thumbnail

Thursday, July 25, 2013

Terima Kasih Hospital Ampang!


Betul la update pakai hp lagi senang walaupun ade setting lari-lari skit!Yang paling bestttt ialah boleh upload gambar...

Ehh..yang aku nak cerita ni pasal Hospital Ampang & staff nyer..
Dari mak guard di pintu depan PAC sampailah ke Doktor Pakar semua baik-baik belaka.Layanan tip top tak sama seperti bayaran nyer..iaitu Percuma!

Hehehee..aku org gomen, bwk GL je free la semua nyer :)

But serius ckp layanan hospital kerajaan tak sama mcm zaman dulu kala yg bnyk cerita ngeri kiter dengar..Zaman dah berubah, pengurusan pun ofkos dah berubah jugak kan.

Gift dari Hospital Ampang!

Sekali lagi..terima kasih pada semua staff Hospital Ampang terutama sekali staff/nurse/doktor di WAD 4C.

nota kaki : bangga dgn hospital kerajaan skrg ni! :)

36 comments:

♥ Wina ♥ said...

eh ehh mcm pernah dengar je nama Wad 4C tu..entah² kite sama katil tak? kihkihkihhh

hospital ampang mmg recommended!

MRS. K said...

oo.. skang spital gomen ada kasi gift camni eh.. best tu

Aziela said...

Wah...bestnya. Tapiiii...tak semua gomen hospital macam nie tau. Masih banyaaaaak lagi hospital gomen yang maintain teruk sampai sekarang...hahahahha.

Umi Qi said...

Sis umi Qi pun dapat sebijik gift mcm sis...teringat cream sudocreamm x pakai lagi hahahhahhaha

faraherda.razalan said...

Sy pun inshaa allah yg skg ni akan g GH lagi sekali. Walaupun wad die sadis tp kelengkapannya kite yakin 100%. Untung izwa dpt bersalin kat ampang sbb wad sane rsnye standard private kan?

Mila Ahmad said...

Ramai cakap hospital Ampang ni servis dia memuaskan.

Erna Nordiana Zamri said...

hospital ampang bukan hospital lama. dan selesa la kan..seronok kalau kakitangan semua pun ok :)

pena rozie said...

Byk adiah dpt....

ZazaMyMoon said...

betul tu.. zaman skrg dah lain kannn :)

Eye_nee said...

Alhamduliilah kalau mcm tu sis..kalau staff baik2 kita yg sakit ni pun jd tak sakit....siap ada gift lagi...

Kakcik said...

Alhamdulillah... :)

Aida78 said...

salam bestkan dapat free...

Nieyl said...

kdg2 kerana nila setitik rosak semua hosptal gomen nie...:)
Alhamdulillah....

Ratu Hatiku said...

Alhamdulillah.. Byk tu.!

~ yus ~ said...

betul, hospital kerajaan skrg mmg bagus servisnya. Akak pun bersalin hospital kerjaan juga...:)

UmmiSyarni said...

banyaknya gift.kat GH rasanya tak banyak mcm ni.stakat dpt pampers n toiletries je.huhu...

Amanda Suria said...

Aku antara mangsa spital gomen zaman dulu kala...choiii...

SYANI said...

Ha'ah hospital kerajaan dah ok dah sekarang ni... Semua anak lahir kat spital kerajaan & so far tak pernah la dapat layanan buruk..

Dee said...

alhamdulillah u dapat servis yg baik..

Qhaifa Nur said...

alhamdulillah, layanan dah bertambah baik sekarang...tak macam dulu

banyaknya hadiah untuk sikecil tu..

Fiza Rahman said...

Alhamdulillah. Hospital ampang memang best. Tak pernag lagi bersalin kat spital gomen. Next time lah, itu pon klo ada rejeki lagi ☺☺

kiera'sakura said...

wahhhh banyaknye gift dia bg

Daddy Ziyyad said...

Tahniah atas kelahiran anak ke tiga...alhamdullilah takde complication...:)

Ya, rata2 servis di Govt hospital dah banyak berubah..especially new batches hospital macam HA ni..

ct rahani said...

banyaknya gift.. Alhamdulillah rezeki baby.. :)

Ibu Lala said...

X pernah pg hsptl ampang. Alhamdulillah la kalau ok kan

aizamia3 said...

Alhamdulillah.. semuanya berjalan dengan lancar.. ;)
pasni, kisah baby lak.. ;)

Cik Puan Rara said...

eh akk dh bersalin ke.Ya Ampun,sibuk tgk korea sampai x tau akk dh bersalin.tahniah akk! tahniah! hospital ampang mmg bagus kan.dulu sy g mmg baik baik belaka.

ainnoraini said...

alhamdulillah...

Zul Fattah said...

perghh.. Alhamdulillah, rezeki kak.. Tahniah atas kelahiran anak kak

Ema Johari said...

hospital kerajaan dah tak macam dulu...skrg berebut nak masuk hospital kerajaan ni

Asyifa Mustaffa said...

hospital kerajaan ok dah la ni...tgk...mcm2 gift lagi dpt tu...

PinKy MoMMa said...

memang terasa seronok cek in di hospital ampang..nurse baik..doc pun baik ;)

puas hati!

ieda immi said...

aah bagus kan ..
dah banyak improve skrg nie hsp kerajaan ;)

ashra said...

betul izwa
saya dulu bersalin hospital putrajaya dan hepi dgn keselruhannya.mudahan terus tingkat kualiti hosp gov kan

nieda said...

Tahniah..yup skrg ni hospital gov dh byk improve

♥ ROS ♥ said...

Byknya adiahhhh...bestnyer hospital tu.hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang