Ramadhan dan selamat berpuasa ! :D

mama leen said...

selamat berpuasa ye mak buyung

Qhaifa Nur said...

selamat berpuasa...

Nini D.. said...

Selamat berpuasa yang :)

wahida said...

selamat berpuasa!!

RamRamCute said...

selamat berpuasa Izwa...

Kesuma Angsana said...

Singgah petg & nak wish selamat menjalani ibadah puasa dan mudah2an amalan kita diterima Allah swt hendaknyer !

Papa Mifz said...

Selamat berpuasa yer...;)

Aty_Fared said...

salam ramadhan..dan selamat berpuasa.. :)

Remy hazza said...

selamat berpuasa dan salam ramadhan utk akak sekeluarga.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang