thumbnail

Wednesday, July 03, 2013

WW : Edisi Sakit Mental!


Yummeehh...!~

Pisang Goreng Cheese Coklat....so so so sedapppp......



Pemanis mulut, pemanis rasa dari hantaran orang berdarah manis :)


nota kaki : err...ni kire ww gak ke?hahahaa....

35 comments:

Rozita said...

izwa..banyaknya benda manis...

errr...pisang tu bape inggit?

eLLy said...

Dah lama tak ke Pavillion membeli Sticky!


eh ibu mengandung mana boleh makan memanis banyak2.. meh hulur kesini sikit :-)

ZazaMyMoon said...

erkkk kat mana beli pisang keju tu??
kat kl susah nak dapat.. sll mkn kat indon je =(

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

*∽ IZAN ∽* said...

serious tak pernah lagi rasa pisang cheese coklat niii.. mana nak cari yekkkk

PinKy MoMMa said...

memang mental dah adik kat sini tengok huhu..buat buat tak nampak la camni ;p

Asyifa Mustaffa said...

oh coklat...! yummy! !!

faraherda.razalan said...

Wah! Pesta gula ke ni? Hehehehe!

Nini D.. said...

oh coklat...oh coklat.....

♥ Wina ♥ said...

tak pernah makan pisang goreng cheese tu..nampak sedap gilerrr!

Aziela said...

Nak pisang gorengggggggggg

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

sedapnya pisang goreng cheese? kat mana nak bli ni ? teringinnnnnnnnnn

Qhaifa Nur said...

sesuatu yang baru pasai pisang tu...sedapnya

Fiza Rahman said...

Saja jer tau, nak bagi org kat sini mental tgk goreng pisang cheese tu.

Mila Ahmad said...

amboi beraneka makanan

ashra said...

Izwa.
X penah tau goreng pisang cheese cekelat.ni yg ngidam ni.

Dee said...

apakah benar si elly yg mengomen di atas? kuikuikui..btw, sticky tu budak sebelah saya ni selalu beli..so, sy makan free gak..hehehe..

Kancil 8349 said...

banyaknya makanan manis...

Ayang Noorainie said...

ok, pisang goreng tu mmg ade jual kt umah ayg..nnti nak kasi up jugak laa..huhuhuhu...

#kes dengki ni..hihihi...

AdaM Hawa said...

selalu tgk pisang goreng cicah ngan cili kicap.. ni ngan coklat.. 1st.. sedap x?

RamRamCute said...

mengancam makanan pemanis mulut awak ni...hihihii

Kakzakie said...

Kaki makan coklat juga Izwa ye...

Cik Puan Rara said...

wow mana beli goreng pisang tu kak.adoii sedapnya.

Papa Mifz said...

pisang goreng cheese coklat , wah nampak sodap...tak pernah lak jumpa orang jual...huhu

Bitt (double IS) said...

pisang tu look yummy!

Amanda Suria said...

Pisang tu buat aku lapar nok..

ct rahani said...

banyaknya cekelat.. bak mai sikit.. hehe..

Nieyl said...

part pisang goreng tuh sgt2 terliurrrr....

Eye_nee said...

uhhh!!!sejak duamenjak nak menunggu hari ni amboiiii bukan main dia mkn yer..bermanis-manisssss sgttt dah ni...sweet urine nnt tau lah...

Kathy Tuah said...

pisang goreng cheese tu x menahan!

the malay male said...

sedap cadbury tu

che mid said...

ha ha orang berdarah manis ok lagi.. takut yang makan nanti berkencing manis pulak.. ati-ati, kalau takut kena penyakit ha, bak mai sikit..

Eiqa Almond said...

Alaaaaa.!!
Kenapa gmbr nie meso besoo kak.
Sedapp nyee.!! >_<

- dieyana - said...

sdpnye! manis macam tuannye..;-)) )mana nk dpt pisang ter...)

wahida said...

laki aku ckp pisang cheese coklat tu mmg sedap...nnt aku nak try la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang