thumbnail

Wednesday, July 17, 2013

WW : Raya!Kita Raya!



Almaklum aku bakal raya lebih awal dari korang kan so ni kire preparation utk beraya ni!Super duper clean, dalam pantang boleh layan tv sampai cukup cuti 3 bln.
Criminal Minds, Bones, Grey's Anatomy, NCIS, NCIS LA, CSI semua bleh aku layan..

Oh tv bakal di balas dengan sofa, insya Allah!
Pak PM..ade ke tak bonus ni?Aku nak belikan ibu sofa ni..he he he..


nota kaki : tak reti aku nak WW & selalu gagal berWW ni..hahaha...

52 comments:

Nurzakiah Hanum said...

harap2 ada le kan

Asyifa Mustaffa said...

waaa...raya sakan...kemain besor tu...puas hati...!

❤Kamsiah❤ said...

ramai kakitangan gomen berharap ada habuan utk raya ni hehe

ros_reeza said...

wah, tv baru.. sakan beraya :) hikhik.. haa, sebut pasal bonus, ada ke tak?.. oh, jgn main teka teki.. hihi

pena rozie said...

Besor tb.....

pena rozie said...

Besor tb.....

MrS. F!zA said...

2biji sekali beli ni..sakan..

fairus mohamad noor said...

waa..raya sakan ni..hehe

Mia Kassim said...

wow tv baru......hehe
Hubby pun tengah tunggu pengumuman bonus, aku pun sama sebab boleh tumpang sekaki...hehe

- AZIE - said...

meriahnya smpai 2 biji sekali

CikNana said...

wah..tv baru.hehe..awu kan..harap harap ada bonus kan kan..

Kakzakie said...

Orang beraya makan ketupat izwa beraya tonton tv tak boleh makan rendang hihi...

Norizan J said...

hehe.. WW memang selalu gagal.. nak juga tulis panjang2 huhu

♥ Wina ♥ said...

samseng...sama geng dgn ku! :)

Fiza Rahman said...

Selamat beraya dgn tv baru ☺☺

NM03 said...

kerlas raya ko nokssss...

ZazaMyMoon said...

kemain sakan lah raya nie yer ;)

Santri T.P.I.N.I said...

wah... tv baru!

lieyalatif said...

fuhyoooo dpt tv besarrrrrr.....

Eye_nee said...

Perghhh mengadap TiV berclean view lah ko yer sis raye2 ni...

Cik Puan Rara said...

wowwweeee boleh khatam sume cite.best nyaaa! hehehe.

Mimie_Zatun said...

Puas hati tgk tv ni..
Hope ade la bonus utk gov kali ni.. hehe

Hanis Azla said...

salam izwa..

wah.. tv raya you all.. happenning betul.. :))

kiera'sakura said...

wahhhhh sonok la akak hihihi

Nini D.. said...

perghhh....beso!!

SYANI said...

Besarnya tv.... ni betul2 RAYA ni..hehehe

RamRamCute said...

alhamdulillah rezeki..raya sakan kamu Izwa...semoga murah rezeki selalu...hihihi...

Kesuma Angsana said...

amboi raya sakan tahun ni yer !

~ yus ~ said...

baru syok tgk citer2 raya nanti ya izwa. Akak dalam pantang tak dapat tgk tv pun, huhu, makin bz...:)

Ratu Hatiku said...

untung bila raya kan..blh dpt tukar mcm2.. hihihi

*∽ IZAN ∽* said...

wah wah wahhh... sekali sabar sampai 2! memang balas dendam sungguh nihh!! hihihi

Kella said...

amboi.. sampai 2?? huuu.. bestnyaa...

faraherda.razalan said...

Amboi, TV raya ke? Dasat! Hehehehe~

aniswany lazim said...

wah wah wah...hehe ^_^

afzalsukasuki said...

menjadikla raya dia tahun ni hahaha :D

Qhaifa Nur said...

raya sakan nampak...

Dee said...

wah tv baru..syoknya raya...

man said...

Dapat tv br dan bonus..hehehe

maszmadi said...

wah tiwi raya..... best best

Amanda Suria said...

Wahhhhhh...tv raya nko.....jeles I nok....

AdaM Hawa said...

harap-harap ada la duit raya.. hehehe

Myra Jay said...

Wahhh bestnye ada TV Raya :)
Sofa Raya bakal menyusul :D

aizamia3 said...

memang sakanlah kali ni..
kalau dapat ibu sofa kena ucap terima kasih kat PM ler cenggitu.. ;)

wahida said...

sakan ko sambut raya tahun ni ye...dpt tv baru lagi...Alhamdulillah...

Cho Zila said...

best ooo.. akakpoun memang layan semua ceritatu... kegemaran akaklertu..

Salim Harmanain said...

sakan lah raya dengan tv baru... :)

Fizalinolie said...

Wah! Tv baru.

rATu kEBaYA said...

bestnyer tv baru...

harap adalah tv baru nanti

ashra said...

wah wah.tv baru.hehe.sure ada lah bonus gomen ni.best!!

Hidayah said...

wahhh tivi baru ke..
mmg sakan la bunga bunga dalam hati..
:)

adianiez AIDA said...

wow !!!!!!!!!!!
meriah ...

PinKy MoMMa said...

kak wa..tivi umah ai kecik jer..tak de rasa nak belikan jg ke kalau dapat bonusssss...

adik nak mengadap tv jg pasni hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang